מיק83
Well-known member
קודם שיהיה פרקיבואו פורשים לחוזרים הביתה?
גיא לין בן נגר?
היו סהכ 27 דיירים בבית כל העונה
אין מצב כולם מגיעים
קודם שיהיה פרקיבואו פורשים לחוזרים הביתה?
גיא לין בן נגר?
היו סהכ 27 דיירים בבית כל העונה
אין מצב כולם מגיעים
יראו את השער לבית של שניר וספירלא יהיה פרק של חוזרים הביתה
יעשו צילומים בבית של המנצח
ולזוגות של התוכנית
במידה וסתיו זוכהלא יהיה פרק של חוזרים הביתה
יעשו צילומים בבית של המנצח
ולזוגות של התוכנית
היא גם לא הסכימה להישבע שלא תבוא לחתונה של אברהם וספירסתיו מבטלת נדר ללא התרה רשמית.
מוקדם יותר היום: אני נודרת נדר שלעולם לא אדבר איתך יותר.
שעה לאחר מכן: לא נדרתי שלא אענה לך, נדרתי שלא אהיה חברה שלך
מי יזמין אותה בכלל את המטורפת הזוהיא גם לא הסכימה להישבע שלא תבוא לחתונה של אברהם וספיר
למרות שנשבעה באביה וילדיה בפרשת הקפה וחסרי הישע
בסוף היא עוד תבכה אצל אילנה דיין שהזמינו את כולם חוץ ממנה והחרם נמשך גם בחוץמי יזמין אותה בכלל את המטורפת הזו
על מה אתה מדבר, היא תהיה אטרקציית חתונות כשתצא.מי יזמין אותה בכלל את המטורפת הזו
ידוע שמה שכל כלה רוצה בחתונה שלה זו מישהי שאובססיבית שכל תשומת הלב תהיה עליהעל מה אתה מדבר, היא תהיה אטרקציית חתונות כשתצא.
תהיה להם הזכות להתכבד בנוכחותה.
אין ערך למה שהיא אומרתסתיו מבטלת נדר ללא התרה רשמית.
כרגיל אנחנו רואים איך היא בכלל לא מסלפת ומשקרת בנוגע לדברים שהיא אומרת…סתיו מבטלת נדר ללא התרה רשמית.
ההבדל בינינו הוא שאני באמת לא לוקחת אותה ברצינות תהומית. היא סוג של ילדה בגוף של אישה.כרגיל אנחנו רואים איך היא בכלל לא מסלפת ומשקרת בנוגע לדברים שהיא אומרת…
בטח כי מתחיל חודש ספטמבר ולא שילמו לליהיא זכויות על המשך שימוש בתמונה שלהמסך שחור בערוץ 26
אני בכלל רציתי לכתוב שזה רק אברהם אבל אז נזכרתי שזה לא יפה והתחרטתי.בטח כי מתחיל חודש ספטמבר ולא שילמו לליהיא זכויות על המשך שימוש בתמונה שלה
אופה הייתה מוחקת מהשיחה שלכן בווטסאפ את כל תמונות הבצק על האזור הקדוש אם היית עושה זאתאני בכלל רציתי לכתוב שזה רק אברהם אבל אז נזכרתי שזה לא יפה והתחרטתי.
כבר לפני 40 דקות ניסתה והוא מנסה להתחמקסתיו קצין הזמינה את יענקי לסוג של דייט בבית האח הגדול .
הוא ענה לה : עוד מעט .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.