אחר צוהריים טובים
טוב שמשמיעים לנוהתוכי מדבר
מה הוא אמר עד כה? מה תפקידו? להלשין?התוכי מדבר
הוא משמיע להם שיחות של הדייריםמה הוא אמר עד כה? מה תפקידו? להלשין?
גם התוכי אוהב את הדרשוב נקבל פרק של הדר מול כולם, פשוט נותנים לה את הזכייה על מגש.
אני בטוח שהיא עכשיו בחדר האח במונולג בכי.
או אולי דני הבלתי נסבל, אבל זה לא יקרהתצביעו יהב ועינב - ואולי קורלי תעוף כבר
מיק ריגשתתצביעו יהב ועינב - ואולי קורלי תעוף כבר
הבעיה שגם הקבוצה השנייה לא נעימהיוסי ועידן אומרים שאמילי הדר עינב ויהב מתחילים להיות לא נעימים, לצחוק לאנשים בפרצוף… אני גם זיהיתי את זה. עלה להם מאז ההדחה האחרונה.
שכחו להוסיף את יהב לרשימהיוסי ועידן אומרים שאמילי הדר עינב ויהב מתחילים להיות לא נעימים, לצחוק לאנשים בפרצוף… אני גם זיהיתי את זה. עלה להם מאז ההדחה האחרונה.
מותר להם לשמוח אחרי שהשתחררו מהקושי שאורית עשתה להםיוסי ועידן אומרים שאמילי הדר עינב ויהב מתחילים להיות לא נעימים, לצחוק לאנשים בפרצוף… אני גם זיהיתי את זה. עלה להם מאז ההדחה האחרונה.
לא קשור לאוריתמותר להם לשמוח אחרי שהשתחררו מהקושי שאורית עשתה להם
גם אני עדיין חוגגת
חלק מתחושות בבית האח… אי אפשר לשלוט בכולםלא קשור לאורית
הם הגיעו למסקנה שהם ״הקבוצה החזקה״ ועכשיו כולם מנסים להתקרב אליהם.
יש משהו בזה כשחבורות נהיות חזקות וקרובות מדי , מתחיל לעלות להם, כי יש שם יותר מדי ביטחון פנימי ביניהן.יוסי ועידן אומרים שאמילי הדר עינב ויהב מתחילים להיות לא נעימים, לצחוק לאנשים בפרצוף… אני גם זיהיתי את זה. עלה להם מאז ההדחה האחרונה.
יוסי ועידן אומרים שאמילי הדר עינב ויהב מתחילים להיות לא נעימים, לצחוק לאנשים בפרצוף… אני גם זיהיתי את זה. עלה להם מאז ההדחה האחרונה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.