איילוןקארין בכלל תהיה מועמדת??? מי יצביע לה??? לא נראה לי
יש כאן תופעה שקשה מאוד להסביר,זה ברמה של פלא השמיני!!גל הביאה סיגריה ליהודה
אבל היא מסיתה לחרם
כואב הלב על אלה שבאמת עוברים או עברו חרם בחייהם רואים את הדבר הזה מושווה לסבל שלהםיש כאן תופעה שקשה מאוד להסביר,זה ברמה של פלא השמיני!!
השבוע הופיע אצל האח הגדול בכל פלטפורמה אפשרית במדיה המילה
"חרם" ופאתום כאילו יודע לקראו מחשבות,המוחרם יצא לחצר לתת עבודה למצלמות...
וכמובן התיישב במקום בחצר שניתן לצלם בו זמנית ביחד עם השולחן הגדול שסביבו
היו אוכלים כל אלה שמחרימים אותו באכזריות...
מעניין....נזכה לראות את זה?ימית הולכת "להשתין" על גוזי
שלא תגידו שלא אמרתי לכם לצפות
עד שהיא תעשה את זה היא כבר תספר לו על מה היא מתכננתימית הולכת "להשתין" על גוזי
שלא תגידו שלא אמרתי לכם לצפות
אל תתחיל להטריל גם אתה עם חרםשיש חרם ברור על יהודה בבית
התגובה של הדיירים:
https://64.media.tumblr.com/2439cbf3ce9193f43f1d9492b4825253/tumblr_psbjavMDeB1tgiu44_500.gifv
הוא יצא לחצר כולם ישבו שם ופתאום הרבה נעלמואל תתחיל להטריל גם אתה עם חרם
אני לא רוצה לחסום אותך אצלי
אבל כשהוא נעלם לכולם בשולחן האוכל זה בסדרהוא יצא לחצר כולם ישבו שם ופתאום הרבה נעלמו
רק גל נעלמההוא יצא לחצר כולם ישבו שם ופתאום הרבה נעלמו
זה האפטר שמפו המפורסם של ג'וזי...בחיים לא ראיתי שיער מבריק כמו של ג'וזי
הבעיה אצל יהודה שמה שהוא ניסה לייצר לא עבד בגלל שהוא היה מרוכז בעצמו.אני מת כמה שונאים פתאום את יהודה
איזה כיף לראות שאנשים מבינים מי זה
ג'וזי זה ההוא שהמציא לעצמו שתי דמויות: ג'וזי ויונתן? אותנטי מיי אס. מר פוליטקלי קורקט.הבעיה אצל יהודה שמה שהוא ניסה לייצר לא עבד בגלל שהוא היה מרוכז בעצמו.
כשהוא עושה שיחה למישהו, הוא מרוכז יותר עצמו
הוא לא "מרים" לאף דייר בשיחות, וכתוצאה מכך צדדים אחרים ויותר יפים שלו (שלכל אחד יש) לא יוצאים בכלל.
לעומת ג'וזי למשל, שהרבה יותר אוטנטי ומוריד בכל יום עוד שכבות ושכבות, יהודה עושה ההפך.
מבטיח לך שאם יהודה היה נפתח לפחות ברבע ממה שג'וזי נפתח בבית, מצבו היה הרבה יותר טוב מאשר מלחמות מלחמות מלחמות.ג'וזי זה ההוא שהמציא לעצמו שתי דמויות: ג'וזי ויונתן? אותנטי מיי אס. מר פוליטקלי קורקט.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.