זה כבר רוע...הקרינו לחיים את הקטע שמלאני אומרת ליוסי בנסט שאין לה כבר כוח לחיים
מגלגלת עיניים השמיימה בייאוש ואומרת שכל דבר הוא משליך על הסיפור שלו.
שי חי שואל אותו אם לדעתו מלאני היא חברה...
אני תמיד חושבת שזה בגדר לתת לקהל את מה שהוא רצה.זה כבר רוע...
הבן אדם הודח מהבית וכל האינטרנט מסתלבט עליו
למה לעשות לו אמבוש ככה?
מסכימה. אז מידי פעם הוא התקרבן והיה נג'ס עם מלאני. וואלה יש שם יותר גרועים.זה כבר רוע...
למה לעשות לו אמבוש ככה?
וגם מה נורא כל כך שחיים חיבב אותה. מלאני גוש קרח עם עם קול נוראי.שתגיד תודה.זה כבר רוע...
למה לעשות לו אמבוש ככה?
עשתה סיבוב פרסה מפרידה שהיתה צמודה אליה בשבוע האחרון? מה קרה?הדר חזרה למקום הטבעי שלה
לאמילי ושילה פול טיים
לשיחות ריקניות וסתמיות
ואני מחכה שהנפש שלי שדחתה את שלישיית הפקאצות
תדחה את הדר שוב
דווקא עכשיו שלמדתי לחבב ולכבד אותה...
אבל זה הולך לשם
צבועהעשתה סיבוב פרסה מפרידה שהיתה צמודה אליה בשבוע האחרון? מה קרה?
אני בספק. ומה שאור אומר שווה בעיניי כקליפת השום.צבועה
גם אור הבהיר לפרידה שהדר שקרנית אז אולי גם פרידה לקחה ברקס
כולם שם הסכימו איתו שלא התרשמו שהיה מאוהב ולכן גם לא יקרינו לו. אהבו שציין אתהדר בין שלושת הזוכיםוגם היו בעד הדר כולםאם חיים מכחיש כל כך את ההתאהבות במלאני, שיקרינו לו את הקטע של ה''סינרגיה בלב'' שהוא אמר בחדר האח
מה הקשר הדר לא סובלת את מיכל ופרידה הרבה עם מיכל. נוח לה יותר עם שילה ואמילי. אור הבהיר לפרידה? מי בכלל לוקח ברצינות את האובססיבי הזה שמפלג מתחילת התוכנית. כולם שם מבינים למרות שנצמדים אליו שהוא בעייתי בשנאה שפיתח, למעט דני. חיים היחיד שניסה למתן קצת ללא הואיל. גם בתוכנית שלקובי מחט כל מי שהיה שם תמך בהדר. כל זאת לפני שראו את הפרק של היום עם ההסתה בנסט שמתחילה ממיכל. בתנאים שם שמלאני לא סובלת אותה ומרכלת, אור שונא ובוחש , דני מתאב, מיכל עוף דורס אין סיכוי שתתקיים חברות בינה לבין פרידה. כל הזמן רוחשים ומטפטפים רעל עליה ומסיתים ופרידה כמו פרידה לא יודעת להחליט ונאמנה יותר למלאני ומיכלצבועה
גם אור הבהיר לפרידה שהדר שקרנית אז אולי גם פרידה לקחה ברקס
השלימה עם אמיליעשתה סיבוב פרסה מפרידה שהיתה צמודה אליה בשבוע האחרון? מה קרה?
אני הייתי ממשיכה להתרחק ממנה (מאמילי) אבל זה שלה.השלימה עם אמילי
שלום קרהשלימה עם אמילי
אה אוקיי. פשוט לא צפיתי כל היום , לכן שאלתי..שלום קר
בסטיז הן לא...
אני פשוט עד כדי כך לא סובלת את שילה ואמיליעשתה סיבוב פרסה מפרידה שהיתה צמודה אליה בשבוע האחרון? מה קרה?
מסכימה לגמרי.אני פשוט עד כדי כך לא סובלת את שילה ואמילי
שלא יכולה לשאת התקרבות עליהם של כל אדם שאני מחבבת
לא בא לי את הדר איתם
זה מוריד לה
שילה במיוחד
מה שלי לא ברור - אמילי ושילה הם חיילים של אור. איך הוא לא שם להם וטו על החיבור המחודש שלהם עם אור?אני פשוט עד כדי כך לא סובלת את שילה ואמילי
שלא יכולה לשאת התקרבות עליהם של כל אדם שאני מחבבת
לא בא לי את הדר איתם
זה מוריד לה
שילה במיוחד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.