גם מדהים לראות איזה הבדל זה עושה כשבנאדם בשיח עם אנשים שלא צועקים עליו,אהבתי את הראיון של חיים אצל קובי מחט ועדי הימלבלוי. גם אצל ליאל קוצרי.
הוא מאוד פוטוגני ונעים. לא ברח משאלות. לדעתי יתאים לו לעשות תוכניות אירוח כאלו.
כן אה? להיות במיטה כל לילה, בבית כל היום עם מישהו שמשתלט לך על החיים והחשיבה ובמקרה להיות עם פרצוף תחתגם מדהים לראות איזה הבדל זה עושה כשבנאדם בשיח עם אנשים שלא צועקים עליו,
נותנים לו לסיים משפט, ואשכרה מקשיבים למה שהוא אומר סטארטאפ.
היא הפסוריאזיס המקורית
שכחתי מזה. איזה חוש הומור טוב היה להםזוכרים כשתקווה ואדם (אליוף) עבדו על יוסי איזה לילה
שאדם הסתובב בחצר משחק אותה ערס-צ'חנבוט והתלונן ליוסי למה האח לא משמיע לו את השיר שהוא ביקש
"בסבוסה די"
זה היה קטע גדול (וגם ארוך!), אני לא אשכח כמה צחקתי באותו לילהשכחתי מזה. איזה חוש הומור טוב היה להם
אהבתי אותם ממש
חבל שהורידו את הקטעים מהיוטיוב.זה היה קטע גדול (וגם ארוך!), אני לא אשכח כמה צחקתי באותו לילה
את הקטע של השיגועים שלהם שאדם ערס ובסבוסה די וכו' יש - קטע ארוךחבל שהורידו את הקטעים מהיוטיוב.
למשל הקטע שמשדרים על הקורונה.
ונאום האימה של אסיף, זוכרת? כשהם עשו מפלגות
זו הייתה עונה טובה ומצחיקה בעיקר..זוכרים כשתקווה ואדם (אליוף) עבדו על יוסי איזה לילה
שאדם הסתובב בחצר משחק אותה ערס-צ'חנבוט והתלונן ליוסי למה האח לא משמיע לו את השיר שהוא ביקש
"בסבוסה די"
היא היתה גם מאוד איטית ומשעממת בלייב. כי הגיבורה שלי לא אהבה לזוז מהספה. אבל ליהוקים טוביםזו הייתה עונה טובה ומצחיקה בעיקר..
וגםהיא היתה גם מאוד איטית ומשעממת בלייב. כי הגיבורה שלי לא אהבה לזוז מהספה. אבל ליהוקים טובים
ראיתי רק את השידורים האמתהיא היתה גם מאוד איטית ומשעממת בלייב. כי הגיבורה שלי לא אהבה לזוז מהספה. אבל ליהוקים טובים
אני זוכרת שהיא החביאה את הכוס שלו בתוך הגרב המסריחה שלוזוכרים כשתקווה ואדם (אליוף) עבדו על יוסי איזה לילה
"בסבוסה די"
חבל שהיא לא יודעת לקרוא אנשיםמה חשבת על המהלך של פרידה בפרק?
אחרי שהרב שומר הנגיעה אמר להדר, תלתלים האות פ', סכינים חרבות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.