אחר צוהריים טובים
כשהוא חיקה על הסיגריות?שיר גרועה לסתיו
אני מתכוונת להזמין אצלה תורים למניקור, למסז׳, לטיפול פנים ולאיפור ברגע שכל הבלאגן ישקוט.היה פה סוג של קונצנזוס בתחילת העונה גם בקרב תומכי סתיו, שאמרו שהם נהנים ממנה כדמות טלוויזיונית אבל הודו בכך שלא היו מחזיקים איתה בבית אפילו 5 שעות
מאברהם וספיר ושניר וליאל אפשר לפחות להתחמק, להימנע מאינטרקציות. אפשר לסגור את זה בבוקר טוב לילה טוב. אבל סתיו אם מזהה שמישהו לא רוצה בחברתה (או כן רוצה) - תכפה את נוכחותה ובצורה מתריסה שתטריף אותו
ולגור איתה חודש כשותפה?אני מתכוונת להזמין אצלה תורים למניקור, למסז׳, לטיפול פנים ולאיפור ברגע שכל הבלאגן ישקוט.
היא מאוד מקצועית ופדנטית ואני מאוד אהנה בחברתה, תהיה בטוח בזה
יהיו צחוקים שחבל.
מה הבעיה? ממילא רוב היום אחת מאיתנו לא בביתולגור איתה חודש כשותפה?
ממליץ לא לתת לה להכין לך קפהמה הבעיה? ממילא רוב היום אחת מאיתנו לא בבית
ויש לי עוזרת
עדיף מלח בקפה ולא מניעת מקלחות/פן והתעללות נפשיתממליץ לא לתת לה להכין לך קפה
ולא לקחת שלוק ממנה אם היא מציעה
אלא אם את אוהבת מלח ורוק
לא מנעו מקלחות, עמדו על הגבלת הזמן של 10 דקות כמו שאר הדייריםעדיף מלח בקפה ולא מניעת מקלחות/פן והתעללות נפשית
די נו, מנעו ממנה פיזית להכנס למקלחת. דחפו אותה החוצה. העבירו פן מאחת לשניה והתמהמהו בכוונה כדי לא לתת לה. אין באמת צורך להסביר מה הלך שם. אה כן והפעם ההיא שהבנות פתחו ברז לחפוף בכוונה כשהיא במקלחת, או גרוע מזה כשאברהם פתח ברז סתם ללא סיבה רק כדי להפריע לה. יובל לוי ראתה וסגרה את הברז, והוא התעקש ופתח שוב.לא מנעו מקלחות, עמדו על הגבלת הזמן של 10 דקות כמו שאר הדיירים
ולא מנעו פן כי היא לא באמת שומרת שבת אז זה לא באמת יהיה בעיה אם פאף תגור איתה
התעללות נפשית יש גם מצד סתיו
לגמרי!די נו, מנעו ממנה פיזית להכנס למקלחת. דחפו אותה החוצה. העבירו פן מאחת לשניה והתמהמהו בכוונה כדי לא לתת לה. אין באמת צורך להסביר מה הלך שם. אה כן והפעם ההיא שהבנות פתחו ברז לחפוף בכוונה כשהיא במקלחת, או גרוע מזה כשאברהם פתח ברז סתם ללא סיבה רק כדי להפריע לה. יובל לוי ראתה וסגרה את הברז, והוא התעקש ופתח שוב.
אז כן, בהחלט כן מנעו ממנה מקלחות.
כן...ואי אפשר להבין את לין למה התנצלה ואמרה שמאוד מצטערת על המקרה עם הפאן והמקלחתלא מנעו מקלחות, עמדו על הגבלת הזמן של 10 דקות כמו שאר הדיירים
ולא מנעו פן כי היא לא באמת שומרת שבת אז זה לא באמת יהיה בעיה אם פאף תגור איתה
התעללות נפשית יש גם מצד סתיו
תהיה בטוח שהיא תחבב אותי.ממליץ לא לתת לה להכין לך קפה
ולא לקחת שלוק ממנה אם היא מציעה
אלא אם את אוהבת מלח ורוק
היא עובדת מהבית, קחי בחשבון...מה הבעיה? ממילא רוב היום אחת מאיתנו לא בבית
ויש לי עוזרת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.