** שרשור אחה"צ ☕ היום ה-63 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

merilue

Well-known member
יובל לוי מדהימה

כן,יש לה קטעים מזויפים והיא לפעמים אובראקטינג,דרמתית,מטורללת

אך כשהיא בשיחה להסביר עניינים,היא מרתקת
אותי

ולא,היא לא אמרה שהיא מאוהבת בעדן 🤪

Kaz12

Well-known member
בשרשור שנסגר היו כמה תגובות בסגנון "התומכים של סתיו לא היו יכולים לחיות איתה באותו בית" או "יומיים איתה וגם אתם הייתם מתהפכים עליה".
חייב רק לציין שזה קצת צורם שמכלילים את התומכים של סתיו ואומרים שהם ככה או ככה ומחליטים איך הם היו לא היו מתנהגים אם היו באותו בית איתה.
כמו שאמרתי כבר, אני לא חושב שהיא מושלמת, אבל היא כן מצחיקה ויודעת לייצר תוכן שכיף לי לראות לעומת השעמום והרוע שיוצא מבערך כל שאר הדיירים שם. ועשו לה דברים הרבה יותר מגעילים ממה שהיא עשתה. אבל כבר טחנו את זה מספיק, מי שאוהב אוהב ומי שלא לא. כמובן גם שהכל לגיטימי וכל אחד שיאהב את מי שבא לו.
אבל באמת שלדמיין לחיות באותו בית עם סתיו, נשמע לי הרבה יותר נחמד מלחיות באותו בית עם אברהם למשל, או ספיר, או שניר, או ליאל, או שי, או... להמשיך?

tarimulu

Well-known member
היה פה סוג של קונצנזוס בתחילת העונה גם בקרב תומכי סתיו, שאמרו שהם נהנים ממנה כדמות טלוויזיונית אבל הודו בכך שלא היו מחזיקים איתה בבית אפילו 5 שעות

מאברהם וספיר ושניר וליאל אפשר לפחות להתחמק, להימנע מאינטרקציות. אפשר לסגור את זה בבוקר טוב לילה טוב. אבל סתיו אם מזהה שמישהו לא רוצה בחברתה (או כן רוצה) - תכפה את נוכחותה ובצורה מתריסה שתטריף אותו

פאף פה

Well-known member
היה פה סוג של קונצנזוס בתחילת העונה גם בקרב תומכי סתיו, שאמרו שהם נהנים ממנה כדמות טלוויזיונית אבל הודו בכך שלא היו מחזיקים איתה בבית אפילו 5 שעות

מאברהם וספיר ושניר וליאל אפשר לפחות להתחמק, להימנע מאינטרקציות. אפשר לסגור את זה בבוקר טוב לילה טוב. אבל סתיו אם מזהה שמישהו לא רוצה בחברתה (או כן רוצה) - תכפה את נוכחותה ובצורה מתריסה שתטריף אותו
אני מתכוונת להזמין אצלה תורים למניקור, למסז׳, לטיפול פנים ולאיפור ברגע שכל הבלאגן ישקוט.
היא מאוד מקצועית ופדנטית ואני מאוד אהנה בחברתה, תהיה בטוח בזה:)
יהיו צחוקים שחבל.

tarimulu

Well-known member
אני מתכוונת להזמין אצלה תורים למניקור, למסז׳, לטיפול פנים ולאיפור ברגע שכל הבלאגן ישקוט.
היא מאוד מקצועית ופדנטית ואני מאוד אהנה בחברתה, תהיה בטוח בזה:)
יהיו צחוקים שחבל.
ולגור איתה חודש כשותפה?

tarimulu

Well-known member
עדיף מלח בקפה ולא מניעת מקלחות/פן והתעללות נפשית
לא מנעו מקלחות, עמדו על הגבלת הזמן של 10 דקות כמו שאר הדיירים

ולא מנעו פן כי היא לא באמת שומרת שבת אז זה לא באמת יהיה בעיה אם פאף תגור איתה

התעללות נפשית יש גם מצד סתיו

Kaz12

Well-known member

די נו, מנעו ממנה פיזית להכנס למקלחת. דחפו אותה החוצה. העבירו פן מאחת לשניה והתמהמהו בכוונה כדי לא לתת לה. אין באמת צורך להסביר מה הלך שם. אה כן והפעם ההיא שהבנות פתחו ברז לחפוף בכוונה כשהיא במקלחת, או גרוע מזה כשאברהם פתח ברז סתם ללא סיבה רק כדי להפריע לה. יובל לוי ראתה וסגרה את הברז, והוא התעקש ופתח שוב.
אז כן, בהחלט כן מנעו ממנה מקלחות.

פאף פה

Well-known member
די נו, מנעו ממנה פיזית להכנס למקלחת. דחפו אותה החוצה. העבירו פן מאחת לשניה והתמהמהו בכוונה כדי לא לתת לה. אין באמת צורך להסביר מה הלך שם. אה כן והפעם ההיא שהבנות פתחו ברז לחפוף בכוונה כשהיא במקלחת, או גרוע מזה כשאברהם פתח ברז סתם ללא סיבה רק כדי להפריע לה. יובל לוי ראתה וסגרה את הברז, והוא התעקש ופתח שוב.
אז כן, בהחלט כן מנעו ממנה מקלחות.
לגמרי!
הסצנה הכי אלימה שהיתה למעט הקטעים עם שי חי
היו אינסוף תלונות של צופים

andersonian

Well-known member

כן...ואי אפשר להבין את לין למה התנצלה ואמרה שמאוד מצטערת על המקרה עם הפאן והמקלחת

פאף פה

Well-known member
ממליץ לא לתת לה להכין לך קפה
ולא לקחת שלוק ממנה אם היא מציעה
אלא אם את אוהבת מלח ורוק
תהיה בטוח שהיא תחבב אותי.
אני לא שותה קפה/תה. רק מים.
לעיתים זירו.
מפרגנת לה בקטע של הסוכר, אישית לא אוהבת מתוק מדי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה