** שרשור אחה"צ ☕ היום ה-63 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

Goran11

Well-known member
לבוא לחצי שעה לפדיקור מניקור זה אותו הדבר כמו לגור איתה חודשיים באותו בית 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Goran11

Well-known member
היא עלוקה,אף אחד עם שכל ישר לא יכול להכיל את האישה הרעה הזו.
היא הבריונית היחידה בבית הזה העונה.
את חלק מהצופים זה אולי מהנה כי זה לא הם שעוברים את ההתעללות הנפשית שהיא מעבירה דיירים .

Kaz12

Well-known member
היא עלוקה,אף אחד עם שכל ישר לא יכול להכיל את האישה הרעה הזו.
היא הבריונית היחידה בבית הזה העונה.
את חלק מהצופים זה אולי מהנה כי זה לא הם שעוברים את ההתעללות הנפשית שהיא מעבירה דיירים .
התעללות נפשית זה מה שעשו לה. גם אם נחבר ביחד את כל מה שהיא עשתה, זה אפילו לא חצי ממה שעשו לה.
ודווקא יש אנשים שכן ידעו להתחבר איתה, כמו אברהם לפני שהחליט לקחת צד, כמו יאיר ועדן עכשיו... וכמו החברות שידוע שיש לה מחוץ לבית האח הגדול...

_אלכסה

Well-known member
התעללות נפשית זה מה שעשו לה. גם אם נחבר ביחד את כל מה שהיא עשתה, זה אפילו לא חצי ממה שעשו לה.
ודווקא יש אנשים שכן ידעו להתחבר איתה, כמו אברהם לפני שהחליט לקחת צד, כמו יאיר ועדן עכשיו... וכמו החברות שידוע שיש לה מחוץ לבית האח הגדול...
לא, היא מעבירה את כולם שם התעללות נפשית ברמות מהגבוהות והנוראיות שקיימות, אנשי מקצוע ואנשים שעברו דברים כאלה מזהים את זה בקלות בזמן שאחרים לא יקלטו מה זה אומר ואיך זה מתבטא. היא משתמשת בטקטיקות התעללות רגשית מאוד מתוחכמות (שמוכרות בעולם בריאות הנפש) ובגלל זה היא גם מצליחה לעבוד על הרבה מאוד אנשים

sashalola

Well-known member
לא, היא מעבירה את כולם שם התעללות נפשית ברמות מהגבוהות והנוראיות שקיימות, אנשי מקצוע ואנשים שעברו דברים כאלה מזהים את זה בקלות בזמן שאחרים לא יקלטו מה זה אומר ואיך זה מתבטא. היא משתמשת בטקטיקות התעללות רגשית מאוד מתוחכמות (שמוכרות בעולם בריאות הנפש) ובגלל זה היא גם מצליחה לעבוד על הרבה מאוד אנשים
מה ???
טקטיקות התעללות רגשיות מתוחכמות?
לא מזהה
תכף בודקת ב DSM שלי

wellcome2

Well-known member
בשרשור שנסגר היו כמה תגובות בסגנון "התומכים של סתיו לא היו יכולים לחיות איתה באותו בית" או "יומיים איתה וגם אתם הייתם מתהפכים עליה".
חייב רק לציין שזה קצת צורם שמכלילים את התומכים של סתיו ואומרים שהם ככה או ככה ומחליטים איך הם היו לא היו מתנהגים אם היו באותו בית איתה.
כמו שאמרתי כבר, אני לא חושב שהיא מושלמת, אבל היא כן מצחיקה ויודעת לייצר תוכן שכיף לי לראות לעומת השעמום והרוע שיוצא מבערך כל שאר הדיירים שם. ועשו לה דברים הרבה יותר מגעילים ממה שהיא עשתה. אבל כבר טחנו את זה מספיק, מי שאוהב אוהב ומי שלא לא. כמובן גם שהכל לגיטימי וכל אחד שיאהב את מי שבא לו.
אבל באמת שלדמיין לחיות באותו בית עם סתיו, נשמע לי הרבה יותר נחמד מלחיות באותו בית עם אברהם למשל, או ספיר, או שניר, או ליאל, או שי, או... להמשיך?

👍👍גם אני לא אוהבת שמכלילים תומכים, מזכיר לי את עונה קודמת שאהבתי את בר. לכל אחד יש זכות לאהוב את מי שבא לו מבלי להישפט או להיות ללעג על כך. אבל ככה זה הטבע האנושי...

פאף פה

Well-known member
אני כבר לא צופה הרבה ובעיקר מתעדכן מהפורום
ומה שהכי מעצבן אותי שאני מפספס... זה קטעים כאלה של יאיר :ROFLMAO:
צריך שמישהו ידאג לתעד את החלקים האלה
אתה חייב לשים שעון מעורר בשמונה בבוקר
הוא עושה אימוני קונג פו מדהימים
מתקלח בחצר
קופץ לבריכה
מסתובב במטבח
אתה חייב!

מצב