כנראה לפעמים נמאס לה מהפשוטות...כמו שכשאנחנו בסגר סתם יוצאים החוצה ומתלבשים יפה גם אם זה סתם טיול רגלילמה לינור מסתובבת כל הזמן על עקבים בשעות הבוקר והצהריים בבית שלה?
(בינינו גם בערב זה מוזר, כל עוד אין שידור או מסיבה או משהו).
אולי פספסתי וגם הבנות האחרות נועלות נעלי עקב לפעמים ביום. שמתי לב רק אצלה.
שוב בלבלו אותנו, פתאום אומרים שליהודה יש 3 קולות ולג'וזי רק 2הנה גל עושה סדר ואומרת שגוזי ויהודה קיבלו 3 קולות כל אחד.
אז גל לא הצביע לג'וזישוב בלבלו אותנו, פתאום אומרים שליהודה יש 3 קולות ולג'וזי רק 2
גם רמי קיבל 2
לא, הם אמרו שלרמי הצביעו לינור וקאריןאז גל לא הצביע לג'וזי
אולי בחרה ברמי גם
ילדות?? לינור ילדה? היא בת 7? לא!! אני גם לא אוהבת את זה (אבל גם לא אכפת לי) אבל יש גבול, הוא לא פדופיל, לינור לא ילדה והיא מודעת מאוד למה שהיא עושה, אם כבר היא זאת שיוזמת מגע כל הזמן, לא ראיתי אותו (למשל) ניגש אליה ככה סתם ונותן נשיקה בצוואר - משהו שהיא עושה הרבה. רמי איש מדהים ומעניין, הניתוק בבית שיבש אותו, קורה כמעט לכולם...לגבי רמי - בנאדם שמסיק מסקנות מהירות ממה שאומר לו צד 1 בלי לבדוק את הצד השני ומתחרמן על ילדות, בעיקר על ערסית קטנה ממנו ב-32 שנה החושים החדים רק בתחת שלו...עם כל הכשרון והידע שלו, מבחינה אישיותית הוא רקוב וקטן וחבל
אז למי בעצם גל הצביעה אם לא לג'וזי (וקודם אמרו שלא לתום)על פי השיחה של גל ודרור יהודה,ג'וזי ורמי קיבלו חסינות. יהודה קיבל שלושה קולות,גוזי ורמי שניים וכל היתר אחד. עדיין לא ברור איך תורכב רשימת ההדחה.
ניחוש שלי? לזהבהאז למי בעצם גל הצביעה אם לא לג'וזי (וקודם אמרו שלא לתום)
מיץ פטל מוכשר במיוחדמה הם שותים ויסקי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.