אין קשר לגיל. היא אשה רעה! כתבתי מתחילת העונה.רחל שונאת את טליה כל כך רק בגלל הקשר שלה עם אופק?
מה העניין
מה יש לאישה בת 70 לדבר ככה על מישהי בת 28
אין קשר לגיל. היא אשה רעה! כתבתי מתחילת העונה.רחל שונאת את טליה כל כך רק בגלל הקשר שלה עם אופק?
מה העניין
מה יש לאישה בת 70 לדבר ככה על מישהי בת 28
בואי, עם כל חיבתי לשחף, הוא קסקסה זקנה לא קטנההו הנה רק הנפטלין הייתה חסרה בסיצ'ואיישן איזה ג'ורה פותחת על טליה
לא מבינה את האינטראקציה של שחף איתה ,מעיד עליו
אותו הדבר גם בריש מצב שכמו שדיאן מקנאה בטליה - כנראה בגלל תשומת הלב שהיא מקבלת
אז גם רחל מקנאה בה בגלל תשומת הלב. הרי עד שטליה הגיעה - אופק והיא היו בקשר מצוין, היא עשתה לו עיסוי, ישבה לדבר איתו...
אני חושבת שזו אחת הסיבות שהיא מתנהגת ככה כלפיה, כי חוץ מזה אין לה סיבה חוץ מרוע לב טהור
רק בגלל אופקיש מצב שכמו שדיאן מקנאה בטליה - כנראה בגלל תשומת הלב שהיא מקבלת
אז גם רחל מקנאה בה בגלל תשומת הלב. הרי עד שטליה הגיעה - אופק והיא היו בקשר מצוין, היא עשתה לו עיסוי, ישבה לדבר איתו...
אני חושבת שזו אחת הסיבות שהיא מתנהגת ככה כלפיה, כי חוץ מזה אין לה סיבה חוץ מרוע לב טהור
חח נכון.. הנה אמרה עכשיו שהיא מעיפה אותו והסכימה עם בר שמדובר בכפוי טובה..יש מצב שכמו שדיאן מקנאה בטליה - כנראה בגלל תשומת הלב שהיא מקבלת
חושב שהצופים טיפשים ולא ישימו לב שהוא מלכלך עליה ככה אחרי ששניה לפני הוא בכה על כך שעשה את טעות חייו איתה.כמה אפס אתה צריך להיות בשביל לתת לאנשים לטנף על מישהי שאתה מכיר 9 שנים, בכית עליה כי פגעת בה והיית בן בית אצל ההורים שלה
היא עוז לא משדר את הלכלוכים שלו! גם את הטינופים של דיאן הוא מצנזרחושב שהצופים טיפשים ולא ישימו לב שהוא מלכלך עליה ככה אחרי ששניה לפני הוא בכה על כך שעשה את טעות חייו איתה.
לא הביא לה סיגריהמה אופק עשה שבר לא עשתה?
איזה חבורת צפעים.
היא יודעת שאליאב איתה בגלל שטליה לא רצתה אותומה בר רוצה?? אליאב מחובר לה לרגל ,מה מפריע לה שאופק עם טליה?
רוצה את כל הגברים סביבה ,כמו דיאן
2 ביצ'יות רק האחת יותר פיקחית ומסווה זאת מעולה
בדיוקבר כל מה שמעניין אותה זה מה שרואים בחוץ
באה הכי מוכנה לבית הזה עם קבוצה והוראות הפעלה
היא מתה ללכלך על טליהבדיוק
היא פקחית ומאוד מודעת אבל היא ביצ'ית לא קטנה
שמעתיהיא מתה ללכלך על טליה
בעצמה אמרה עכשיו "זה לא יראה טוב"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.