אופה קטנטנה
Well-known member
מה שנכון, נכון.
היא לא הייתה לדעתי בריב הזה, ואברם כבר אמר לה שהוא לא רוצה שהיא תריב בגללו…ספיר אוהבת את אברם אבל לא אמרה שום מילה לגל על "אל תשכח שבחוץ אתה רק מאבטח".
בסדררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר.
כולם היו בריב הזה,היא לא הייתה לדעתי בריב הזה, ואברם כבר אמר לה שהוא לא רוצה שהיא תריב בגללו…
שוב פעםכולם היו בריב הזה,
זה היה במטבח בצעקות מול כל העולם ואשתו.
וזה לא עניין של לריב,
גל חברה שלה.
אם היא אוהבת את אברם, איך היא יכולה להיות חברה של גל?
המילים של גל לא היו בגדר הנורמל, זה לא משהו שאפשר להבליג עליו כשאת באמת אוהבת ואכפת לך ממישהו שזה נאמר לו.
מעניין, מבוסטון היא פתאום תופסת מרחק כי עוד דיירים התהפכו עליו קצת לאחרונה.
אבל גל? הכל מעולה.
בולכולם היו בריב הזה,
זה היה במטבח בצעקות מול כל העולם ואשתו.
וזה לא עניין של לריב,
גל חברה שלה.
אם היא אוהבת את אברם, איך היא יכולה להיות חברה של גל?
המילים של גל לא היו בגדר הנורמל, זה לא משהו שאפשר להבליג עליו כשאת באמת אוהבת ואכפת לך ממישהו שזה נאמר לו.
מעניין, מבוסטון היא פתאום תופסת מרחק כי עוד דיירים התהפכו עליו קצת לאחרונה.
אבל גל? הכל מעולה.
היא יכלה להיות מושלמת אם רק הייתה מוותרת על הנימה הבכיינית המילניאלית שלה... זה מבחינתי מה שלא מאפשר לי לאהוב אותה.יש שתופסים את העדינות וטוב הלב של יובל כהתחנפות או התרפסות אבל בתכלס היא זו שעומדת הכי הרבה על עקרונותיה ובעיקר כשזה נוגע בהגנה על האחר.
היא אומרת לגיא בפנים שהוא מציע חרם וגם אם היא חוששת מהיחס העויין שתקבל בתגובה, בסוף היא תמיד חוזרת ואומרת מה דעתה באופן מנומק בדיוק כמו היום כשהציגה את עמדתה של סתיו ברהיטות ומבלי לוותר. השמיעה בפניו במטבח שיש כאלה שיושבים קבוע בראש השולחן ולא יתנו לאחרים והמשיכה לעמוד על שלה בשיחה בפינת העישון מול כולם.
לא חייב להיות אגרסיבי או בוטה כדי להציג עמדה ולא לוותר עליה. אפשר לומר אפילו שלרוב יובל עומדת על דעתה בהגנה על סתיו יותר מאברהם ואתי שמתעייפים ומבקשים מסתיו לשחרר גם כשהיא צודקת.
עם זאת היא כן מוותרת לאחרים על דברים ״פשוטים״ (שמצטברים) כמו ענייני אוכל/מקלחות.
הייתי שמח לראות אותה יותר עם פאסון וכשמדברים אליה בזלזול לנטוש את העקרון ולהגן על האגו.
בסוף אף אחד לא מושלם ועדיין היא כמה רמות מעל כל הדיירים שם ובדברים עקרוניים שהיא רואה מהצד היא לא מוותרת!
יכול להיות שזה יעלה לה בהעמדה להדחה מדיירים שיראו בזה הטפה/חפירה/ התייפייפות.
בדיוקהיא יכלה להיות מושלמת אם רק הייתה מוותרת על הנימה הבכיינית המילניאלית שלה... זה מבחינתי מה שלא מאפשר לי לאהוב אותה.
לפחות היא לא מתעלמת מהעוולותהיא יכלה להיות מושלמת אם רק הייתה מוותרת על הנימה הבכיינית המילניאלית שלה... זה מבחינתי מה שלא מאפשר לי לאהוב אותה.
הוא לא לוהט כמו גיא
הוא לא עם ריח של כביסה כמו אלון
הוא לא עם גוף מגודל ומנחם כמו עידן
ואין לו קוביות כמו של רוי
אבל הוא האבנר שלי
צפה בקובץ המצורף 79461
תודה שהייתי כאן הראשונה לציין שהוא עושה לי את זה.הוא לא לוהט כמו גיא
הוא לא עם ריח של כביסה כמו אלון
הוא לא עם גוף מגודל ומנחם כמו עידן
ואין לו קוביות כמו של רוי
אבל הוא האבנר שלי
צפה בקובץ המצורף 79461
ה ר א ש ו נ ה !!תודה שהייתי כאן הראשונה לציין שהוא עושה לי את זה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.