שרשור אימונים,חדש!!

Thierry Henry

New member
אז יותר מסתם אימון

אנדרס ג'נדל,עלה בווינג לסוליד שבוע הבא צפויות עוד שתי עליות לסוליד ווינג לאחד מהם יש אקסלנט פאסינג

shlump3r

New member
עוד שוער פורמידבל !! ../images/Emo6.gif

היום בערב אני כנראה אשים 2 שוערי פורמידבל ושוער סוליד אחד למכירה. מקווה לעשות איזה 15 מיליון

bister

New member
בדיוק

באימון שוערים עדיף למכור רק מתאמן אחד כל פעם

Thierry Henry

New member
נכון,

אז שלומפר,אם אתה כבר מוכר,תשאיר לעצמך את הסוליד בנתיים עד שתתארגן על מתאמנים חדשים... שעד שתיסגר על מה אתה רוצה לאמן?או איזה שחקנים לפחות תוכל לעלות עוד שוער רמה

shlump3r

New member
אוקי אוקי ../images/Emo13.gif

עכשיו פגרה נכון?
גם ככה אני יוכל בשבועים הקרובים לאמן רק שוער אחד כל פעם, והחלטתי להמשיך לאמן שוערים. לא בעיה לקנות עוד מתאמן אחד עד יום שלישי הקרוב [שוער אקסלנט בן 17].ועוד אחד כזה בשבועים הקרובים.

shlump3r

New member
בעצם ../images/Emo3.gif

הסוליד בן 19 - שווי של 1.750 אלף. פורם פאסבל. מתי יעלה לאקסלנט?

אז מה היה לנו היום?

* השוער הראשון מתקרב לאקסלנט ורחוק רק אימון אחד! * שוער בן 21 עלה לסוליד ויצא למכירה - שרשור מכירות * שוער בן 18 עלה לסוליד ויצא למכירה - שרשור מכירות * שוער בן 24 הגיע למרחק של אימון אחד בלבד מסוליד * שוער בן 20 עלה לפסבל ויצא למכירה בקרוב * שוער בן 21 על סוליד פורם, עלה לפסבל ויצא למכירה בקרוב 5 עליות פורם ו 7 ירידות. עליית עקך של 790 אלף וירידה של 550 אלף. סה"כ אימון נחמד מאוד.

TeamMidgets

New member
אימון

בכמה חלקים גרוע, בכמה חלקים יותר טוב אני לא חושף יותר מזה, בגלל שיש לנו מרגל בפורום לא היו עליות רמה

The Slicer

New member
אוף נו

באתי לרחרח בפורום אבל אני רואה שאתה לא מגלה יותר מדי :\ בכל מקרה, אני מוכן לגלות כמה פרטים מהאימון שלי (וככה אוכיח לעולם שמגיע לי להיות בליגה שניה כי אני לא מסתיר פרטים מאף אחד, ואל תשאלו מה הקשר) סילביין סלוטין, פורמי בן 17 שמועמד לנבחרת צרפת, עלה לאקסלנט פורם המאמן עלה לאינאד פורם הליצן עלה לפורם פאסאבל גבוה הסטמינה של פר לינדוואלד ירדה לסוליד המאמן לעתיד, קולינס היל, נשאר תקוע בעמדתו בלי שום שינוי, גם לא בניסיון זהו, אימון מעניין ביותר כפי שראיתם :) ועכשיו ברצינות, בהצלחה במשחק יניר, שהטוב ביותר ינצח

shlump3r

New member
גיל ../images/Emo3.gif

חסר לך שאתה לא נשאר בליגה שנייה [ אז לא יהיה לי חבר בליגה שנייה שאני יוכל להתגאות בו
] מאוד מעניין שהפורם של המאמן עלה לאינד.

TeamMidgets

New member
ברצינות- בהצלחה

and may the best team win (with a little help from the refferi) אבל להאשים אותי בגניבת לוגואים ממך, כשבבירור גנבתי אותו ממקום אחר- על זה אני לא מוכן לעבור לסדר היום

למעלה