שרשור אימונים,חדש!!

TeamMidgets

New member
טוב אני מתגמש

איתי הולצמן, ווינגר שלישי, ירד בשווי גיל בלומנפילד, שוער מחליפ, נפצע במשחק ברביעי לשבוע, וכנראה יגיע מפולסטר לשבת פליקס אדרי, ליצן ו-ווינגר רביעי, עלה ל140,000 שווי סרג'יו בוסטוב חיזברט, קשר חמישי- ירד לאינד פורם אנדראס סאפסטד, קשר שישי, עלה לפאסבאל פורם פורם

Ploral Reaction

New member
המצב של צרפת די מעאפן

אם הם מזמנים כשרונות של פורמים בני 17 לנבחרת הצעירה שלהם :/ חשבתי שהם ברמות הכי גבוהות.

The Slicer

New member
טוב נו, אז לא מועמד, רק במאגר ../images/Emo4.gif

האמת, מבחינת מוכשרות הוא ממש לא מדהים. אבל יש לו פאסאבל פאסינג וזה כבר טוב, והוא עלה לפורמי שבוע אחד לפני הציפיות, ומי שאחראי עליו מהפדרציה לאימון צעירים הצרפתית אמר לי שהוא במקום טוב ברשימה, בטח סתם עבד עלי כדי שאמשיך לאמן אותו :( ויניר, אז לא העתקת ממני לוגו, העתקת מהחוברת של אוריג'ין, אותו דבר :)

gollaso

New member
אימון מוצלח (אני חושב...)../images/Emo178.gif

1. שני השוערים שלי עלו רמה!! הראשון לסוליד והשני לפאסבל!
2. 10 עליות פורם מול 7 ירידות. 3. עליית ערך כןללת של 150 אלף. לא רע אני חושב... תקנו אותי אם אני טועה!

אימון טוב....

סוף סוף המגן התותח שלי עלה לאקסלנט... 8 ירידות שווי מול 9 עליות 4 פורם מול 3 ירידות

מעורב

ירידות פורם לא משמעותיות (אני מתחיל לאמן שבועיים סטמינה שמימלא תרסק לי את הפורם). אדורם קפלן על לאקסלנט פליימייקינג - כצפוי ברנדון רופין לא עלה לסוליד למרות שהיה צפוי- כנראה עוד חצי אימון אחרי הפגרה. כל השאר - אחרי ה-פ-י-ר-ס-ו-מ-ו-ת!

xena2305

New member
אימון מצויין ../images/Emo13.gif

3 ירידות פורם לשחקנים לא משמעותיים ו6 עליות לשחקני הרכב.

moonch

New member
עוש אימון חרא...

שחשבתי כבר שנמוך יותר אי-אפשר לרדת... 7 עליות בסטמינה אבל 2 מהם של שוערים ועוד אחד של המאמן בן ה-3000 שלי. 10 ירידות פורם, 4 עליות... ושווי, מי מעניין השווי??? נקווה שבשנה הבאה יהיה יותר מזל באימונים...

Ploral Reaction

New member
אימון די גרוע

שני הבני 19 שלי עלו כצפוי למגניפיסנט, אבל ירדו בפורם :/ לקראת אימוני סטמינה, אני חושש מאוד לפורם הקישור שלי בפתיחת העונה :/ אבל אין לי ברירה כנראה, נקווה לטוב. חוץ מזה עוד קצת עליות וירידות, בעיקר של שחקני הרכב.

Mike A

New member
נחמד

פ"מ פאסאבל אחד עלה לסוליד, וכל השאר לא מעניין.

Nellyville

New member
אימון בסדר...

שוער סוליד עלה בשווי ושבוע הבא ב"ה יהיה אקסלנט שוער אינד עוד שבועיים יהיה פסאבל(שבוע הבא לא ישחק) עליות פורם איפה שצריך חוץ מהקשר

yossi alef

New member
סתכלו עליו

Hasan Al-Hana 775 000 NIS, 19 years, passable form Has disastrous experience and weak leadership abilities Stamina: weak Keeper: disastrous Playmaking: wretched Passing: passable Winger: passable Defending: poor Scoring: solid Set Pieces: weak עלה לסוליד... חוץ מזה 3 עליות ו-3 ירידות פורם תוך כמה זמן לוקח לעלות רמה בסקורינג כולל גילאים ? מאוד חשוב לי כדי לדעת אם להמשיך באימון הזה (גם אי אפשר לאמן יותר מ-6 שזה בעייתי, חוץ מהעובדה שאני לא אוהב לשחק עם 3 חלוצים)

simko

New member
אני לא מאמין!!!!

זה היה השבוע הכי מחורבן שהיה לי בהאטריק עזבו אותי 10 ספורטרים והכי גרוע זה שהאטריק החליט שאני לא מקבל אימון השבוע למה? לא יודע ממש שבוע רע בהאטריק(אחרי ההפסד לאדם) ואני מקווה מאוד שלא ישוב עוד אחד כזה

למעלה