שרשור אירוח ד"ר פרידמן - היום בשעה 20.00

בטן גדולה באופן יחסי

הי אופירה,
יש צורך לראותך כדי להבין מהם מרכיבי הבטן הבולטת. במידה ואין שומן תוך בטני ניתן בהחלט לסייע גם במצב כזה, באמצעות שלוב של הסרת עודפי עור (אפילו אם נראה שאין), הצמדת השרירים הרפויים ושאיבת שומן אם צריך. ..אשמח לראותך לייעוץ
ד"ר טלי פרידמן

ערב טוב לכולן

ערב טוב לכולם ולכולן. שמחה להתארח בפורום.
אשמח לענות לכל שאלה.
ד"ר טלי פרידמן

קוביd1

New member
תודה לד"ר טלי פרידמן

תודה על התשובות ,שמעתי עליך רבות גם פה בפורום ,גם בפייסבוק בפורום המטובעים

קובי

אופירA

New member
מנהל
אלף תודות לד"ר פרידמן על התשובות הממצות

אירוח קצר אבל ממצה מאוד בנושאי השאלות והתשובות. אני משוכנעת שהוא יהיה לתועלת רבה למנותחים רבים ולכאלו שרזו במשקל רב ללא ניתוח.
יש לדעת שרבים מאוד קוראים את הפורום אבל לא כותבים בו. המשובים הנסתרים שאני מקבלת בטלפון ובמסרים האישיים הם עצומים.
גם כאשר איננו נמצאים בפורום, הדברים שכתבנו עושים את עבודתם בגדול, והם לישע רב לקוראים הלומדים את המידע.

האירוח לא היה ארוך עקב חוסר הניסיון שלי בפרסום ובהפצה. קפצתי למים קרים, וכך זה גם נראה... אבל זה מה שיש, ועם זה ננצח
.
מקווה למשוב מרובה מהקוראים, שיעזור לי לבצע את הדברים טוב יותר מפעם לפעם. כתבו לנו מה הייתם רוצים לראות בפורום, אילו נושאים אתם רוצים לפתח - מולנו ומול בעלי המקצוע.

אני מאחלת לד"ר פרידמן הרבה הצלחה, ועבודה פוריה ומועילה. המון תודה על ההיענות לשאלותינו ועל עזרתך.

קוביd1

New member
אופירה

בשביל פעם ראשונה זה היה בסדר, לומדים לאט לאט מהניסיון ,כל דבר מתחיל מצעד קטן
כמו שכתבת בואו נתחיל את השנה החדשה מיוזמות של חברי הפורום להשתתפות פעילה ולא רק פסיבית ,מכניסה לפורום לא רק בשעת חירום , או שיש שאלה ואז להיעלם לתקופה ארוכה אלא באופן קבוע .ככה נדאג שהפורום לא יהיה רדום אלא פעיל ושוקק
נוו.......בואו תגיבו זרקתי כפפה ממתין שמשהו ירים אותה.

קובי

ליבי3617

New member
אופירה יקרה

אני רוצה לחזק את ידייך על המהלך שעשית. יודעת כמה זה לא פשוט לך ליזום אירוח, לפרסם אותו ולתחזק.
יודעת (היום) כמה לא פשוט לעמוד מול שוקת כמעט ריקה וכמה שאת רוצה לתת אבל אין הרבה כותבים בפועל.
יחד עם זה הפורום הזה ותיק, קהילה חזקה ועוד תקום ותהיה יותר מזה.
-ויחד עם זה מקווה גם בשביל הקהילה שלי, שהאדם שפירק אותה עומד לשלם על כך.

מניסיון שלי אלה דברים שלאט לאט קמים.
אז את לומדת. וזה בסדר.

אופירA

New member
מנהל
כן, ברוך ה', הפורום בסדר גמור

שינה את טבעו ממה שהיה בימים של רועי, אבל אני אוהבת אותו כך. שקט, מקצועי, יעיל, בוגר.
קוראים בו המון, כותבים פחות. זה נורמלי וטבעי. לקוחות הפורום הזה אינם חיות אינטרנט, אלא מנותחים שצריכים מידע על הניתוח שלהם.
הם נותנים לי משובים בטלפון כמה הם קוראים ונעזרים. השוקת כלל לא ריקה.

בחג ובשבת כמובן שלא כתבתי, אבל אפילו מי שהיה צריך עזרה ראשונה קיבל אותה מהדברים שכבר נכתבו בעבר.
וזה כל כך חשוב לדעת שיש פה מידע חיוני לאנשים שקוראים, גם אם הם לא צריכים לשאול שאלות.

וגם שרוולים יש די הרבה (מנותחים טריים או לפני ניתוח), והמשורוולים עונים להם יפה מאוד, וגם אנחנו, מה שאנו יודעים. אני מרוצה, ברוך ה'.
מתאם הקשר של ד"ר פרידמן היה מרוצה מהאירוח ומהיקף החומר בשאלות. היה ממצה ומקיף.

אחרי התשובה שקיבלתי על הבטן הבולטת - ירד לי החשק לטפל בה. נכניס אותה למחטב, במקרה הכי גרוע
. יש גם בגדים שמסווים אותה לגמרי! אנשים שואלים אותי אם רזיתי...
בלאו הכי אם אני מרזה היטב, היא הרבה פחות בולטת, כי כל מה ששמנתי מאז החתונה של הבן שלי, זה רק בבטן!
החרדיות קוראות לזה "בטן יהודית" (בטן שהתרופפה מהרבה לידות). חחח... איזה יהודית ואיזה לידות. זו גנטיקה משפחתית והרבה השמנות והרזיות ושוקולד...

אופירה

תודה על האירוח, וכמובן תודה רבה לד"ר פרידמן על התשובות המפורטות.
כן ירבו אירוחים של אנשי מקצוע.

למעלה