directions בין רעננה לנתניה.. ממש צמוד למושב בני ציון דרומית לצומת בני דרור על כביש 4
H HipCribe (עדי) New member 9/4/07 #28 directions בין רעננה לנתניה.. ממש צמוד למושב בני ציון דרומית לצומת בני דרור על כביש 4
כ כשף יצחקי New member 3/4/07 #3 איך הלהקה מגיעה ל-2 הופעות כפרא? אחת הייתה בצאלים ביום שישי, אחת הייתה בירושלים ביום ראשון ועוד אחת בחיפה. אממ.. משהו לא מסתדר לי על הבוקר בכל אופן הנה כמה תמונות מהמעבדה לפני יומיים תהנו ושיהיה חג שמח -כשף
איך הלהקה מגיעה ל-2 הופעות כפרא? אחת הייתה בצאלים ביום שישי, אחת הייתה בירושלים ביום ראשון ועוד אחת בחיפה. אממ.. משהו לא מסתדר לי על הבוקר בכל אופן הנה כמה תמונות מהמעבדה לפני יומיים תהנו ושיהיה חג שמח -כשף
כ כשף יצחקי New member 3/4/07 #6 ../images/Emo7.gif שמתי כאן 11 תמונות של מיסטיקל רוטס מההופעה במעבדה ביום ראשון לפני יומיים, ורובן נעלמו. מעניין למה :/
../images/Emo7.gif שמתי כאן 11 תמונות של מיסטיקל רוטס מההופעה במעבדה ביום ראשון לפני יומיים, ורובן נעלמו. מעניין למה :/
כ כשף יצחקי New member 3/4/07 #11 לא, הקבצים לא גדולים, הקטנתי אותם.. ראיתי את ה- 11 תמונות פה, בהתחלה זה ירד לאיזה 6-7 תמונות, ואחר כך ריעננתי את העמוד ונשארו רק 3. לא יודעת, מוזר. אין לי הסבר הגיוני :S -כשף!
לא, הקבצים לא גדולים, הקטנתי אותם.. ראיתי את ה- 11 תמונות פה, בהתחלה זה ירד לאיזה 6-7 תמונות, ואחר כך ריעננתי את העמוד ונשארו רק 3. לא יודעת, מוזר. אין לי הסבר הגיוני :S -כשף!
D Dtiup New member 8/4/07 #24 כי בגלל שעשית סמילי דומה או הרבה סמיילים או משהו כזה בגלל שהאתר חושב שזו הצפה אז הוא מוריד לבד את הקבצים. בכל אופן היה מעפן בחיפה- רשמתי כבר ביקורת למעלה את מוזמנת להגיב גם כן.
כי בגלל שעשית סמילי דומה או הרבה סמיילים או משהו כזה בגלל שהאתר חושב שזו הצפה אז הוא מוריד לבד את הקבצים. בכל אופן היה מעפן בחיפה- רשמתי כבר ביקורת למעלה את מוזמנת להגיב גם כן.