שרשור אירועים לשנה החדשה והודעה חשובה

לא שמעת כלום אחי

הסטוריה לפנים .חברים תעזרו לנו לפרסם אנחנו בתוך האולפן בטירוף ואנחנו נוציא אתכם הכי שורף שיש ברמקול-ריספקט הפתעות חדשות יוניטי

אולי רק אני פספסתי את הפרט החשוב על זה

אבל לא נאמר דבר וחצי דבר על... המיקום (?) איפה כל זה הולך להיות? ובאיזה שעה? הרי המטרה היא שיהיה שם גם קהל, לא?

tabasco11

New member
shadyצודק...

מיקום-מועדון ה vibe, בן אביגדור 10 ת''א פתיחת שערים- 23:00, יחמם את הערב נצ'י נץ', ייתן לכם קצת טיונים להכניס אתכם לאווירה של קלאש! התחרות תתחיל ב23:30, נא לדייק.... מחיר-20 ש''ח, אני מאמין שאפשר לעמוד בהוצאה שכזאת לערב מיוחד שכזה. שוב אני אומר- חשוב שתיהיה נוכחות של כולם, דאנסהל מאסיב, רוטב מאסיב, להקות, סאונדים, וכל השאר...

bigwill

New member
כל הקלאש הזה נראה לי מפה לאוזן

אני מרגיש כאילו אני הולך למסיבת טבע :ם בכל מקרה זה בשבת, ואני

קלאש אמיתי

אז ככה מותר קללות רציחות השמדות והכל רק בלי שמות.אין פרסים כי מבחינתנו לפחות אנחנו נוכיח שעברית עובד.סאונד חדשני ליריקס מובטח מיוניטי.לנו יש מטרה ברורה: לקבור סאונד ולשלוח אותו שמונים מטר מתחת לאדמה...יהיו הפתעות ואני אומר לכם הסטוריה! שלושה סיבובים שניים רבע שעה כ``א ואז וואן 2 וואן.

florenteam

New member
FlorenTeam #3

לא רק רגאיי, אבל עם באסים כבדים וביטים אכזריים הערב השלישי בליין ההופעות החיות של החורף מביא היפ הופ ודאנסהול חד ובועט... את הערב יפתח גיא מר, איש הדג נחש, במופע חדש בליווי יחידת עילית של מוסיקאים. גיא מר יקח אותכם בצניחה חופשית לעולם מקפיץ של קצב וצלילים, אל תשכחו מצנחים וקסדות. על המיקרופונים יתארחו קאשי ו- Roy Royal. על הכלים - גיא מר (שירה), בנו הנדלר (בס), גידי רז (גיטרה וסאונדים), אטרף משה אסרף (תופים). בהמשך, הישר מהקצה השפוי של הגלקסיה, ינחתו חלוצי החלל המיתולוגיים במופע חדש ומרגש. חלוצי ההיפ הופ העברי בארץ שבים אל הבמות כשבאמתחתם חרוזים משופרים ומקצבים חסרי פשרות להנאת הקהל וחינוך האומה. החלוצים יגיעו בחללית הדודה מודל '08 בהפקתו של אייל "פרסון" שחר ויארחו על המיקרופונים את הצמד העולה - פלד ואורטגה. מירו וחמי על המיקרופונים, פרסון - קצין מכונות ראשי, פלומפי B - קצין בקרת ירי, רונן ברק - אדריכל ההינע המרחבי, בנו הנדלר - קומנדו בס מוצנח. על הפטיפונים - אומן גלגלי הפלדה, d.j. Alarm, בסט היפ-הופ פאנקי לחיטוב הנשמה והגוף. בואו! מוצ"ש, החל מ- 20:30, קומפורט 13.

leozak

New member
BALKAN BEAT BOX -מכירת כרטיסים 2008!!!!

@@ BALKAN BEAT BOX @@ הלהקה הכי מוטרפת בעולם מגיעה לישראל למופע חד פעמי!! אורחים: ברי סחרוף להקה פולנית להקה בולגרית ועוד................... 16.02.08 -- האנגר 11 ת"א -- 21:30 מכירה מוקדמת : חיפה והקריות-ליאו זק-0528910685 תל אביב והמרכז-יונתן-0578161636

canaplya

New member
10.01.2008 DREADNECK INA TEL AVIV

הם גם מנגנים! וגם מזקקים אלכוהול! הסיבה האמתית לתופעת הפרה המשוגעת!!! הם מגיעים לפאב "הגנזך" ביום חמישי 10.01.2008 רחוב אילת 22, פינת אליפלט פתיחת שערים ב 21:30 הכניסה חינם!!! 054-5966512

yaarasta

New member
JAHRUZALEM Calling רביעי 9.1 בE-Motion י"ם../images/Emo70.gif

עוד לא הספקנו להרגע מהטירוף של המסיבה לפני שבוע, וכבר מתחילים לרוץ לקראת החגיגה הבאה!!! ביום רביעי בשבוע הבא, JAHRUZALEM Calling גאים לארח את לא אחרים מאשר:
אריות ירושלים
בהרכב מלא! THC Selecta & JahLove יארחו את אלמר על המיקרופון!!! תתכוננו לסטים עמוקים של רוטס, רוק, רגאיי!!! מה שנקרא JERUSALEM STYLE PARTY אחריהם ולפניהם אנוכי הדיזאסטה ינעים בקצת היפ-הופ, והרבה דאנסהול! איתי על העמדה אוריאל de Prince of persiA (אפריקה-נגב) ברוטס, קונשנס רגאיי ומה שבא בניהם!!! אז למי שעדיין לא יודע: המסיבה תתקיים במועדון ה E-Motion ברח' הורקנוס 3 (ממש מאחורי כיכר ציון) בירושלים פתיחת שערים 22:00 כניסה: 20 ש"ח בלבד! נתראה
BOOM

latimer

New member
הדבשות במחווה ל CAMEL !!!

הדבשות במחווה ל CAMEL !!! מתדבשים להודיע על הופעה נוספת ביום חמישי ה 17/1 בשעה 21:00 במועדון הקולטורה הרצל 154 ת"א דנה אייזן - חליל וגיטרה. יואב מירום - גיטרה בס. דני אשכנזי - גיטרה. טל רובינשטיין - תופים. יונתן דורון - קלידים. http://www.myspace.com/hadabashot [email protected] Hadabashot Humps בפייסבוק

למעלה