שרשור "אני חדש בפורום"

Dungpai

New member
Hello Hello...../images/Emo9.gif

הממ.. היי, קוראים לי שקד, ואני מעריצת ביטלס כבר לא מאוד חדשה. אני קוראת את הפורום שלכם כבר הרבה זמן, ויהיה נחמד להצטרף.הצטרפתי. אני מקווה להשתלב
נ.ב. ג'ורג' מושלם

Yig87

New member
../images/Emo65.gifשלום לכולם

כמעריץ ביטלס ותיק אני נדהם לגלות שרק עכשיו גיליתי את הפורום הזה. מעלעול זריז הפורום נראה לי מרתק ,מעניין ומעשיר(בינתיים רק את הידע...) אשמח להיות שותף פעיל בפורום ולתרום ככל האפשר.

Anna Karenina

New member
ברוכה הבאה...! ../images/Emo140.gif

בתור מצטרפת די חדשה בעצמי, אני יכולה להעיד שזה פורום מעולה.
ברוכה הבאה לשורותינו...

tin ker bell

New member
האם אני הוזה?האם עיני רואות כיאות?!

האם מקה חזר לפורום?! יאאאאאאאאאייי...!! התגעגעתי מאוד
!! איפה היית לעזאזל?! בכל אופן ברוך שובך.

את הוזה. עינייך רואות כיאות.

מקה חזר לפורום. (אבל לא לקרוא לי מקה
) ועליי לשבח אותך על ההתנסחות בגוף יחיד ולא ברבים!
הייתי אי שם מעבר לקשת כמנהגי, מרחף לי בין פרפרים צהובים ודברים כאלה.
ובכן אופן- ברוכה הנמצאת.

אלרוס

New member
בשם ועדת קבלה- הטפסים

אני_____________ מתחייב/ת בזאת שאני תומכ/ת במפלגת מממו"מ, שונא/ת את יוקו אונו, אוהב/ת את הביטלס, תומכ/ת בעצומה למען רינגו, בעצומה למען הבאתו של פול מקרטני ארצה, אתמוך בכל קונספירציה של אלרוס בתחרויות העתידיות ואהיה לתקופת מבחן של יומיים, על החתום__________ שוחד יתקבל בברכה

Dungpai

New member
הנה

אני שקד מתחייב/ת בזאת שאני תומכ/ת במפלגת מממו"מ, שונא/ת את יוקו אונו, אוהב/ת את הביטלס, תומכ/ת בעצומה למען רינגו, בעצומה למען הבאתו של פול מקרטני ארצה, אתמוך בכל קונספירציה של אלרוס בתחרויות העתידיות ואהיה לתקופת מבחן של יומיים, על החתום שקד

אלרוס

New member
ברוכה הבאה

את הראשונה שמילאה את הטפסים והסכימה להכל, האחרים בתקופת מבחן ארוכה רובם כי הם לא שונאים את יוקו אונו...

Anna Karenina

New member
יוקו אונו.../images/Emo153.gif

זו רק אני, או שיש לה שם שמעורר קונוטציה של חטיף, לא טעים במיוחד? ("היי, ילדים! יוקו אונו היום במבצע! קנו את הראשון, והבחילה - חינם!"9 כן, כנראה שזו רק אני.

למעלה