שרשור "אני חדש בפורום"

Another Girl

New member
שרשור "אני חדש בפורום" ../images/Emo132.gif

שוב ברוכים הבאים לכולכם
זו ההזדמנות להזמין עוד קוראים פאסיביים להצטרף אלינו ולכתוב. לאלו שכבר הצטרפו: מזכירה שאפשר לשלוח אליי מסר עם הפרטים שלכם כדי להצטרף לרשימת חברי הפורום שבמאמרים.

אלרוס

New member
אני חדש! או שלא....

ותוה לך בתיה, עכשיו אני לא צריך כל פעם לכתוב את הטפסים מחדש, הנה הטפסים לחדשים: אני_____________ מתחייב/ת בזאת שאני תומכ/ת במפלגת מממו"מ, שונא/ת את יוקו אונו, אוהב/ת את הביטלס, תומכ/ת בעצומה למען רינגו, בעצומה למען הבאתו של פול מקרטני ארצה, אתמוך בכל קונספירציה של אלרוס בתחרויות העתידיות ואהיה לתקופת מבחן של יומיים, על החתום__________

אוו.

אני, מקרטני, מתחייב בזאת שאני שונא את יוקו אונו, אוהב את הביטלס, תומך בעצומה למען רינגו, בעצומה למען הבאתו של פול מקרטני ארצה, אתמוך בכל קונספירציה של מ ק ר ט נ י בתחרויות העתידיות (אם יתקיימו), ואהיה לתקופת מבחן של יומיים, על החתום- אני.

"אני חדש בפורום" ../images/Emo132.gif

נעדרתי ל*המוןןןן* זמן (כי אני בן אדם עם בעיות נפשיות כמו שיכולתם להבין לבד מזמן שהותי בפורום
). התנצלויותיי על כך. עכשיו אני מקווה שאני אחזור ואפילו אשריש מחדש שורשים בפורום החביב מאד הזה. המממ... כן.

אלוהה

אם שמעת עליי כה רבות, מי אני ומה שמי?
(פורומיסטים, אל תגידו לה שזה עוץ לי גוץ לי, בסדר?
)

דברי בשם עצמך ../images/Emo3.gif

כלומר, את לא יודעת אם התגעגעתם, את יודעת אם את התגעגעת
בכל מקרה, יש להתעלם מהאופן הגס שבו נשמעת הכותרת.

אני אישית יודעת על מישהו פה בפורום

שלא הפסיק לחשוב עליך....ולהתגעגע אליך ... והוא לא אני אז זה כבר שניים! ולא אין לי פיצול אישיות
יו איזה אייקונים מדליקים

Another Girl

New member
סר פול? ../images/Emo12.gif

ברוך השב ידידי!
היכן היית? מה עשית? ונכון שהתגעגעת?...
בכל אופן,קח את הזמן להתעדכן ומצפה שתחזור לפעילות מלאה.

ברוכה הנמצאת ידידתי!

הייתי (כהרגלי) אי שם מעבר לקשת, עשיתי כל מיני דברים חביבים בשביל עצמי אם כי לא מועילים במיוחד לאנושות, ואפשר לומר שבמובנים מסויימים התגעגעתי
תודה על נתינת הזמן הנדיבה, וגם אני מצפה שאחזור לפעילות מלאה.

i am lucy

New member
מקההההההההההההההההההההההההההההההההה

משרתי הנאמן סר פול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך התגעגעתי אליך!!!!!!!!!!!!!! ברוך שובך!!!!!! אני כל כך מתרגשת שבא לי לבכות...!

למעלה