שרשור ארוח...

שרשור ארוח...

בס"ד ולאדי וג'ניה כבר במקומותיהם מחכים לבואי. סיכנתי את חיי כשבאתי לבד והקדמתי קצת בהודעה ובלי עין הרע ../images/Emo57.gif בעזרת השם אני יהיה שוב בעוד שעה. אבל בגלל שהמנהלת בחופשה והמנהלת השניה לא מראה נוכחות (!) אני פותחת את שרשור האירוח, אז תכינו את השאלות כי האירוח בזמן קצוב. ניתראה עוד שעה ואל תשכחו לבוא, בעזרת השם לא יפגעו בי כמו שניסו לפגוע באחי ואבי.

|דוס|

בס"ד אבי משגע אותי... הוא מוריד לי את הביטחון וגורם לי להרגיש שלא רוצים אותי רק בגלל זה אני לא מצליחה למצוא אף אחד...

../images/Emo197.gif *תיקון*

בס"ד ותזהרו מג'ניה למה הוא הרג לא פעם אחת מתנקשים. אתם לא רוצים לשאול אותי על עברי?

ג'ניה בשטח, כולם במתח!

בס"ד תזהרו אם רק תנסו לפגוע בנעמי, או בכל מישהו אחר ממשפ' אסולין!

למה לפטר? אני להרוג אותו.

התנקשת במישהו ממשפחת אסולין? אני הורג. צעקת על מישהו ממשפחת אסולין? אני הורג. הברזת למישהו ממשפחת אסולין? אני הורג. עד מחר, אין וולאדי

אתה רואה פה ג'ניה צוחק?

אני רואה ג'ניה רציני טוטאלית. :-| אתה רוצה ג'ניה מארגן לך חופשה בגיהנום? "און דה האוס" כמו שאומרים בפורטוגזית.

את העניין הזה נסגור מאוחר יותר ג'ניה.

בס"ד. אתה לפגוש אותי במועדון של האחים קובלובה מחר ב23:30, ובינתיים אנחנו לשמור על נעמי.

אתם ככה |שמאלה| | ||ימינה| קרובים לפיטורים!

בס"ד ../images/Emo197.gif שמישהו יקרא לאבא שלי (אהם אהם)

cmpo

New member
../images/Emo109.gif איך התקרבת לדת כל כך?

כי הרי משפחת אסולין הם לא מקורבים ככה לדת...

../images/Emo197.gif

בס"ד אבא שלי מקורב קצת לדת וכשהייתי קטנה הוא לקח אותי לבתי כנסת תמיד איתו ועם אימי. אבל לאחר המקרה עם הכפית שפגעתי במישהו והיתקרבתי לעולם התחתון הרגשתי אשמה וכל זה גרם לי לחזור בתשובה.. כמובן לא היה קל עם אחי והמשפחה שירדו עלי המון...

cmpo

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo2.gif זה בדיוק מה ששאלתי!

ושלחנו באותה הדקה.. אותה שאלה... חחח

למעלה