בס"ד אבי ירד עלי הרבה שהייתי קטנה.. וההפרש בינינו קטן אז רבנו המון. אבל הוא לא אח רק חס וחלילה הוא צחק עלי בבית אבל הגן עלי תמיד ובבית ספר תמיד פחדו ממני כי כולם מפחדים ממשפחת אסולין.
בס"ד שתי שאלות: 1. את לא מפחדת שיגאל הנאצי ינסה להרוג אותך? 2. איך הרגשת שסיפרו לך שניסו להרוג את אבא שלך? שאל אותי מלרו 1. אני מפחדת ומתפללת לאלוהים אל יש לי פה את ולאדי וג'ניה שישמרו עלי נכון ולאדי וג'ניה? 2.וואי כל כך נבהלתי, כמובן ראיתם איך היתפללתי לחייו לא עלינו שלא יקרה לא כלום בעזרת השם יתברך אבל אני כל יום מתפללת שלא יקרה כלום לאך אחד מבני המשפחה כי אנחנו בסכנה, לאף אחד לא אכפת מהתפילות ששלי אבל הם לא מבינים שזה מה ששומר עליהם כי פעמיים ניסו להיתנקש!
איך אפשר להיות מקורבים כל כך לדת ובאותו הזמן גם לעולם התחתון? הרי זה שני עולמות מנוגדים... בעולם התחתון לפעמים עושים חטאים שקשה להתמודד איתם אח"כ אם את בן אדם מאמין....
בס"ד אני משתדלת להיתרחק כמה שיותר מהעולם התחתון, לא הורגת אף אחד כמובן, ונשארת בצד ולא מתערבת. אני כמו אמא שלי ועוז, שלושתינו כרגע מנסים להיות כמה שיותר בחוץ. אבל אחי הקטן בטוח יכנס לזה מתי שהוא כי אבי מדבר איתו על דברים כל הזמן והוא כל כך רוצה כבר להיות חלק מהאימפריה.