אהבהחופשית את מטורללת אבל היי מה נשמע?
ת תֶּשֶׁת New member 31/7/02 #27 ../images/Emo107.gifאהבה../images/Emo7.gifחופשית../images/Emo107.gif את מטורללת אבל היי מה נשמע?
R Rotem Lisa New member 31/7/02 #28 אני מטורללת? ../images/Emo107.gif אתה מטורלל! אתה מוזר חחח.. אוקיי, אנחנו מקיימים פה שיחה.. אר.. צ´אטית.. אז עכשיו אני רוצה הסבר באי סי קיווווווווווו
אני מטורללת? ../images/Emo107.gif אתה מטורלל! אתה מוזר חחח.. אוקיי, אנחנו מקיימים פה שיחה.. אר.. צ´אטית.. אז עכשיו אני רוצה הסבר באי סי קיווווווווווו
P patito ƒeo New member 31/7/02 #30 חחח.. מאוד מוזר ../images/Emo107.gif שאתה אומר "מה הקשר?".. אתה תמיד תוקע משו, בלי שומקשר וד"א, יש לך בעיה שעוד יומיים אני בת 12?
חחח.. מאוד מוזר ../images/Emo107.gif שאתה אומר "מה הקשר?".. אתה תמיד תוקע משו, בלי שומקשר וד"א, יש לך בעיה שעוד יומיים אני בת 12?
M motib4 New member 30/7/02 #10 חבר´ה... אל תסחפו. לא אהבתם. לא נורא. זכותכם להגיב, אבל רק חשבו שדברים כאלה יכולים לפגוע במנהל האתר.
1 1מרי קייט New member 30/7/02 #11 שלי האתר שליייי www.sweetolsen.up.co.il עוד לא סיימתי אותו אבל..... תהנו!!!!!
ת תום אולסן New member 30/7/02 #16 ומה עם האתר שלי?? כנסו לאולסן מאניה!! האתר בנוי באנגלית אבל אם המון מידע, חדשות, תמונות, מאמרים ומה לא?? תום
ומה עם האתר שלי?? כנסו לאולסן מאניה!! האתר בנוי באנגלית אבל אם המון מידע, חדשות, תמונות, מאמרים ומה לא?? תום
G gntk New member 30/7/02 #17 אתרים go.to/olsen-twins olsentime.too.co.il city.boom.co.il/pawer www.olsenworld.up.co.il www.geocities.com/olson20022002 city.boom.co.il/potato
אתרים go.to/olsen-twins olsentime.too.co.il city.boom.co.il/pawer www.olsenworld.up.co.il www.geocities.com/olson20022002 city.boom.co.il/potato
פ פיה ישנונית New member 31/7/02 #31 למוטי! האם כבר ארתי שיש לך אתר מ-ה-מ-ם???? אוקי אז אני אומרת יש לך אתר מדהים, מהמם, מושקע, ומושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה עליו! זהו... ביי
למוטי! האם כבר ארתי שיש לך אתר מ-ה-מ-ם???? אוקי אז אני אומרת יש לך אתר מדהים, מהמם, מושקע, ומושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה עליו! זהו... ביי