שרשור [א-ט]
כי אתן זקוקות לזה....

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifמפיצים את מקפליי במייספייס ../images/Emo26.gif

למי שלא ראתה את השירשור שלמטה, אני שמה את זה פה ליתר ביטחון
מציפים את מקפליי במייספיס בהודעות שיבואו לישראל כי בטח זה הזמן שהם מחליטים לאיזה ארצות ללכת .. מחר בשעה 4 אחר הצהריים. יום שבת בשעה 6 בערב . יום ראשון בשעה 6 בערב. ועד אז אני כבר אכתוב מתי D: ~למי שיש כמה אימיילים שתפתח כמה משתמשים במייספייס .. פתחתי 3 XD ~ ולמי שאין מייספייס וצריכה עזרה
[email protected]

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifכנסי בבקשה :]

לא צריכים לקבוע שעה מסוימת \: כי תכלס את לא יודעת מתי הם נכנסים .. מה שחשוב לפי דעתי שתמיד יהיה הודעה של ' come to israel ' במייספיס שלהם.. עם כבר קבעתם עם הפורום על זה, אז אפשר להגיד בערך שעות .. שכל אחד ישלח (לא כולם ביחד בשעה מסויימת וזהו.. ) דוגמא : אני את ועוד מישהי שולחות נגיד בשלוש , אחרי שלוש שעות בערך..נמחקת ההודעה.. ואז עוד שלוש בנות (או יותר , כמה שיותר .. יותר טוב
) שולחות עוד פעם..
ואז יש תמיד את ההודעה , ואז אין מצב שהם יפספסו את זה
אבל תכלס, זה הכל תלוי בשיתוף הפעולה מצד הבנות פה\: עם כולנו נשתף פעולה , ונשלח ונציק להם ! יש מצב גדול שהם יבואו.. ולהגיד תאמת ? דיי נמאס מכל אלה שאומרים 'הם לא יבואו , הם לא יבואו..' תנסו כבר לעשות משו..זה לא יעזור שתגידו שאין מצב שהם יגיעו .. ואני יודעת שניסיתם בעבר,ולא הלך לכם , אז מה תנסו שוב .. :) אולי הפעם נצליח

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif אני כל פעם נכנסת

ובודקת אם ההודעה שלי נמצאת בין 50 התגובות הראשונות .. אם לא אז אני מגיבה שוב :] 50 תגובות עוברות אחרי משהו כמו חצי שעה .. אז ביום אפשר לכתוב להם מלאמלא תגובות D: ואתן לא חייבות כל פעם לכתוב משהו אחר .. העיקר שיהיה כתוב "Come To Israel" וזהו XD

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif עם נרשום כולם אותו הדבר הם יחשבו

שאותו אחד מגיב , פשוט ממייספיס אחר \: ואהמ, טוב שאת עושה ככה :) ולא צריך להגזים , ה-50 הודעות לא מתחלפות אחרי חצי שעה..

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifלפעמים יותר לפעמים פחות ..

ביומולדת של אחד מהם זה עובר אחרי 10 דקות ואני לא מגזימה .. יש ימים יותר יבשים XD ואממ לא אמרתי שנכתוב אותו דבר בדיוק .. לשנות אבל לא צריך להשקיע ולכתוב כל מיני דברים .. זאת אומרת מי שרוצה שתכתוב מה שבא לה XD אבל למי שלא שפשוט תשנה איזה משהו קטן, תוסיף לב או משהו XD

למעלה