שרשור [א-ט]
כי אתן זקוקות לזה....

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifביום הולדת מה את מצפה? XD

שמעי לא נראלי שיש פה שיתוף פעולה ( ותכלס ,? אני לא מבינה למה
אבל שיהיה ) דברי איתי במסן :]

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifיצאתי טונה XD

ואממ כן אין שיתוף פעולה גדול .. בנות בחיית לפחות תגובה אחת ביומיים אפילו בשלושה :]

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif אין מה להבין ../images/Emo9.gif

גמאני לא הבנתי כלום ואז ראיתי שאין הרבה מה לעשות .. את נכנסת למייספייס : http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=28129529 לוחצת על Sign Up ואת את ממלאת שם את הפרטים שלך .. אין הרבה צריך אימייל, שם, סיסמא, ארץ, תאריך לידה וזהו נראה לי .. אח"כ את נכנסת למייספייס של מקפליי ^^ ולוחצת על ADD זה מתחת לתמונה הראשית D: את מחכה עד שהם יאשרו אותך ואז את יכולה להגיב להם : Add Comment .. אני מקווה שהבנת משהו XD

Little McMickey

New member
שרשור [א-ט]../images/Emo207.gif../images/Emo91.gifכי אתן זקוקות לזה....

חעחעחעח
ואוו הפורום באמת התעורר לחיים עם כל המשחקים האלה! ואני מתבאסת שאני לא כאן כדי לשחק אותם גם כי הם נראים ממש כיפים
אז רק רציתי לומר כמה אני מתגעגעת לפורום ושאני מרגישה כל כך מנותקת.. אז אם מישהי תוכל לסכם בשבילי את החדשות ככה בקצרה אני אשמח
אני מסיימת שבוע הבא את הקורס, יום רביעי ליתר דיוק יש לי טקס סיום בלטרון שבירושלים.. ומיום ראשון אחרי השבוע הזה אני כבר בסדיר בנות! ואני מבקשת איו"ש[יהודה ושומרון] ד"א.... כןכן אני יודעת כמעט הכל על הגזרה הזו אז יהיה לי יותר קל לדעתי
אתן לא מבינות, יום חמישי היה לנו מבחן בראור שזה כמו מבחן ספורט ועשיתי 48 שכיבות שמיכה ו86 כפיפות בטן! ורצתי 1000 מטר הלוך וחזור.. כאילו כל הגוף כואב לי ואני לא יכולה לצחוק יותר מדיי בגלל שכואב לי חחחחח בקיצור אני צריכה להוציא כסף בשביל כל הדברים שקניתי מהפלוגה שזה :2 קפוצ'ונים, מחלקתי ופלוגתי, חולצה קצרה, תיק, שפצור לדיסקית של הסמבציות.. ו....עוד משהו ששכחתי חחחחח בקיצור הכל עלה לי פאקינג 150 שקל שיאו וגם אני צריכה להביא כסף למתנה אישית שהצוות שלנו עושה למפקדת האישית כפרעליה, אני מתה לשבירת דיסטנס כבר! והולך להיות לנו מסיבהההה בקיצור אני עפה לכתוב מכתב... חח מתגעגעת המוןןןן

hadar369

New member
תודה רבה!!!!! אני סוגדת לך ../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אלפיי מליוניי וטריליוני תודות!!!!!!!!!!!!!!!!

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif פתחתי מייספיס+כתבתי להם מכתב ארוך

ופדחני על כמה שאנחנו אוהבים אותם וחולמים כבר 4 שנים שהם יבואו וזה...וגם שלחתי להם תגובה בפרופיל עצמו..ווו...גם בבולטין שטום שלח על השיער שלו
.. חיייל נאמנה שכמותי XD

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif חחח :]

לפחות את גם שולחת הודעות , וכן מראה שאכפת לך .. אני אישית מאוד מעריכה את זה ( לא שזה נראלי מעניין אותך, אבל סתם היה לי צורך להגיד.. )

../images/Emo108.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif:-\:-\

רק רציתי לשתף אתכן
סבתא שלי נפטרה היום :( זאתי שבגללה לא יכלתי לבוא למפגש , ואני ממש ממש ממש מצוברחת בגלל זה
התקשרו אליי באמצע השיעור ואמרו לי , והתחלתי לבכות וזה
וזהו , רק הייתי חייבת לספר למישו 3 > מקוה שזה פסדר

אויי ../images/Emo201.gif

אני יודעת איך זה... סבא וסבתא שלי מצד אבא נפטרו לפני שנולדתי... וסבא וסבתא שלי מצד אמא גרים בארגנטינה ואני רואה אותם פעם בשנה ושבועיים רק... אני מקווה שלא תזכי עוד לצער.. ואני תמיד פה בשבילך..

McFly My Life

New member
../images/Emo188.gifשנייי../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אוי-ואבוייי... משתתפת בצערך
שלא תדעי עוד צער

../images/Emo108.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

תודה בנות :) שתי העדידות עמיתוש , מייאיקי , ספירי ואריאלוש
לב|
הלווואי והבנות בבצפר שלי היו תומכות . כי הדבר היחיד שהם אמרו זה : " יא מסכנה , כמה את בוכה לא נמאס לך ? " כן כן כן אני בהלם שקיימות כאלה בנות בכלל

למעלה