שרשור בגדים ליציאה

i l0ve u

New member
אולי אתה...

בלי להעליב אבל במועדון ראיתי אנשים שלבושים נורמלי..

albeldas

New member
אז תגידי מה הטעם שלך ?

כי שמתי לב הרבה פעמים שאת לא אוהבת דברים שלא בטעם שלך וזה מוצדק !! אז מה הטעם שלך זה מעניין

מה הטעם שלי בבגדי מעדונים???

אמממ....אני בדרך כלל לא אוהבת את כל ה"זיופים" דמוי עור נחש, דמוי ג'ינס דמוי עור דמוי פרווה וכל זה, אני אוהבת את זה מקורי!!! למרות שפרווה אני לא אוהבת, ממש לא!!! איכססס וגם עור נחש לא!!! אני אוהבת להתלבש יותר בסטייל!!! נאי אוהבת להיות הכי אופנטית שאפשר!!! אמממ...ולמועדון אני אוהבת לבוש שהוא נגיד איזה ג'ינס מ=ד=ה=י=ם משהו סופני!!! וחולצה מהממת! אבל לא משהו שנראה כמו בגד של חייזר...

חחח....גם נאי מתלבשת לבית ספר

ר=ק בסטייל בעיקרון, ואני אף פעם לא יבוא בטרנינג וטי שירט רגילה, אבל זאת אני, אולי קצת הגזמתי, ואני יותר ישקיע בבגדים למעדונים אבל את הבגדים שאת העלת אני בחיים לא אלבש!!!

i l0ve u

New member
לפי דעתי זה לא..

לדעתי מה שהיא אמרה והראתה זה פצצה ואם ככה אתה מתלבש לביתצפר -בלי להעליב בל אתה חולה נפש...

טוב טוב.....תקשרי אלי

יש לי כל כך הרבה מה לאמר לך.........אבל אין לי כוח לריב אני חולה נפש
........סבבה
אז אני חולה נפש גאה

i l0ve u

New member
תקשיב נשמה....

דבר ראשון תירגע זה לא היה מעליב או משו כזה וסורי אם זה נשמע ככה דבר שני התכוונתי לזה שהבגדים שהיא שמה לא נראים לי מתאימים לבית הספר אלא אם כן אתה בא לשמה כדי לדגמן וזה לא נראה לי המטרה של ביתצפר <ולא אני לא מנסה להמשיך את שרשור התלבושת האחידה אז בואו לא נדון בזה בבקשה..> וסליחה אם דרך הביטיוי שלי והכוונה שלי במילים "חולה נפש" העליבה אותך כי זה לא הייתה הכוונה הכוונה הייתה להסביר לך את דעתי...

../images/Emo99.gif דולצ'ה גבאנה...

זה מקולקציית הקיץ של 2002... והקולקציה הזאת פשוט מדהימה....

למעלה