שרשור בדיחות

bariska

New member
שרשור בדיחות../images/Emo6.gif

איש אחד יושב בגינתו וקורא עיתון.. פתאום יוצאת שכנתו הבלונדינית היפה הולכת לתיבת הדואר, פותחת אותה וסוגרת בזעם... כעבור 5 דקות היא שוב יוצאת פותחת את התיבה סוגרת בזעם ונכנסת הביתה.. כעבור כמה דקות היא שוב יוצאת פותחת את התיבה ושוב סוגרת בזעם.. השכן שלא מבין מה קורה ניגש אליה ושואל: "קרה משהו"? עונה לו: "בטח שקרה משהו!!! המחשב הדפוק שלי מודיע כל רגע שיש לי דואר! --------------------------------------------------- קבוצה של 10 בלונדיניות וברונטית אחת נתקעו בזמן טיפוס על הר האברסט כשהן מחזיקות בחבל מעל צוק. הבעיה היא שאחת מהן הייתה מוכרחה לעזוב את החבל, אחרת הוא יקרע מהעומס. הן היו צריכות לקבל את ההכרעה כקבוצה. הברונטית נשאה נאום בו הסבירה שהיא מוכנה להקריב את עצמה ולעזוב את החבל כדי שכל האחרות תנצלנה. כל הבלונדיניות פרצו במחיאות כפים סוערות אחרי הנאום. ---------------------------------------------------

the freaky girl

New member
חחחח... אהבתי...

וגם מוסיפה.. הבדיחה שאני עכשיו רושמת אני מתרגמת מרוסית, אז תבינו אם זה לא יהיה כ"כ מצחיק.. ברוסית הכל נשמע יותר טוב..
בחור ובחורה רוקדים במסיבה.. לאחר כמה זמן הבחורה שואלת: "תגיד, אתה משתמש ב'בלנד-א-מט'?" הבחור עונה:" לא, למה?" היא משיבה:"כי הביצים שלך כל כך קשות.." יהיה טוב..

bariska

New member
חח גם בעיברית זה חזק!!../images/Emo6.gif

נזכרתי בעוד אחת
מטוס עמד בפני סכנת התרסקות, אישה קמה ממקומה, קורעת את חולצתה וצועקת: "שמישהו יתן לי פעם אחרונה להרגיש אישה", גבר שנכח במטוס קם וקרע את חולצתו וצעק לה :"קחי תגהצי"... ---------------------------------------------- שאלה: מדוע נשים קוברות את בעליהן 5 מטרים מתחת לאדמה? תשובה: כי עמוק, עמוק בפנים, הם בחורים טובים.

the freaky girl

New member
גם אני נזכרתי בעוד אחת..

גם בתרגום מרוסית...
ילדה קטנה מספרת: "אמא שלי הכי חמודה, היא כל יום מביאה לי פרחים - הכי יפים שבעולם! כל מיני פרחים, סגולים, אדומים... רק חבל שכואב לי בגב מהחרסינה.." מי שלא הבין, יכול לשאול..

the freaky girl

New member
ועוד אחת..

שתי פרות רועות באחו האחת אומרת לשניה: "את לא מפחדת לחלות ב'פרה המשוגעת ?" ענתה הפרה השניה: "מדוע שאפחד? אני פינגווין!"

bariska

New member
חחח

תבדיחה על הילדה והפרחים אני מכיר..את זאת לא ממש הבנתי
הינה עוד כמה בלונדינית צובעת את השיער לשחור, ויוצאת לבדוק אם זה עובד. היא נוסעת עד שהיא רואה בחור עם עדר כבשים, היא עוצרת את האוטו ושואלת אותו: "אם אני אגיד לך כמה כבשים יש לך, אתה תיתן לי אחת?", הבחור עונה לה: "בסדר". היא חושבת דקה ואומרת: "32", הבחור עונה: "כל הכבוד, קחי אחת". הבלונדינית מאושרת ולוקחת אחת. אז הבחור אומר לה: "אם אני אומר לך מה הצבע הטבעי של השיער שלך, את תחזירי לי את הכלב?.." ------------------------------------------- היא: האלו? הוא: הי מלכתי, איך מרגישה אהובתי? בסדר? היא: כן, הכל טוב מאוד... הוא: הגידי, הילדים בסדר? היא: אל תדאג אהובי, הם בסדר גמור... הוא: האם אכלו ארוחת צהרים? היא: כן בודאי הם אכלו טוב מאוד... הוא: כן? טוב מאוד. הגידי יפתי, מה תבשלי לארוחת הערב? היא: סטייק ברוטב פלפלת. הוא: זו המנה האהובה עלי, אני מעריץ אותך את נהדרת. אז תגידי הכל בסדר בבית? היא: הכל בסדר, אני אחכה לך עם כל מה שאתה אוהב ועם ארוחת ערב חמה.. הוא: אל תדברי איתי כך ילדה, זה עושה לי חשק לעזוב הכל ולהגיע מיד הביתה... את מבטיחה שהלילה תלבשי את הכותנת השחורה השקופה שאני כל כך אוהב?... היא: כל מה שתבקש מתוק, אני השפחה שלך... הוא: תודה מתוקונת. בגלל זה אני אוהב אותך כל כך... אראה אותך בקרוב בסדר? ועכשיו - העבירי לי את אשתי שרשרו גם!!

vk3

New member
סתום אצלי משהו...

לא הבנתי את שלוש הבדיחות שלך...

Mrs James

New member
הנה עוד אחת

2 בלונדיות גרות בבית 1 הבלונדינית הראשונה נכנסת למקלחת וצועקת לשניה "את יכולה להביא לי שמפו" השניה צועקת "אבל במקלחת יש שמפו" הראשונה: "כן אבל כתוב פה לשיער יבש ואני כבר הרטבתי" איך 2 בלונדיניות מתחפשות לגבינה מסריחה? האחת הולכת עם בגדים מחוררים והשניה מסריחה וזה בדיחות שחורות: למה היטלר התאבד? הוא קיבל חשבון גז למה אומרים שהעם היהודי הוא עם של קוסמים? כי הוא העם היחיד שיכול להכנס לתוך מבנה ולצאת דרך הארובות... לא מצחיק אבל זה בדיחה שחורה

l1zard

New member
גררר..

אני מבינה שזה צחוק אבל... די לרדת על בלונדיניות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גררר.... =/ אה כן... וגם על בלונדיניות שצובעות לשחור.. זה מעצבן אותי.. אני אחת כזאת ואני לא אינטליגנציה מלאכותית.. גרר.. יאנה לא אוהבת בדיחות בלונדיניות מטומטמות.. גררר..

bariska

New member
אל תיעלבי סתם..זה רק בדיחות

הנה תיראי אני נגיד שיער חום וראש של בלונדינית..

l1zard

New member
חחחחחח..

טוב.... אני לא נעלבת.. :) זה פשוט מעצבן אותי... :) ובעיקר מזכיר לי את כיתה ו' כשכל הזמן אמרו לי "יאנה תסכלי בשמיים!! הינה ציפור מתה עפה!"

l1zard

New member
האמת היא..

שאני דווקא כן חיפשתי את הציפור המתה בשמיים.. אני יודעת שזה נשמע דפוק אבל אין מה לעשות.. הייתי בטוחה שהייתה שם ציפור מתה שעפה.. חחחחחחחחחחחח

למעלה