שרשור בדיחות

vk3

New member
אל מי הגבתי ../images/Emo35.gif

למדו לראות איזו תגובה שייכת למי ! חחחחחחחח
 

Dynamo1929

New member
כמה בדיחות ישנות

אמריקאי שואל רוסי שהיגר לארה"ב כמה שאלות: איפה נולדת? -רוסיה. איזה איזור? -כל הגוף. למה עזבת את רוסיה. -כי לא יכלתי לקחת אותה איתי. איפה וושינגטון? -מת. --------------------------------------------------------------------- בניו אורליאנס בא אחד כדי להרשם לספרייה העירונית. הספרנית אמרה שעליו להוכיח שהוא תושב ניו אורליאנס. אז הוא דקר אותה.... --------------------------------------------------------------------- איך פרסי קורא לבן שלו? come son (קמצן)
 

bariska

New member
חחח

הבדיחה השניה זאת לא בדיחה זה היה באמת אם אני לא טועה...
 

Dynamo1929

New member
הבדיחה השנייה

היא מצוינת!!! כשסיפרו לי אותה-נקרעתי מצחוק. אולי לא הבנתם אותה.....
 

bariska

New member
זבוב בא לזבובה

אומר לה תשמעי אני פופולרי כל פעם כשאני מגיע מוחאים כפיים..
--------------------------------------------- ג'ינג'ית,שחרחורת ובלונדה נקלעים ליער. לפתע הם מוצאים מראת קסמים שאומרת להם שמי שתגיד שקר על עצמה תיעלם הג'ינג'ית:"אני חושבת שאני הכי יפה בעולם" הופ היא נעלמת שחרחורת:"אני חושבת שאני הכי חכמה בעולם" הופ היא נעלמת הבלונדינית:"אני חושבת..."הופ היא נעלמת!
 

Dynamo1929

New member
חחחחחחחח

ילד מרוקאי חוזר הביתה ורואה את הנחש שלו מת. הילד שואל את אבא שלו: "אבא, מה קרה לנחש שלי?" עונה האב:"אף אחד לא יגיד לי שששששששששש בבית הזה.."
 

Dynamo1929

New member
למה?

למה לגרוזינים יש אוטו עם חלונות עגולים? -כדי שהילד לא יוציא את הראש מהחלון.
 
למעלה