שרשור בדיחות

שרשור בדיחות

יאלה ישראל?להפציץץץץץץץץ
כל הבדיחות המצחיקות והלא מצחיקות לפה!! שרשור כזה חייב פה

בדיחה טיפה סוטה..למיבינים..

גבר אחד שיחק גולף, כאשר פתאום שם לב שהלך לאיבוד. הוא רואה לפניו אישה והולך לעברה... - תוכלי לעזור לי? אני לא יודע באיזה מספר חור אני נמצא - אתה נמצא חור אחד מאחורי. אני במספר 7, ולכן אתה ב-6. הגבר הודה והמשיך לשחק גולף. כשעתיים לאחר מכן, הוא שוב שם לב שהלך לאיבוד. הוא רואה שוב את אותה אישה, וקצת נבוך פונה אליה: סליחה על ההפרעה, אבל שוב הלכתי לאיבוד. תוכלי להגיד לי באיזה חור אני נמצא עכשיו? אתה נמצא חור אחד מאחורי. אני בחור 14 ואתה ב-13. הגבר שוב הודה, והמשיך לשחק גולף. כאשר סיים לשחק, הוא ראה את האישה במזנון של המועדון. הוא ניגש אליה ושאל אם יוכל להזמין אותה לשתות משהוא, כאות תודה על זה שעזרה לו. היא הסכימה והם התחילו לשוחח על כל מני דברים עד שהוא שאל אותה ממה היא מתפרנסת... - אני אשת מכירות - מה, באמת? גם אני!! מה את מוכרת? שאל הגבר היא התביישה קצת ולא רצתה לענות, אבל אחרי שהוא התעקש היא הסכימה לענות בתנאי שהוא לא יצחק. הוא הבטיח לא לצחוק. - אני מוכרת.... טמפונים! הוא מייד פרץ בצחוק, ואז היא כועסת אמרה לו - הבטחת לא לצחוק! - איך אפשר? כי אני.... חחחח,... אני מוכר נייר טואלט... אני ממשיך להיות חור אחד מאחורייך!!!

עוד אחת מצחיקה../images/Emo6.gif

משה , שחקן יהודי שפוטר מעבודתו לא מזמן, היה הרוס וחסר כל. הוא היה מוכן לקחת כל עבודת משחק שרק ימצא. סופסוף הוא מוצא תקווה בדמות מודעה במדור דרושים במילים: "דרוש שחקן לגלם קוף". "אני יכול לעשות זאת", אמר משה. להפתעתו מתברר שהמעסיק, מפרסם ההודעה, הוא לא אחר מאשר גן החיות המרכזי בניו-יורק. מסתבר שעקב ניהול כושל, הנהלת הגן הוציאה סכומי עתק לשיפוץ וחידוש הגן, עד שלא יכלה להרשות לעצמה לייבא קוף חדש על מנת להחליף את הקוף המנוח. ההנהלה החליטה שעד שיתאפשר ליבא קוף, הם יציבו בכלוב שחקן בתלבושת קוף כתחליף. מטעמי יאוש, משה לוקח את ההצעה. בהתחלה מצפונו מייסר אותו, על שמרמה את מבקרי גן החיות. הוא גם מרגיש מאוד לא מכובד בתחפושת הקוף, נתון למבטי הקהל שעוקב אחר כל תנועה שלו. אך לאחר כמה ימי עבודה הוא מתחיל להנות מכל תשומת הלב שהקהל מרעיף עליו, ומתחיל לעשות הופעות לכל מבקרי הגן. משה נתלה בענפי העץ עם רגליו, מתנדנד על שריגי הגפנים ומטפס על קירות הכלוב תוך כדי שהוא שואג בכל כוחו ומכה באגרופיו על חזהו. מהר מאוד הוא מושך כמות מרשימה של קהל. יום אחד, בעוד משה מתנדנד על שריגי הגפן כדי להרשים קבוצת ילדי בית-ספר, מחליקות ידיו והוא מתעופף הישר לכיוון הכלוב השכן- כלוב האריה. אחוז אימה משה נצמד לגדר, הרחק ככל שניתן מהאריה, מכסה את עיניו עם כפות הידיים וצועק עד עמקי כוחו ונשמתו "שמע ישראל א-דוני אלוהינו א-דוני אחד"! האריה פוער את מלתעותיו ושואג בתגובה "ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד"! מהכלוב הסמוך צועק דוב הקואלה: "שתקו יא מפגרים או שיפטרו את כולנו"!!....

אחרונה לעכשיו נראה לי כבר סיפרתי

אישה אחת חגגה עם המאהב, עד שבנה בן התשע חזר הביתה מבית הספר. האישה ללא היסוס הכניסה את הילד לארון הבגדים והמשיכה להשתולל עם המאהב, עד שהבעל חזר הביתה המאהב קפץ במהירות מהמיטה והתחבא בתוך הארון שהיה שם הילד. אחרי כמה דקות של שתיקה לא נעימה הילד אמר: אז מה חשוך פה, אה?" כן, בהחלט" ענה המאהב. אתה יודע" אמר הילד "יש לי כדורסל" "מגניב" ענה לו האיש "רוצה לקנות אותו" שאל הילד "מה, השתגעת?" שאל האיש אתה יודע שאבא שלי בחוץ?" שאל הילד. האיש הבין את המצב ושאל את הילד כמה הוא רוצה על הכדור. אלף דולר" ענה הילד האיש הסכים בחוסר בררה, אבל כעבור כמה דקות הילד שוב אמר: "אז מה חשוך פה, אה?" כן, בטח" ענה המאהב. אתה יודע, יש לי גם כדורגל. האיש כבר קלט במה מדובר והסכים לקנות את הכדור בעוד אלף דולר. כעבור כמה ימים האבא של אותו הילד הציע לו ללכת ולשחק כדורסל, אך הילד הודיע לו שהוא מכר את הכדור אז האב הציע לו ללכת לשחק כדורגל, אבל הילד אמר לו שגם הכדור הזה מכור. בכמה מכרת את הכדורים?" שאל האב וכאשר שמע שהילד מכר את שניהם באלפיים דולר, החליט לקחת את בנו לכומר כדי להתוודות ולכפר על החטאים. כאשר הגיעו לכנסיה, הילד נכנס לתא הווידויים, התיישב על הספסל ואחרי כמה דקות שלמבוכה אמר: מאוד חשוך פה" הכומר: - "שלא תעיז להתחיל עם זה שוב!"

טווווובב.... יש לי אחת

תות אחד חוצה את הכביש פתאום עוברת משאית ועושה לו " "תוווווווווווווות תוווווווווווווווווווווווות"

HeNoOsH

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני אוהבת כאלה..ספרי עוד אם יש לך

יש לי עוד../images/Emo13.gif

איש אחד שמן עומד ליד גן ילדים. יוצאת הגננת ושואלת אותו :"סליחה,אתה מצפה לילד?" עונה האיש:"לא אני סתם שמן". חח

HeNoOsH

New member
יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי

חח טוב אבל זה טיפה [הרבה] מגעיל...חברה שלי סיפרה לי לא מזמן ערפד אחד נכנס לפאב של ערפדים ומבקש מהברמן לשתות כוס של דם הברמן נותן לו והערפד מסיים לשתות ערפד אחר נכנס ושוב מבקש מהברמן כוס מלאה של דם הוא מסיים לשתות ומיד אחר כך נכנס ערפד שלישי הערפד מבקש מהברמן כוס של מים חמים הברמן עונה לו "אין פה מים חמים. רק דם" הערפד מוציא טמפון ספוג בדם ושואל "מה זה? אי אפשר לשתות פה תה?!" חחח טוב לא סיפרתי את זה טוב כי אני לא בדיוק זוכרת את זה אבל שיהיה... מי שמכיר שיספר את זה במקום חח איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך, נתקע במכונת קפה ויצא בנס סטיגדיש! איףף השעמוםםם...

MANY MEN

New member
הנה בדיחה חזקה . . .

זה קצת גס . . קיצר זוג צעיר עבר לגור בבניין ודירה מולם גר צעיר רווק שנראה טוב , האישה נדלקה על הבחור הזה והזמינה אותו בשעה שבעלה נמצא בעבודה , קיצר בדיוק כשהם היו ביחד מגיעה בעלה , ראה את הצעיר שם את אוזנו על שדיה , הבעל שאל אותו מה אתה עושה?!? , עושה לו אני שומע רדיו , הבעל עושה לו תן לי לשמוע , שם את אוזנו ולא שמע כלום , הוא שואל תבחור למה אנלא שומע , עושה לו הבחור : אחי את לא מחובר.....

למעלה