וגם עוז יעשה לנו נההה בעין, כאילו זין על הסקרים. רק אני קובע פההדחה של הדר תבטיח ניצחון של יוסי.
שחררו, המנצח הוא יוסי.
וגם עוז יעשה לנו נההה בעין, כאילו זין על הסקרים. רק אני קובע פההדחה של הדר תבטיח ניצחון של יוסי.
שחררו, המנצח הוא יוסי.
הסקרים זה באמת אשליה, בלי קשר לעוזוגם עוז יעשה לנו נההה בעין, כאילו זין על הסקרים. רק אני קובע פה
עוד לא התרגלנו ?וגם עוז יעשה לנו נההה בעין, כאילו זין על הסקרים. רק אני קובע פה
מלאני זוכההדחה של הדר תבטיח ניצחון של יוסי.
שחררו, המנצח הוא יוסי.
הלוואי. מתאים לי שם יותר מכולם. ראויה לגמרי, שמה שיט על הפורמט והיתה היא מי שהיא כבנאדם.מלאני זוכה
1/2 פרידה/אורהדחה של הדר תבטיח ניצחון של יוסי.
שחררו, המנצח הוא יוסי.
אבל איפה הדר? היא בגמר בטוח. איפה הדירוג שלה?1/2 פרידה/אור
3. נועם
4. מלאני
5. שרק
תרשום
תשמור
כי אני הולכת להשוויץ כשכולכם תגלו שצדקתי.
חמישיאבל איפה יוסי? הוא בגמר בטוח. איפה הדירוג שלו?
אין סיכוי. אם הוא לא מנצח רביעי לפחות.חמישי
סופסוף משהו שאני מסכימה איתו1/2 פרידה/אור
3. נועם
4. מלאני
5. שרק
תרשום
תשמור
כי אני הולכת להשוויץ כשכולכם תגלו שצדקתי.
איך מתאים לךלמה כל הדיירים מבקשים בסושיאלז להצביע להם בסקרים
ככל שאתה יותר גבוה בסקרים יותר סיכוי שיצביעו לאחרים ש"צריכים את זה יותר" למעט אלו שנעולים באנקר על דייר בודד בכל מחיר
יותר מזיק ממועיל
אני מצביע הדר בסקר כדי לראות תוצאות ולא לחזק בסקרים את מי שאני באמת רוצה כדי שלא תהיה שאננות
הדר בגמר, ומלאני בטוח בגמר, כי היא הזוכהלמרות שלא סבלתי אותה רוב העונה...אין גמר בלי הדר
מלאני לא בגמר
מאיפה ההטרלה החדשה הזאת שמלאני זוכה?הדר בגמר, ומלאני בטוח בגמר, כי היא הזוכה
מאז שעוז "גילה" אותה, והתחיל לטפטף את הנרטיבים שיבנו אותה כזוכהמאיפה ההטרלה החדשה הזאת שמלאני זוכה?
לא שיש לי בעיה עם זה... הלוואי..
אי אפשר להריץ מישהי כזוכה רק שבועיים לפנימאז שעוז "גילה" אותה, והתחיל לטפטף את הנרטיבים שיבנו אותה כזוכה
בייחוד כל הקטע האחרון עם זה שהיא לא מקום ראשון אצל אף אחד.
אמרתי בשבוע שעבר כשהיה את הקטע הקריפי-מרגש שלה עם הטיימליין, שאם הוא לא מדיח אותה בשבת (כלומר שהקטע עם הטיימליין והשיר של דנה היה על תקן פרידה ממלאני), הוא כנראה מתחיל להריץ אותה כזוכה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.