** שרשור בוקר - היום ה-103 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

SNIPES

Well-known member
מקווה שיעשו להם משהו ליום שישי ה13
גם ככה הם רדומים ומרדימים אחרי הקידוש

svtar25

Well-known member
אמילי קופר "אל תעזוב אותי " של פאר טסי אמילי ממש זועקת לעידן בכל שיר, הם שרו את השירים האלה ביחד באח הגדול. זה כרגע לא משנה זמרת או לא, השאלה האם עידן ישבר ויחזור אליה. אני יודעת שיש כאן מתנגדים לזה , וסטלה אחת מהן. אבל גם היא תזרום אם עידן יתן צ'אנס.
כל שיר של אמילי מכוון ישר ללב שלו , לא משנה מה איכות השירה- הטקסט לעידן.
סביר להניח שזה מעליב את שילה שממש בעניין שלה. אבל מה נעשה היא לא בעניין של שילה.
ברור לכם שאני לא צופה בלייב...אז כאילו אני מחוץ לשיח כאן ( לא מעניין אותי מה הולך בבית..מעניין יותר באינסטגרם)

KAPSULA1

Well-known member
אמילי קופר "אל תעזוב אותי " של פאר טסי אמילי ממש זועקת לעידן בכל שיר, הם שרו את השירים האלה ביחד באח הגדול. זה כרגע לא משנה זמרת או לא, השאלה האם עידן ישבר ויחזור אליה. אני יודעת שיש כאן מתנגדים לזה , וסטלה אחת מהן. אבל גם היא תזרום אם עידן יתן צ'אנס.
כל שיר של אמילי מכוון ישר ללב שלו , לא משנה מה איכות השירה- הטקסט לעידן.
סביר להניח שזה מעליב את שילה שממש בעניין שלה. אבל מה נעשה היא לא בעניין של שילה.
ברור לכם שאני לא צופה בלייב...אז כאילו אני מחוץ לשיח כאן ( לא מעניין אותי מה הולך בבית..מעניין יותר באינסטגרם)
היא לא מאוהבת בו ולא היתה מאוהבת בו אחרת לא היתה ממהרתֶ לפרלטט עם גבר אחר אחרי יומיים שהוא יצא. היא רצתה ועבדה על זה שהוא ירצה אותה בחזרה ולא קלטה איך היא לא משיגה אותו.
גם עכשיו הדבר היחיד שחורה לה זה שהוא לא נופל בקיסמה. כשיצאה השמיצה אותו, לא היה חשוב לה להפגש איתו וסיננה.
רק אחרי שנפגשו והוא הבהיר שאין רומנטיקה וזוגיות לא תהיה פה היא שוב רוכבת על כל האהדה והמסכנות.

ולגבי שילה, אומנם חכמה היא לא אבל מקווה שיהיה לה טיפת שכל להתרחק מהקריפ האובססיבי, קנאי ושטלתן הזה. הוא יבודד אותה וידחק לה בראש כמו שעשה לה בבית.
עידן מעוניין להשאר איתה בקשר חברי וזהו. אם זה לא מתאים לה שתנתק כל קשר איתו וזהו.
הרי בזמן הקרוב אחד מהם או שניהם ימשיכו ילאה וייצאו לדייטים ופגישות

8LIBI8

Well-known member
היא לא מאוהבת בו ולא היתה מאוהבת בו אחרת לא היתה ממהרתֶ לפרלטט עם גבר אחר אחרי יומיים שהוא יצא. היא רצתה ועבדה על זה שהוא ירצה אותה בחזרה ולא קלטה איך היא לא משיגה אותו.
גם עכשיו הדבר היחיד שחורה לה זה שהוא לא נופל בקיסמה. כשיצאה השמיצה אותו, לא היה חשוב לה להפגש איתו וסיננה.
רק אחרי שנפגשו והוא הבהיר שאין רומנטיקה וזוגיות לא תהיה פה היא שוב רוכבת על כל האהדה והמסכנות.

ולגבי שילה, אומנם חכמה היא לא אבל מקווה שיהיה לה טיפת שכל להתרחק מהקריפ האובססיבי, קנאי ושטלתן הזה. הוא יבודד אותה וידחק לה בראש כמו שעשה לה בבית.
עידן מעוניין להשאר איתה בקשר חברי וזהו. אם זה לא מתאים לה שתנתק כל קשר איתו וזהו.
הרי בזמן הקרוב אחד מהם או שניהם ימשיכו ילאה וייצאו לדייטים ופגישות
קריפ, שתלטן, אובססיבי - מילים חזקות על מה ולמה? אם לא הייתי רואה ועוקבת אחריו בבית הייתי מדמיינת בראש בנאדם שטני ורעיל סטייל סער שיינפיין או אליאב המקעקע. שילה בחור מקסים, פיקח ודוגרי עם רגליים על הקרקע שמשום מה נדלק על העוקצנית אמילי וידע גם מבחוץ וגם מאינטואיציה שעידן משחק בה

סטיריקון9

Well-known member
בראיון של מלאני אצל ליאל קוצרי כשנשאלת אם הדר מעניינת אותה, היא לוקחת נשימה ואומרת: היה לי קשה איתה, קצת לא אמינה בהרבה רגעים ראיתי בה הרבה אמת והיא מהאנשים הקרובים אלי.היא עיצבנה אותי שגרמה לי לבכות, לצחוק, לא לסבול אותה ואח"כ לחבב אותה. לא יכולה להגיד שהיא לא מעניינת אותי. לא הבנתי מה אני מרגישה בסיטואציה קשה לי איתה. כשהיא מקבלת את הבמה היא נוהגת לנצל אותה יפה מאוד זה ניכר בסיטואציה עם אביבית בר זוהר, דפקה שם נאום מאלף לא יודעת מאיפה שואבת את הצורך כל פעם ליצור דרמה באז סביבה נראה שנהנית מזה. בשורה תחתונה שהדר בכתה שיהב לא נכנס דאגתי להיות איתה... לגבי הדברים שאמרה עם אביב מניחה שזה פוגע זה חץ בלב זה רחוק שנות אור מהדמות שציירו אותו , הוא לא אוהב את העולם הזה. הוא בחר לרוץ איתי וזה העולם ואנחנו נתמודד עם זה. את דיג'יי מיצתה הוא צריך ללכת והרס לפרידה. יוסי נשאר הפייבוריט שלה.

נערך לאחרונה ב:

yalian

Well-known member
בראיון של מלאני אצל ליאל קוצרי שנשאלת אם הדר מעניינת אותה, היא לוקחת נשימה ואומרת: היה לי קשה איתה, קצת לא אמינה בהרבה רגעים ראיתי בה הרבה אמת והיא מהאנשים הקרובים אלי.היא עיצבנה אותי שגרמה לי לבכות, לצחוק, לא לסבול אותה ואח"כ לחבב אותה. לא יכולה להגיד שהיא לא מעניינת אותי. לא הבנתי מה אני מרגישה בסיטואציה קשה לי איתה. כשהיא מקבלת את הבמה היא נוהגת לנצל אותה יפה מאוד זה ניכר בסיטואציה עם אביבית בר זוהר, דפקה שם נאום מאלף לא יודעת מאיפה שואבת את הצורך כל פעם ליצור דרמה באז סביבה נראה שנהנית מזה. בשורה תחתונה שהדר בכתה שיהב לא נכנס דאגתי להיות איתה... לגבי הדברים שאמרה עם אביב מניחה שזה פוגע זה חץ בלב זה רחוק שנות אור מהדמות שציירו אותו , הוא לא אוהב את העולם הזה. הוא בחר לרוץ איתי וזה העולם ואנחנו נתמודד עם זה. את דיג'יי מיצתה הוא צריך ללכת והרס לפרידה. יוסי נשאר הפייבוריט שלה.
הפסיכולוגית שלה תעזור לה להבין שהיא פשוט קצת קינאה וזהו, זה נורמלי ואנושי וזה בסדר והכל טוב + פיתוח קול דחוף ויאללה שחקנית
🥰

סטיריקון9

Well-known member
הפסיכולוגית שלה תעזור לה להבין שהיא פשוט קצת קינאה וזהו, זה נורמלי ואנושי וזה בסדר והכל טוב + פיתוח קול דחוף ויאללה שחקנית
🥰
מעניין גם אני חשבתי כך מדובר בקנאה ותסכול מניחה, רגש מובן חשבה שמגיע לה יותר על מי שהיא. מגיע לה אבל יש בזה גם נימה של קצת התנשאותית. בקטע אני שחקנית זמרת והיא... לפני שהבעתי אותה סיקרן אותי מה זה אומר לך לאחרים😆 לא הפתעת באמת מתאים לה משחק והיא תשתלב וגם דיבוב פחות לטעמי זימרה.

willing

Well-known member
לדעתי עדיין לא מאוחר להכניס להם 20 דיירים. לא משנה מי. אפשר להתפשר גם על 10.
יש שבוע ויום לגמר. זה המון במושגים של דיירים תקועים על אותו דיסק ש(לא) עברו תהליך.

מיטות בתפוסה מלאה. בריכה מלאה. מטבח בחוסר תקציב ועודף לכלוך.
והוראה למצלמות, לא לשדר נאומים של דיירים מסוג תלונות, התבכיינות, ראמות, שבח עצמי, סיפור אישי למליון, הסתה וביקורת על דייר.
מינימום במה, מקסימום כיף :)

סטיריקון9

Well-known member
לדעתי עדיין לא מאוחר להכניס להם 20 דיירים. לא משנה מי. אפשר להתפשר גם על 10.
יש שבוע ויום לגמר. זה המון במושגים של דיירים תקועים על אותו דיסק ש(לא) עברו תהליך.

מיטות בתפוסה מלאה. בריכה מלאה. מטבח בחוסר תקציב ועודף לכלוך.
והוראה למצלמות, לא לשדר נאומים של דיירים מסוג תלונות, התבכיינות, ראמות, שבח עצמי, סיפור אישי למליון, הסתה וביקורת על דייר.
מינימום במה, מקסימום כיף :)
אחלה מחשבה

svtar25

Well-known member
מעניין האם אח הגדול יעשה להם היום הפחדות, יום שיש 13 אפשר להביא להם כל מיני דברים מפחידים בלילה, רעש, רוח רפאים, להבהיל אותם טיפה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה