** שרשור בוקר - היום ה-105 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
מוכנה להתערב שהיא נוהגת זוועה
עריכה: מסתבר שאמילי נהגה
לפי התמונות נראה שלא שמרה מרחק
לא מפתיע
ביום הולדת של עידן אמילי נתקעה בלי דלק באמצע רחוב.
היום עינב שפכה לה מים על שמשה הקדמית כי לא היה לה מים על מנת להשפריץ...
איך אבא לא בודק את הרכב שלה, אצלי בעלי בודקת לי את האוטו שיהיה לי מים ושמן, כי אחרת אני יהיה בלי😉
אני לא יודעת לגבי מרחק ומה שקרה שם, כנראה תאונה קטנה.

פאף פה

Well-known member
ביום הולדת של עידן אמילי נתקעה בלי דלק באמצע רחוב.
היום עינב שפכה לה מים על שמשה הקדמית כי לא היה לה מים על מנת להשפריץ...
איך אבא לא בודק את הרכב שלה, אצלי בעלי בודקת לי את האוטו שיהיה לי מים ושמן, כי אחרת אני יהיה בלי😉
אני לא יודעת לגבי מרחק ומה שקרה שם, כנראה תאונה קטנה.
מי נתקע בלי דלק?
היא מטומטמת או מה? יש לה מד דלק מול הפרצוף!
ועוד לתעד את הבולשיט הזה
טמטום צרוף
פשוט חיוני לדעת שלא מילאה מים לוישרים פחחחחח

yoni564712

Well-known member
הסדר בגמר לא משנה,

כולם טינופות.

גמר יותר מזעזע מהעונה הקודמת.

בכלל אובדן שליטה כזה לא היה מעולם.
אתה מתכנן על עידן כמנצח של העונה, אתה רואה שהוא הולך לאבד את זה בגלל הקשר עם אמילי ובמקום לפרק את זה לפני שיתחיל משהו, אתה נותן לזה לקרות כי יש לך הסכמים שאתה חייב לקדם את אמילי במהלך העונה הזאת. המנצח שלך הולך לעזאזל, אתה מכניס אישה שלא היתה אמורה בכלל להיות בתכנון של העונה כתחליף, אתה לא מצליח להרים אותה. אתה מנסה לחזור לתסריט המקורי ועושה גלגל הצלה שמעולם לא היה, מחזיר אותו ובמקום להכריח אותו לשנות את דרכיו הקודמים, אתה רואה אותו עושה את אותן הטעויות ומקריב אותו עבור דייר חדש שאתה בועט אחרי שבועיים וחצי.

עונה בזויה ברמות הכי גבוהות שאפשר היה לעשות.

yalian

Well-known member
הסדר בגמר לא משנה,

כולם טינופות.

גמר יותר מזעזע מהעונה הקודמת.

בכלל אובדן שליטה כזה לא היה מעולם.
אתה מתכנן על עידן כמנצח של העונה, אתה רואה שהוא הולך לאבד את זה בגלל הקשר עם אמילי ובמקום לפרק את זה לפני שיתחיל משהו, אתה נותן לזה לקרות כי יש לך הסכמים שאתה חייב לקדם את אמילי במהלך העונה הזאת. המנצח שלך הולך לעזאזל, אתה מכניס אישה שלא היתה אמורה בכלל להיות בתכנון של העונה כתחליף, אתה לא מצליח להרים אותה. אתה מנסה לחזור לתסריט המקורי ועושה גלגל הצלה שמעולם לא היה, מחזיר אותו ובמקום להכריח אותו לשנות את דרכיו הקודמים, אתה רואה אותו עושה את אותן הטעויות ומקריב אותו עבור דייר חדש שאתה בועט אחרי שבועיים וחצי.

עונה בזויה ברמות הכי גבוהות שאפשר היה לעשות.
רק להחליף כמה שמות פה ושם
וזו ההיסטוריה של מדינת ישראל 😅

בוףףברכה

Well-known member
מצב
הנושא נעול.
למעלה