שימי תבורי לא נחהיחסי ציבור.
שימי תבורי לא נחהיחסי ציבור.
אני הייתי בודק אם היה במקרה צילום סטורי בזמן התאונהשימי תבורי לא נחה
אנחנו נסבול ממנה עוד הרבהאני הייתי בודק אם היה במקרה צילום סטורי בזמן התאונה
סטטיסטית סיכוי לא רע
מוכנה להתערב שהיא נוהגת זוועהאנחנו נסבול ממנה עוד הרבה
השיר הבאמוכנה להתערב שהיא נוהגת זוועה
עריכה: מסתבר שאמילי נהגה
לפי התמונות נראה שלא שמרה מרחק
לא מפתיע
או...השיר הבא
נוהגת בגשם.
ביום הולדת של עידן אמילי נתקעה בלי דלק באמצע רחוב.מוכנה להתערב שהיא נוהגת זוועה
עריכה: מסתבר שאמילי נהגה
לפי התמונות נראה שלא שמרה מרחק
לא מפתיע
מי נתקע בלי דלק?ביום הולדת של עידן אמילי נתקעה בלי דלק באמצע רחוב.
היום עינב שפכה לה מים על שמשה הקדמית כי לא היה לה מים על מנת להשפריץ...
איך אבא לא בודק את הרכב שלה, אצלי בעלי בודקת לי את האוטו שיהיה לי מים ושמן, כי אחרת אני יהיה בלי
אני לא יודעת לגבי מרחק ומה שקרה שם, כנראה תאונה קטנה.
לא, סתם דני במצברוח לנאוםיש היום הדחה?
רק להחליף כמה שמות פה ושםהסדר בגמר לא משנה,
כולם טינופות.
גמר יותר מזעזע מהעונה הקודמת.
בכלל אובדן שליטה כזה לא היה מעולם.
אתה מתכנן על עידן כמנצח של העונה, אתה רואה שהוא הולך לאבד את זה בגלל הקשר עם אמילי ובמקום לפרק את זה לפני שיתחיל משהו, אתה נותן לזה לקרות כי יש לך הסכמים שאתה חייב לקדם את אמילי במהלך העונה הזאת. המנצח שלך הולך לעזאזל, אתה מכניס אישה שלא היתה אמורה בכלל להיות בתכנון של העונה כתחליף, אתה לא מצליח להרים אותה. אתה מנסה לחזור לתסריט המקורי ועושה גלגל הצלה שמעולם לא היה, מחזיר אותו ובמקום להכריח אותו לשנות את דרכיו הקודמים, אתה רואה אותו עושה את אותן הטעויות ומקריב אותו עבור דייר חדש שאתה בועט אחרי שבועיים וחצי.
עונה בזויה ברמות הכי גבוהות שאפשר היה לעשות.
https://www.israelhayom.co.il/forreal/15_minutes/article/16446056יש פרטים על התאונה של עינב ואמילי?
@tarimulu
איזה מזל שהייתה מצלמה במקום
בתמונה האחרונה...נזכרו לצנזר את ...מספר הרכב...
לא אהבתי לא את זאת ולא את זאת אבל רחוקה מלאחל להם משהו רע. מקווה שלא קרה להן כלום ורק הרכב הלך. הצעירים האלה משתגעים בכבישיםיש פרטים על התאונה של עינב ואמילי?
@tarimulu
לא קרה להן כלוםלא אהבתי לא את זאת ולא את זאת אבל רחוקה מלאחל להם משהו רע. מקווה שלא קרה להן כלום ורק הרכב הלך. הצעירים האלה משתגעים בכבישים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.