** שרשור בוקר - היום ה-106 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ERAN2323

New member
בוקר טוב

מישהו הבין אם התרגיל של אור (שיחה לפני הגמר עם הדר ) עבד לו ? או שהדר חכמה מכדי ליפול לפח הזה?

נערך לאחרונה ב:

tarimulu

Well-known member
בוקר טוב

מישהו הבין אם התרגיל של אור (שיחה לפני הגמר עם הדר ) עבד לו ? או שהדר חכמה מכדי ליפול לפח הזה?
לא חכמה מדי, וגם אם הייתה חכמה היא משתוקקת לחיבתו של אור אז במילא הייתה משתפת עם זה פעולה

והתרגיל הוא של האלה מהפודקאסט שהמליצו להם להשלים

מרגוליקו

Well-known member
לא חכמה מדי, וגם אם הייתה חכמה היא משתוקקת לחיבתו של אור אז במילא הייתה משתפת עם זה פעולה

והתרגיל הוא של האלה מהפודקאסט שהמליצו להם להשלים
אני חושבת שהדר כן מבינה את התרגילים של אור אבל אם היא סולחת לו היא יוצאת סבבה מול הצופים בבית והוא יוצא הכי אסטרטג שקיים!
אבל בנימת פיוס הם בישורת האחרונה אז די מספיק עם החשש ומספיק עם הקסקס

TyPooN

Well-known member
אני מאוד מקווה שהיא לא תתנהג כמו פעם קודמת שהשלימה איתו ונמרחה עליו כאילו הופרדו בלידתם
שתשמור על פסון

אם כן את הקולות שלי היא לא תקבל

mariamma 86

Well-known member
אפילו אם הדר השלימה עם אור
לא נורה
כמה נשאר כבר
כמה ימים
יסיימו לא חברים אבל בטעם טוב
יש לציין שהעונה הייתה שקטה ומשעממת
לא היו ריבים גדולים
לא שנאה של ממש
העונה אולי כעסתי מידי פעם
התאכזבתי והתגרדתי
אבל לא שנאתי את אף אחד אף פעם
בגדול שום דבר לא ריגש אותי במיוחד
טוב שעוד כמה ימים נגמר

ושאחת הבנות תנצח
אמן

tarimulu

Well-known member
מאז שנת 2018 לא היה זוכה זכר בעונה רגילה של האח הגדול בישראל. במונחים של תקופות בישראל זה כמו 30 שנה בערך. הגיע הזמן לשוויון מגדרי בזהות הזוכה

KAPSULA1

Well-known member
מאז שנת 2018 לא היה זוכה זכר בעונה רגילה של האח הגדול בישראל. במונחים של תקופות בישראל זה כמו 30 שנה בערך. הגיע הזמן לשוויון מגדרי בזהות הזוכה
רק את מי את רואה זוכה שם? יוסי, נועם, אור,? דני האופציה הכי מושלמת אבל זה לא יקרה

tarimulu

Well-known member
רק את מי את רואה זוכה שם? יוסי, נועם, אור,? דני האופציה הכי מושלמת אבל זה לא יקרה
קשה לדעת ותלוי לא מעט בשיטת ההצבעות בגמר
אם מצביעים פעם אחת ואין יותר השפעה עד הכרזת הזוכה, או שאחרי כל מודח מקבלים 10 הצבעות נוספות בכל אמצעי הצבעה

(במידה ומאמינים שעוז לא מחליט)

אזרחית שקופה

Well-known member
אני מקווה שנועם יזכה. לא בגלל שאני חושבת שהכי מגיע לו, אלא כדי שאור יתפלץ.
אני מקווה שהוא ואור ישבו אחרונים על הספה, ואז כמו שפרה ובובליל כששפרה ניצחה ובובליל יצא שני
עם החיוך הכי עצוב על פניו, כך יקרה גם לאור. נועם ינצח ואור יצא עם החיוך הכי עצוב על פניו.
צריך להעמיד את אור ושכמותו עם הבריונות המילולית שלו במקומו.

רותרות7

Well-known member
מסכימה לכל מילה. מבחינתי, או נועם או פרידה לידו בגמר ומוכיחים לו כי טפשים שחושבים שהם יודעים הכל, תוקפנים, נצלנים - לא בבית ספרנו.

KAPSULA1

Well-known member
תרימו-
מי היית רוצה שינצח?
אני אענה לך, למרות שלא אני נשאלתי.
כמובן שהייתי רוצה דני אבל זה לא יקרה.
לא הייתי רוצה בשום אופן נועם ויוסי ככה שאם זה היה תלוי בהצבעות הייתי מצביעה לכל אחד לפניהם.
לא הייתי רוצה גם אור, פרידה והדר. אבל אם זה בין אור והדר הייתי מעדיפה אור, אם זה בין פרידה ואור הייתי מעדיפה פרידה (עם כאבי בטן).
אם זה בין הדר לפרידה לא משנה לי, שתיהן לא עדיפות לי אז זה היינו אך.
ולדעתי האישית רק לדני מגיע והייתי רוצה שזה יהיה הוא

tarimulu

Well-known member
תרימו-
מי היית רוצה שינצח?
לאורך העונה הייתי רוצה שמלאני/עידן ינצחו. מבין הנותרים אין לי פייבוריט מובהק, זה כבר יותר "מי הייתי רוצה שלא יזכה" ועם איזה מנצח "אוכל לחיות בשלום"

הדר - אסור אסור אסור
נועם - כנ"ל
פרידה - טיפה פחות גרוע מהדר, אבל עדיין לא
יוסי - פשרה שאפשר לחיות איתה
דני - פשרה שאפשר לחיות איתה
אור - בעבר האמנתי שאסור לו לזכות כמו שלהדר אסור, היום כבר לא אזיל דמעה אם ייקח

להדר, פרידה ונועם לא אצביע בשום תרחיש
לנותרים, אם שיטת ההצבעה תהיה כזו שמקבלים עוד קולות אחרי כל הדחה, אצביע לפי מי יהיה מול פרידה/הדר

אם זו הצבעה רגילה שמצביעים פעם אחת למישהו מתוך ה-5 ולא מקבלים יותר הצבעות, לא החלטתי סופית עדיין איך לפעול

מצב
הנושא נעול.
למעלה