בוקר טוב
לא חכמה מדי, וגם אם הייתה חכמה היא משתוקקת לחיבתו של אור אז במילא הייתה משתפת עם זה פעולהבוקר טוב
מישהו הבין אם התרגיל של אור (שיחה לפני הגמר עם הדר ) עבד לו ? או שהדר חכמה מכדי ליפול לפח הזה?
אני חושבת שהדר כן מבינה את התרגילים של אור אבל אם היא סולחת לו היא יוצאת סבבה מול הצופים בבית והוא יוצא הכי אסטרטג שקיים!לא חכמה מדי, וגם אם הייתה חכמה היא משתוקקת לחיבתו של אור אז במילא הייתה משתפת עם זה פעולה
והתרגיל הוא של האלה מהפודקאסט שהמליצו להם להשלים
יושבים ומחכים לרביעימתוכנן להם משהו או שפשוט יושבים ומחכים לשבת?
רק את מי את רואה זוכה שם? יוסי, נועם, אור,? דני האופציה הכי מושלמת אבל זה לא יקרהמאז שנת 2018 לא היה זוכה זכר בעונה רגילה של האח הגדול בישראל. במונחים של תקופות בישראל זה כמו 30 שנה בערך. הגיע הזמן לשוויון מגדרי בזהות הזוכה
קשה לדעת ותלוי לא מעט בשיטת ההצבעות בגמררק את מי את רואה זוכה שם? יוסי, נועם, אור,? דני האופציה הכי מושלמת אבל זה לא יקרה
אני מקווה שנועם יזכה. לא בגלל שאני חושבת שהכי מגיע לו, אלא כדי שאור יתפלץ.רק את מי את רואה זוכה שם? יוסי, נועם, אור,? דני האופציה הכי מושלמת אבל זה לא יקרה
תרימו-יוסי: מלאני כפרה עלייך איך השארת אותי לבד עם פרידה
אני אענה לך, למרות שלא אני נשאלתי.תרימו-
מי היית רוצה שינצח?
לאורך העונה הייתי רוצה שמלאני/עידן ינצחו. מבין הנותרים אין לי פייבוריט מובהק, זה כבר יותר "מי הייתי רוצה שלא יזכה" ועם איזה מנצח "אוכל לחיות בשלום"תרימו-
מי היית רוצה שינצח?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.