לאורך העונה הייתי רוצה שמלאני/עידן ינצחו. מבין הנותרים אין לי פייבוריט מובהק, זה כבר יותר "מי הייתי רוצה שלא יזכה" ועם איזה מנצח "אוכל לחיות בשלום"
הדר - אסור אסור אסור
נועם - כנ"ל
פרידה - טיפה פחות גרוע מהדר, אבל עדיין לא
יוסי - פשרה שאפשר לחיות איתה
דני - פשרה שאפשר לחיות איתה
אור - בעבר האמנתי שאסור לו לזכות כמו שלהדר אסור, היום כבר לא אזיל דמעה אם ייקח
להדר, פרידה ונועם לא אצביע בשום תרחיש
לנותרים, אם שיטת ההצבעה תהיה כזו שמקבלים עוד קולות אחרי כל הדחה, אצביע לפי מי יהיה מול פרידה/הדר
אם זו הצבעה רגילה שמצביעים פעם אחת למישהו מתוך ה-5 ולא מקבלים יותר הצבעות, לא החלטתי סופית עדיין איך לפעול
סתם לדוגמא, מה עשה יוסי כל העונה חוץ מלבחוש ולהתסיס מאחורי הגב? עזבי את השבועיים שמאז שקיבל כרטיס מפחד להוציא מילה בכדי לא לחבל בעצמו. מול מי ומה הביע עמדה? האם היה שייך לדינמיקה בכלל חוץ מקיבל אליו את אלה שלא ערערו על שלטונו (השקט) בקבוצה שלו. איזה ייחודיות יש לו בתור דייר . העונה היתה נראית אותו דבר בלעדיו. יכלו לשים תמונה שלו ולהריץ אותה לגמר מבלי שהיה נוכח שם.
נועם, איזה סלידה יש לי מאדם שמטיף כל היום לאחרים ומחפש כמ אוסף גרגירים כל טעות, משגה, פליטה או מעשה שלהם בעוד הוא טוען שהוא מתעמק עם עצמו אבל מעולם לא חושב ומנסה להבין שהוא פוגע, מטריל, מזלזל ומתייפף. אבל אין מה לעשות, עוז מת עליו ותמיד הוא יקוטלג כחמוד שלא יודע להתחבר.
דני אומנם לא עשה את העונה אבל הוא חבר אמת, יודע לתמוך, לתת כתף, להבין את הטעויות ולהתנצל, להרים בנאדם ולפרגן, תמיד כנה ותמיד מכבד.
אור, פרידה והדר עשו את העונה. לטוב, לרע, למכוער וכל מה שיוצא מזה. עם כל ההרגשה הרעה שבבטן לדעתי אחד מהם ראוי לזכות אחרת אל תעשו עונות הבאות ותביאו דיירי קרטון בשביל שיעבירו עונה פארש ויזכו.
לכן לדעתי הסדר שלי הדר, אור ופרידה הזוכה אם אין ברירה.
לא אצביע לאף אחד מהם אבל בין הדר לפרידה אעדיף את םרידה, ככה בינה לבין אור.
לדעתי עוז מתכנן מהפך וזה ממש לא יהיה הסדר בגמר, הוא יערבב את היוצרות בכדי שהדייר שלו יזכה