יוסי עושה פרידה.... תוספות+ריקוד....הפך את החולצה ל..גוזיה...
בוףףברכה Well-known member 18/9/24 #197 יוסי עושה פרידה.... תוספות+ריקוד....הפך את החולצה ל..גוזיה...
בוףףברכה Well-known member 18/9/24 #200 נכתב ע"י רימון2024: צפה בקובץ המצורף 116885 לחץ כדי להרחיב... ....1 על 1... כלב מיוחם...
י יונתנסקי Well-known member 18/9/24 #201 נכתב ע"י בוףףברכה: ....1 על 1... כלב מיוחם... לחץ כדי להרחיב... סקוואט - נורא קשה לעשות את זה.
י יונתנסקי Well-known member 18/9/24 #204 מאז הבוקר, בערוץ 13 כל הזמן בפינת שמאל של המירקע טיימר שמראה כמה זמן נשאר ל"הדחה הגורלית". (אני לא מערבבת עם הזמן שחוזרים מהפירסומות)
מאז הבוקר, בערוץ 13 כל הזמן בפינת שמאל של המירקע טיימר שמראה כמה זמן נשאר ל"הדחה הגורלית". (אני לא מערבבת עם הזמן שחוזרים מהפירסומות)
E EREZG07 Well-known member 18/9/24 #203 פרידה נראה לי הולכת. בדקתי את הטיימליין ומדברים רק עליה (בד״כ זה ככה) וגם בפרומו באינסטגרם התמונה הראשונה שרואים היא שלה - פעם שעברה זה היה של די ג׳יי. אמרתי לכם. עוז הולך להוציא את פרידה
פרידה נראה לי הולכת. בדקתי את הטיימליין ומדברים רק עליה (בד״כ זה ככה) וגם בפרומו באינסטגרם התמונה הראשונה שרואים היא שלה - פעם שעברה זה היה של די ג׳יי. אמרתי לכם. עוז הולך להוציא את פרידה
E EREZG07 Well-known member 18/9/24 #211 אני מוותר על הפרק היום מראש. אתעדכן כאן בהדחה של פרידה וכולי תקווה שיהיה כאן מי שינחם אותי. אולי יוני
אני מוותר על הפרק היום מראש. אתעדכן כאן בהדחה של פרידה וכולי תקווה שיהיה כאן מי שינחם אותי. אולי יוני