שיכרון מרושת
Well-known member
כמו מה? נתנו לשמוע?
לא אתפלא אם הם נלחמים על ההצבעות מנתיבותמה קרה בין נועם לפרידה
לא נראה לי שהם מושכים קהל דומהלא אתפלא אם הם נלחמים על ההצבעות מנתיבות
אישית אני לא ככ מאמינה בהצבעות עדתיות, שבטיות או עירוניות.לא נראה לי שהם מושכים קהל דומה
יש לי קצת בעיות בעיניים.בבית שמש עד היום מצביעים לקותי
למה לאסוף לה תרומות? בדיוק יצא ניתוח ברבי חדש?עונה שעברה הייתה יוזמה (כושלת) של מעריצי סתיו לאסוף לה מיליון שקל מתרומות בגלל שמעתוק ניצחה.
בגלל זה בין היתר היה מלא זעם על הרעיון, ידעו על מה יילך הכסף, גם חובות. בהתחלה סתיו אמרה תודה מרגש וכו' אם אני זוכר נכון, בסוף נאלצה להתנער מהיוזמה כי הבינה איך זה מצטיירלמה לאסוף לה תרומות? בדיוק יצא ניתוח ברבי חדש?
כי כמו קריקו. רצו לתת לה את המליון.למה לאסוף לה תרומות? בדיוק יצא ניתוח ברבי חדש?
יש לי כמה טישרטים ומכנסיים שחשבתי למסור הלאה, שיעביר לי כתובת למשלוח דוארכי כמו קריקו. רצו לתת לה את המליון.
יהלי כמה את שמה לאור אם הוא לא זוכה?
הוא בחובות
כמה שאת נדיבה.יש לי כמה טישרטים ומכנסיים שחשבתי למסור הלאה, שיעביר לי כתובת למשלוח דואר
זה ממש מעצבןכמה שאת נדיבה.
אגב סתיו הבטיחה שתעביר לצדקה את כל התרומות והמגבית שאספו לחיזוק נשמתה
חכם סיני פעם אמר: המרושש את הרש, כספיו מרוביםזה ממש מעצבן
שתחזיר למי שתרם קיבינימט
הם כנראה הכי צריכים את זה
בכלל היא לא קיבלה שום תרומה מהקישוש?עונה שעברה הייתה יוזמה (כושלת) של מעריצי סתיו לאסוף לה מיליון שקל מתרומות בגלל שמעתוק ניצחה.
ואם גם יהיו לנו אותם פייבוריטים, מה שלא היה הפעם - אז יהיה אחלה.אני מחכה כבר לעונה הבאה רק בשביל הכתיבה בפורום. זה תרפויטי החרא הזה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.