** שרשור בוקר - היום ה-13 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

רימון2024

Well-known member
עברתי של הלייב של הבוקר וחייבת לציין שאני מאוכזבת מבן, התחבר לציר הרשע בנסט ולכלך על התאומים שניסו לעודד אותו אתמול אחרי שהועמד להדחה, הוא לקח את העצה על תום ברצינות והתנהג כמו ליצן כל הבוקר

svtar25

Well-known member
אני מהרהרת במחשבות שלי למה בעצם בכלל אכפת לי מחברות האנשים האלה בבית אח הגדול? הרי הם לא קרובי משפחה שלי, לא חברים שלי. X רב עם y , a גזעני או לא. למה אפשר לאהוד מישהו ברוקדימים בכוכב הבא זה ברור לי, יש שם כישרון , שואו. מה יש בבית האח? רכילות? אני בעצמי שנים צופה בבית האח הגדול ואני מתחברת משנה לשנה לאותו סוג של דמויות. הבת שלי אומרת " אמילי נכנסה איבדנו את אמא אימצנו עוד צעירה הביתה".😉 בדרך כלל זאת תהיה צעירה רוסיה או סתם צעירה במקרה של לין וגל. הן ממש לא חייבות לעניין את כולם, התנהגות שלהן לא 100 ברוב המקרים. אני שואלת את עצמי "מה איכפת לי מהן, מי הן בכלל בשבילי , די יש לי משפחה משלי, חיים משלי, אני אמורה להיות בת 44 ולא בת 14 , אבל אני מתנהגת כמו בת 4.
אני אימצתי את קריאת הספרים הגמילה מאח הגדול, אז בלייב אני יותר לא צופה , רק בטיק טוק, אינסטגרם תוכניות ברשת , נו וכמובן בלעדיכם העונה לא שווה כלום, כולכם הכי החשובים, מכל הדיירים , אני הכי אוהבת את חברי הפורום.

Christina 1001

Well-known member
תחברו את כל הדיירים ביחד
תכפילו ב100
ועדיין אין להם 1% מהכריזמה של פרידה.
האפשרויות מוגבלות בבית האח, אין ספק.. היצע דל ביותר.
ועדיין, לא רואה שום כריזמה אצל פרידה.. יחסית לכל השאר בבית, היא הכי נסבלת. אבל כריזמה? :unsure:

Psy Bear

Well-known member
לא רואה את זה למען האמת.
היא מעצבנת ומעושה. באנגלית אומרים try hard.
לא נעים לי לשמוע אותה ובינינו היא גם נראית מזעזע.
לא כל כך מבין את ההשתאות ממנה. באופן אישי לא מרגיש את זה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה