** שרשור בוקר - היום ה-16 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

tortt

Well-known member
אני לעולם לא אצליח להבין איך אנשים מנהלים שיחת נפש לפני המקלחת+קפה של הבוקר.

katy2022

Well-known member
אוהבת את שיחת הבוקר של הריכולים של דני ויוסי חחחח אנרגייה של ביווס ובאטהד

לפי מה שאמרו יש משהו בין יהב לעינב....(כמובן שחזרתה של קורלי תהרוס את זה)
דני התבאס על עקיצות של קורלי.. אמרה לו: מה אתה בשתי הצדדים..(לא הבנתי אם התכוונה שהוא גיי או בי או בשתי הצדדים של הבית...)
אמר "מה אני בכתה ג? למרות שאני אוהב אותה..."

אזרחית שקופה

Well-known member
כואב לי על קורלי. כבר כתבתי את זה קודם. היא כל כך רוצה להיות מקובלת.
ההתנהגות שלה לפעמים ממש מביכה. כמו אתמול כשחזרה, התנפלה על יהב והוא דחק אותה ממנו.
היא לא טיפשה. יש לה תובנות בריאות על החיים (מכורח נסיבות חייה) אבל בית האח הוא לא מקום בשבילה.

Psy Bear

Well-known member
כואב לי על קורלי. כבר כתבתי את זה קודם. היא כל כך רוצה להיות מקובלת.
ההתנהגות שלה לפעמים ממש מביכה. כמו אתמול כשחזרה, התנפלה על יהב והוא דחק אותה ממנו.
היא לא טיפשה. יש לה תובנות בריאות על החיים (מכורח נסיבות חייה) אבל בית האח הוא לא מקום בשבילה.

היא בסטייט של התפתחות מנטלית של טינאייג'רית.

בוףףברכה

Well-known member
"שיהיה לווו... ביהצצצלחה..." על מי דברת קורל...
"הוא קם כמו הענק הירוק"?..?

nicknick

Well-known member
אור אמר משהו אתמול, שהדר רצתה אותו ביום יומיים הראשונים והוא סוג של שם לה ברקס.
לא ממש ראינו את היום יומיים הראשונים אז אין לדעת ובכללי אני לוקחת דברים שהם אומרים בערבון מוגבל כי הפרשנות שלהם ...🤭

אז אני תוהה אולי גם משם חלק מהזעם שלו עליה... שלתפיסתו היא לכאורה "עברה" למישהו אחר?
או שזה פשוט חלק מהנסיון לנצח בריב, לציין פרט כזה שאמור להגחיך אותה "רצתה אותי בהתחלה"

רות 1234

Well-known member
אני אוהבת את קורלי. אני מבינה שאני די במיעוט כאן עם הדעה הזו, ולא מנסה לשכנע אף אחד אחר כאן שיחשוב כמוני. אני מודעת לפגמים שבה, ובכל זאת היא נכנסה לי ללב. לא תמיד יש הסבר לוגי לכל דבר. צפויה לה אכזבה כשתבין שיהב/דני לא בקטע שלה, ואולי הם אפילו בקטע עם בנות אחרות בבית? (עינב, פרידה....). זה לא יהיה לה קל לעיכול במיוחד כשכבר יש 2 בנות בבית עם "זוגיות" (זוגיות משעממת ובנאלית לטעמי). אני אוהבת שקורלי מצד אחד מחוספסת ומצד שני רגישה ואפילו ילדותית. אותי היא מעניינת פי אלף מהדר עם המטאטא בתחת, אמילי הצנונית, פרידה המוגזמת והמתישה וכו'

יונתנסקי

Well-known member
אני אוהבת את קורלי. אני מבינה שאני די במיעוט כאן עם הדעה הזו, ולא מנסה לשכנע אף אחד אחר כאן שיחשוב כמוני. אני מודעת לפגמים שבה, ובכל זאת היא נכנסה לי ללב. לא תמיד יש הסבר לוגי לכל דבר. צפויה לה אכזבה כשתבין שיהב/דני לא בקטע שלה, ואולי הם אפילו בקטע עם בנות אחרות בבית? (עינב, פרידה....). זה לא יהיה לה קל לעיכול במיוחד כשכבר יש 2 בנות בבית עם "זוגיות" (זוגיות משעממת ובנאלית לטעמי). אני אוהבת שקורלי מצד אחד מחוספסת ומצד שני רגישה ואפילו ילדותית. אותי היא מעניינת פי אלף מהדר עם המטאטא בתחת, אמילי הצנונית, פרידה המוגזמת והמתישה וכו'
הדבר היחיד שאני רואה בלייב זה "הותר לפירסום".
כל שאר "הידע" שלי מבית האח, זה רק מה שאתם כותבים.
מה יוצא מזה ?
מה שאת כותבת על אמילי, קורלי או פרידה
כל כך שונה ממה שאחרים בפורום כותבים עליהם.....
לא די העולם מבולבל,
אז עכשיו אני מתבלבלת יותר.
איזה כיף !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה