בוקר טוב
פינטזה אבל הוא אמר לה במפורש שהוא לא בעניין.קורלי מפנטזת על יהב?
אני לא אצליח להבין איך אנשים הולכים לאח הגדולאני לעולם לא אצליח להבין איך אנשים מנהלים שיחת נפש לפני המקלחת+קפה של הבוקר.
כואב לי על קורלי. כבר כתבתי את זה קודם. היא כל כך רוצה להיות מקובלת.
ההתנהגות שלה לפעמים ממש מביכה. כמו אתמול כשחזרה, התנפלה על יהב והוא דחק אותה ממנו.
היא לא טיפשה. יש לה תובנות בריאות על החיים (מכורח נסיבות חייה) אבל בית האח הוא לא מקום בשבילה.
צדיק, כבר הנחת הצגה למצלמות היום?אור פתח דוכן...
להנחת תפילין.....
מה זה הצגה! אחרי שהבטיח לחיים לארגן לו כלה וחתונה עכשיו הבטיח ליהב לארגן לו תפילין עם משלוח עד הבית...משחק את הסנדק הכל יכול. איזה פוץ!צדיק, כבר הנחת הצגה למצלמות היום?
הדבר היחיד שאני רואה בלייב זה "הותר לפירסום".אני אוהבת את קורלי. אני מבינה שאני די במיעוט כאן עם הדעה הזו, ולא מנסה לשכנע אף אחד אחר כאן שיחשוב כמוני. אני מודעת לפגמים שבה, ובכל זאת היא נכנסה לי ללב. לא תמיד יש הסבר לוגי לכל דבר. צפויה לה אכזבה כשתבין שיהב/דני לא בקטע שלה, ואולי הם אפילו בקטע עם בנות אחרות בבית? (עינב, פרידה....). זה לא יהיה לה קל לעיכול במיוחד כשכבר יש 2 בנות בבית עם "זוגיות" (זוגיות משעממת ובנאלית לטעמי). אני אוהבת שקורלי מצד אחד מחוספסת ומצד שני רגישה ואפילו ילדותית. אותי היא מעניינת פי אלף מהדר עם המטאטא בתחת, אמילי הצנונית, פרידה המוגזמת והמתישה וכו'
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.