Psy Bear
Well-known member
זה נראה כמו כשמועכים מר גמיש והוא כזה מתפרץ בגושים לכל כיוון
זה נראה כמו כשמועכים מר גמיש והוא כזה מתפרץ בגושים לכל כיוון
חחחחחחחחזה נראה כמו כשמועכים מר גמיש והוא כזה מתפרץ בגושים לכל כיוון
וואו זה שוק ברמה שלא הכרתיבדבר 1 פרידה עיקבית מרגע הכניסה ועד עכשיו: מתלבשת מכועררררררר
וואו זה שוק ברמה שלא הכרתי
ממש סמרטוטים במצבי צבירה שונים
גם שילובי הצבעים אצלה איומים
ואת הגבות שתסרק נורמלי. זה מזכיר נדל.
מדוע החליפה את השם לפרידה? שם תמצאי את התשובה לגבות.וואו זה שוק ברמה שלא הכרתי
ממש סמרטוטים במצבי צבירה שונים
גם שילובי הצבעים אצלה איומים
ואת הגבות שתסרק נורמלי. זה מזכיר נדל.
מדוע החליפה את השם לפרידה? שם תמצאי את התשובה לגבות.
לא מדויק. הגבות של פרידה קאלו הן גבות מחוברות, לא מסורקות כלפי מעלה.מדוע החליפה את השם לפרידה? שם תמצאי את התשובה לגבות.
יפה שהצלחת להבין משהו מהמתרחש ביום הזה...נראה לי ריבוי הצנזורים זה בגלל שאורית צועקת.
מדי פעם שומעים אותה אפילו כשהיא לא בפריים.
לפני הצנזור האחרון שמעו אותה צועקת ''פרידה עובדת!".
דני דייר מצוין בעיניילא ראיתי שניה אחת מהעונה הזאת. אבל קראתי עכשיו את הביקורת על הפרק האחרון ונשמע שיש שם אחד בשם דני שנשמע חמוד. מה הדעה של הפורום על דני? כי בדר"כ יש פער גדול בין ביקורות של אנשים שרואים רק את הפרקים לבין מה שאנחנו חושבים.
אין שום סיכוי לזוגיות אמיתית בין הדר לתום. השיחה על פרידה הבהירה לי את זה סופית - וואלה תרבות
המשפט של דני ששבר את לבנו, הזוגיות של אמילי ועידן שהקסימה אותנו - וההוכחה הברורה ששום דבר אמיתי לא יתפתח בין תום להדר. קארין ארד מסכמת האח הגדולe.walla.co.il
שווה להיכנס לעונה הזאת? מעניין?
אין לי בעיה עם דנידני דייר מצוין בעיניי
יש לו קשיים להתבטא אבל יוצאות לו פנינים משעשעות.
הוא קורא את המצב בבית לא רע בכלל.
הוא רב עם מי שמציק לו אבל לא נלחם מלחמות של אחרים.
יש לו עמוד שדרה והוא לא נופל בקלות לקלישאות של קשר רומנטי או מחנות כאלה ואחרים.
הואדוגמן ונראה טוב אבל זה עניין של טעם למי שאוהב/ת בלונדינים. הוא בסדר גמור ועד עכשיו לא פישל. לדעתי. לא אור לגויים ומשוש תבל אבל סבבה.לא ראיתי שניה אחת מהעונה הזאת. אבל קראתי עכשיו את הביקורת על הפרק האחרון ונשמע שיש שם אחד בשם דני שנשמע חמוד. מה הדעה של הפורום על דני? כי בדר"כ יש פער גדול בין ביקורות של אנשים שרואים רק את הפרקים לבין מה שאנחנו חושבים.
אין שום סיכוי לזוגיות אמיתית בין הדר לתום. השיחה על פרידה הבהירה לי את זה סופית - וואלה תרבות
המשפט של דני ששבר את לבנו, הזוגיות של אמילי ועידן שהקסימה אותנו - וההוכחה הברורה ששום דבר אמיתי לא יתפתח בין תום להדר. קארין ארד מסכמת האח הגדולe.walla.co.il
אין בו רוע. וזו תכונה חשובה.הואדוגמן ונראה טוב אבל זה עניין של טעם למי שאוהב/ת בלונדינים. הוא בסדר גמור ועד עכשיו לא פישל. לדעתי. לא אור לגויים ומשוש תבל אבל סבבה.
לא אופי ולא יופי. אני מקווה שיעוף, למרות שזה לא יקרה בקרוב.לא ראיתי שניה אחת מהעונה הזאת. אבל קראתי עכשיו את הביקורת על הפרק האחרון ונשמע שיש שם אחד בשם דני שנשמע חמוד. מה הדעה של הפורום על דני? כי בדר"כ יש פער גדול בין ביקורות של אנשים שרואים רק את הפרקים לבין מה שאנחנו חושבים.
עינויאין מספיק כסף בעולם שיגרום לי לשכב ככה להשתזף
דקה אני לא מחזיקה בשמש אלוהים יודע איך הן עושות את זה
חם רצח
טוויגי זה אותו דבר כמו נשים צעירות שעומדות בליל חורף קר במיני וגופיה בתור ארוך למועדון.אין מספיק כסף בעולם שיגרום לי לשכב ככה להשתזף
חם רצח
כן נתקלתי במחקר הזהטוויגי זה אותו דבר כמו נשים צעירות שעומדות בליל חורף קר במיני וגופיה בתור ארוך למועדון.
עשו פעם מחקר איך לא קר להן, ומצאו שנשים אלו היו בעלות רמות גבוהות של החפצה עצמית.
כנראה שרק ככה אפשר לשרוד שמש איומה כזאת או ליל חורף קר בתור למועדון...
זה תמיד נראה לי כאילו הדיירים הם עוף שנצלה בתנור ככהאין מספיק כסף בעולם שיגרום לי לשכב ככה להשתזף
חם רצח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.