** שרשור בוקר - היום ה-17 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ל א ר ה 1

Well-known member
אני לא מבינה את ליהוק התאומים- שניהם ביחד חולקים ארבע נקודות איי קיו, אין להם שום כשרון או עומק, הם לא יפים במיוחד, אין להם כל ייחוד או שאר רוח. מנגד, הם פגיעים ורגישים וחסרי עמוד שדרה, מאוד לא מנוסים וקלים להשפעה ולניצול. אז למה ללהק אותם לקן הצרעות הזה? למה? זה לא שהם יוכלו למנף משהו שאין להם מלכתחילה וזה סתם לפגוע בהם, לתסבך אותם עוד יותר עם קנאה זה בזה ולזרוק אותם כמו זבל בסוף השימוש.
ללהק דמויות כדי שיהיו בשר תותחים להדחות זאת פשוט אכזריות- אני שונאת את האח הגדול על זה! שונאת!

hinna

Well-known member
אני לא מבינה את ליהוק התאומים- שניהם ביחד חולקים ארבע נקודות איי קיו, אין להם שום כשרון או עומק, הם לא יפים במיוחד, אין להם כל ייחוד או שאר רוח. מנגד, הם פגיעים ורגישים וחסרי עמוד שדרה, מאוד לא מנוסים וקלים להשפעה ולניצול. אז למה ללהק אותם לקן הצרעות הזה? למה? זה לא שהם יוכלו למנף משהו שאין להם מלכתחילה וזה סתם לפגוע בהם, לתסבך אותם עוד יותר עם קנאה זה בזה ולזרוק אותם כמו זבל בסוף השימוש.
ללהק דמויות כדי שיהיו בשר תותחים להדחות זאת פשוט אכזריות- אני שונאת את האח הגדול על זה! שונאת!
תזכרי במעתוק וכל שאלותיך נמוגו.
העונה חוץ מחיים, עידן והדר אין אף אחד בעל תואר בהשכלה. ולא שהם מבריקים

hinna

Well-known member
כמה מעשנים יש שם?
אורית, אור, עידן, יוסי, חיים ותום
אמילי ופרידה בקטנה
מי פספסתי?

אזרחית שקופה

Well-known member
אני לא מבינה מה האובססיה הזו להתחשב באורית בגלל שהיא בת 62. ולכן היא חייבת לקבל כל מה שהיא רוצה.
ואני אומרת זאת בתור אחת שיותר מבוגרת ממנה.
צריך להתחשב בגיל בכל מה שקשור למשימות. אבל בעינייני אוכל אין צורך להתחשב.
והיא גם אישה רעה וזה לא מוסיף להתחשבות בה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה