חשeשוואו.. הדר נחשה לא קטנה![]()
בעעעעהדר יושבת מרכלת על פרידה במשך 10 דקות "אני אמרתי לתום, לך אליה, אתה רגיל לבחורות כאלה"
פרידה עוברת "וואו, איזה פיה"
![]()
גועל נפש!הדר יושבת מרכלת על פרידה במשך 10 דקות "אני אמרתי לתום, לך אליה, אתה רגיל לבחורות כאלה"
פרידה עוברת "וואו, איזה פיה"
![]()
מוצר גוססרייטינג של אתמול:
צפה בקובץ המצורף 107047
ככה זה שמקדמים רק ריבים, צעקות, הצגות וליטופים של צנוניות...רייטינג של אתמול:
צפה בקובץ המצורף 107047
יש כאלה?ככה זה שמקדמים רק ריבים, צעקות, הצגות וליטופים של צנוניות...
לא מראים את הרגעים המרגשים, העמוקים והמצחיקים של הבית
אתמול לא קיבלנו שוט אחד של חיים בבית, אבל כן ראינו את הדר בוכה בחזייה בפעם העשירית
יש מספיק בשבוע שלפחות אחד מהם יכנס לפרק...יש כאלה?
אני לא חושב שיש רגעים מרגשים או עמוקים בעונה הזאת, עם החומר האנושי הזה.יש מספיק בשבוע שלפחות אחד מהם יכנס לפרק...
כמה כבר אפשר עם הריבים האלו ?
"תתקדמי" "תסעי" "תנוחי" "מי את בכלל?" "אני בכלל לא צועקת/ עצבנית"
הם כולם נשמעים לי אותו הדבר
רשת פשוט חיסלו את הפורמט הזה... יצאו להם שתי עונות וחצי נחמדות מכל הזמן הזה שהפורמט מנוהל על ידם. הם בחרו לחסל את הפורמט לגמרי כשבחרו להעלות עונה חדשה במצב הנוכחי במדינה כשלאף אחד אין עצבים לראות ריבים על אוכל או זוגות משעממים, עכשיו שיאכלו את מה שבישלו.רייטינג של אתמול:
צפה בקובץ המצורף 107047
כן, משימת כיניםתגידו הייתה משימה בסוף אתמול?
פחחחחח וברצינות לא היה כלום??? אז לא תהיה משימה השבוע?כן, משימת כינים
הייתה משימת כינים סודיתפחחחחח וברצינות לא היה כלום??? אז לא תהיה משימה השבוע?
ליטרלי הייתה משימת כינים. היו צריכים לשכנע את אורית שנדבקו בכינים והיו צריכים לגרום לה להחליף מצעים לארבע דייריםפחחחחח וברצינות לא היה כלום??? אז לא תהיה משימה השבוע?
אם היו מספרים לי שהייתה ״משימת כינים״, גם אני לא הייתי מאמינהליטרלי הייתה משימת כינים. היו צריכים לשכנע את אורית שנדבקו בכינים והיו צריכים לגרום לה להחליף מצעים לארבע דיירים
אורית העיפה אותם קיבינימאט
עושים מהם ומאיתנו צחוקאם היו מספרים לי שהייתה ״משימת כינים״, גם אני לא הייתי מאמינה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.