** שרשור בוקר - היום ה-19 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

lady mahvat

Well-known member
אני מודה שאני כבר לא יכולה לעקוב אחרי רשימת האני מעריך/לא מעריך את……. של עידן וזה מאוד מקשה עלי להחליט את מי אני אוהבת היום שכן דעותיו של עידן הן כמו נר שמתווה לי את הדרך.

(סליחה)

svtar25

Well-known member
אומנם יש עדיין שנה, אבל הבת שלי לומדת "מערכות מידע בתיכון" אני הצעתי לעשות עבודת גמר על רייטינג בתוכניות ריאליטי. חוץ מחדשות איפה רייטינג מתפרסם איך זה עובד?

lady mahvat

Well-known member
אומנם יש עדיין שנה, אבל הבת שלי לומדת "מערכות מידע בתיכון" אני הצעתי לעשות עבודת גמר על רייטינג בתוכניות ריאליטי. חוץ מחדשות איפה רייטינג מתפרסם איך זה עובד?
יש פה למשל

ופה

טוויגיי

Well-known member
אחרי ההדחה במוצ"ש, שיחלקו את הבית לשניים, 8-8. שיערבבו את כל הקלפים. הדינמיקה הנוכחית בלתי נסבלת.
אחחח אמן הללויה! אכלו לי תראס
משהו כבר חייב לקרות קורל בלופים יוסי בולע מילים בן בווק אוף שיים. נכנעתי

UNICORN LOVER

Well-known member
תגידו מה קורל בלעה??? כמה נסגר עם הבחורה הזאת לא מפסיקה לשלשל מהפה יהב צודק לגמרי
היא חושבת שהיא המלכה שארלוט, מחליטה את מי לנתק את מי להחזיר את מי להעריך על מי לסמוך את מי היא רוצה ומי יתאהב בה
ובאיזה גברים אסור לגעת ואיזה היא לא מעוניינת

חיה בסרטטטטט

פאף פה

Well-known member
תגידו מה קורל בלעה??? כמה נסגר עם הבחורה הזאת לא מפסיקה לשלשל מהפה יהב צודק לגמרי
היא חושבת שהיא המלכה שארלוט, מחליטה את מי לנתק את מי להחזיר את מי להעריך על מי לסמוך את מי היא רוצה ומי יתאהב בה

חיה בסרטטטטט
בללללללללתי בלתייייי מיוט חובה

lady mahvat

Well-known member

חיה בסרטטטטט
כואב לה הציצי אני חושבת

lady mahvat

Well-known member
מה הם דשים בסוגיה האם תום אוכל או לא את האוכל של דנה?
למה זה משנה להם מה הוא אוכל?

פאף פה

Well-known member
שעת בין ערביים. פרידה בדקולטה מרשים ושיער מתבדר ברוח מנסה להוציא מדני הקרחון הבהוב קל של התלהבות או ניצוץ כלשהו.
כלום.
פרידה, למה את מתאמצת כל כך כל הזמן?
פשוט תהיי בשאנטי שלך וזהו

מצב
הנושא נעול.
למעלה