פגעסוס
Well-known member
בדיוק מה שחשבתי. חסר לי גיוון מבחינת גילאים.מקווה שהיום יכניסו מבוגרים גם, יש יותר מידיי צעירים
בדיוק מה שחשבתי. חסר לי גיוון מבחינת גילאים.מקווה שהיום יכניסו מבוגרים גם, יש יותר מידיי צעירים
חוץ מיוסי בובליל מקום 2 בעונה 1,בדיוק מה שחשבתי. חסר לי גיוון מבחינת גילאים.
בעונה האחרונה אתי החזיקה הרבה זמן.חוץ מיוסי בובליל מקום 2 בעונה 1,
כל המבוגרים נופלים בהתחלה .
לא מדויק, לאורך העונות היו דיירים מבוגרים ששרדו יחסית, גם אם בגלל שלא עמדו להדחה, כמו אבי מטבריה או אבא של טילטיל, וגם אתי שהגיעה שנה שעברה למקום מכובד יחסיתחוץ מיוסי בובליל מקום 2 בעונה 1,
כל המבוגרים נופלים בהתחלה .
ולא על אחד שמדבר בסגנון עדת כיסאות כתר פלסטיק: ״תכבד את אחיך״אור כבר התחיל לסנג׳ר.
חיים שלי תעשה לי נס….
לא בא לי על תואם גיא עצלן ופרזיט!
לגמרי….. חחחחחחולא על אחד שמדבר בסגנון עדת כיסאות כתר פלסטיק: ״תכבד את אחיך״
מבינה אותך מאוד.לא ראיתי את הכניסה ועדיין לא התחלתי עם התכנית. מתלבטת אם כדי בכלל. משהו בפנים חוסם אותי. כאילו רוצה ולא מסוגלת...
שאפו על זה שאתה זוכר את השמות!!!!לא תכננתי לצפות בעונה הזאת, בטח אחרי ההתערבות הבוטה של ההפקה בעונה הקודמת, אבל השעמום נותן את אותותיו.
לפחות היורו והאולימפיאדה מעבר לפינה.
על הנייר, הדיירים שיגיעו רחוק העונה הם:
אור, חיים, קוקו, אמילי, התאום עם השיער הקצר יותר, אולי עידן...
כל השאר נבלעו לי.
פוטנציאל לזוג: אור והדר.
איפה יש שידור חי למחשב...לא ערוץ 13
גורו ערוץ 26איפה יש שידור חי למחשב...לא ערוץ 13
חייב יותר מאחתאין ברירה אלא שתכנס איזו אמא קצת יותר מבוגרת שתנקה ותבשל להם, למה הם לא יסתדרו אחרת. זו קלאסיקה של הז'אנר.
צריך להתקשר לפותנהאין ברירה אלא שתכנס איזו אמא קצת יותר מבוגרת שתנקה ותבשל להם, למה הם לא יסתדרו אחרת. זו קלאסיקה של הז'אנר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.