עוז צריך לתת לעצמו ללכת.. זה יהיה מושלםלא נראה לי שעוז יתן לדנה ללכת
או דנה, או בן, או עינב, או יוסי, או ברק.לא נראה לי שעוז יתן לדנה ללכת
הבעיה בעונה הזו שאין כמעט אנשים שיכולים להחזיק עלילה עונה שלמה. רוב רובם שטחיים ורדודים בלי נושאי שיחה מעניינים. זה לא קורה רק בעונה הזו, זה קרה גם בעונות הקודמות.או דנה, או בן, או עינב, או יוסי, או ברק.
את בן עוז אוהב. עינב שרדה שתי הדחות אבל זה גם בזכות תומכים של דיירים אחרים שהצביעו לה במטרה שאחרים יודחו.
אני כן נוטה להדחה של ברק והריאיון של נועם אתמול רק חיזק לי את זה יותר.
אני אשמח עם התאומים ייפרדו, קשה לי להכיל כל אחד מהם בנפרד, אז ביחד על אחת כמה וכמה.
שני לא עניינה אותי בכלל.הבעיה בעונה הזו שאין כמעט אנשים שיכולים להחזיק עלילה עונה שלמה. רוב רובם שטחיים ורדודים בלי נושאי שיחה מעניינים. זה לא קורה רק בעונה הזו, זה קרה גם בעונות הקודמות.
אני מתגעגע לדיירים כמו שפרה, שני גולדשטיין. גם אם לא אהבת אותן, לפחות ידעת שהן מעניינות וחכמות.
רוב הדיירים שטוחים כמו דפדקים
לדעתי יש בהדר משהו שמזכיר שניהבעיה בעונה הזו שאין כמעט אנשים שיכולים להחזיק עלילה עונה שלמה. רוב רובם שטחיים ורדודים בלי נושאי שיחה מעניינים. זה לא קורה רק בעונה הזו, זה קרה גם בעונות הקודמות.
אני מתגעגע לדיירים כמו שפרה, שני גולדשטיין. גם אם לא אהבת אותן, לפחות ידעת שהן מעניינות וחכמות.
רוב הדיירים שטוחים כמו דפדקים
זאת פחות או יותר קבוצת בת היענהאו דנה, או בן, או עינב, או יוסי, או ברק.
את בן עוז אוהב. עינב שרדה שתי הדחות אבל זה גם בזכות תומכים של דיירים אחרים שהצביעו לה במטרה שאחרים יודחו.
אני כן נוטה להדחה של ברק והריאיון של נועם אתמול רק חיזק לי את זה יותר.
אני אשמח עם התאומים ייפרדו, קשה לי להכיל כל אחד מהם בנפרד, אז ביחד על אחת כמה וכמה.
שילוב של שחף וניר.הטון של בן מזכיר לי את שחף
האם אין שיחות בין בן לעידן? שניהם יכולים להיות מענייניםשילוב של שחף וניר.
גאיה וחיים זה לא מעניין.אתמול כשהם עשו את הראיונות
הם היו צריכים לתת למישהו לראיין את חיים
ולהקרין את הסצנה שהוא בוכה בחדר האח אחרי שגאיה הלכה
כהכנה לכניסה של גאיה ברביעי
אבל בואו נקרין שטויות
פחות מסוכן מאשר לחיות עם אורית תחת אותה קורת גג.להכניס דגים לפה, זה לא מסוכן? ואם יש להם מחלות? סלמונלה או משהו?
לגמריייופי. עידן לא עושה את התקציב![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.