** שרשור בוקר - היום ה-25 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

פאף פה

Well-known member
למישהוא יש תשובה מהיכן אספו את כל ההזויים האלה באח הגדול?
קורלי מדומיינת לחלוטין, סליחה על הישירות, אבל כולם שם תפוס להם הסטרטר בענק.
זה בית האח הגדול כתוכנית בידור או אשפוז יום לשרוטים?
תמיד היינו מחפשים בפינצטה/מלקטת בעברית יפה, את הנורמלים.
אבל חוץ משיפרה בתוכנית הראשונה כמדומני, לא היו כאלה .
אני ממש צופה בתחושת "התנשאות" על היותי מי שאני חחח.
ואני מאוד לא מדומיינת ולא חיה בסרט. אבל התופעות אדם האלה, השנה , עברו כל גבול.
מזמן אין נורמלים
נורמלים לא מביאים רייטינג

nicknick

Well-known member
למישהוא יש תשובה מהיכן אספו את כל ההזויים האלה באח הגדול?
קורלי מדומיינת לחלוטין, סליחה על הישירות, אבל כולם שם תפוס להם הסטרטר בענק.
זה בית האח הגדול כתוכנית בידור או אשפוז יום לשרוטים?
תמיד היינו מחפשים בפינצטה/מלקטת בעברית יפה, את הנורמלים.
אבל חוץ משיפרה בתוכנית הראשונה כמדומני, לא היו כאלה .
אני ממש צופה בתחושת "התנשאות" על היותי מי שאני חחח.
ואני מאוד לא מדומיינת ולא חיה בסרט. אבל התופעות אדם האלה, השנה , עברו כל גבול.
אני קצת בחמלה עליהם... נכון שמלכתחילה מי שבוחר ומסכים להיכנס לתוכנית כזאת אלו אנשים קצת יותר שונים ורועשים ופחות הטייפקאסט של אדם רגיל ושגרתי.
אבל נראה לי שבתנאי שעמום , הסגר וניתוק מעולם מכל אחד יצא הצד ההזוי והלא מחמיא

אני קצת בחמלה עליהם... נכון שמלכתחילה מי שבוחר ומסכים להיכנס לתוכנית כזאת אלו אנשים קצת יותר שונים ורועשים ופחות הטייפקאסט של אדם רגיל ושגרתי.
אבל נראה לי שבתנאי שעמום , הסגר וניתוק מעולם מכל אחד יצא הצד ההזוי והלא מחמיא
את נותנת להם יותר מדי קרדיט.
הם נכנסו מבחירה, בטוח צפו בכמה שיותר עונות ונכנסו מוכנים.
הם רוצים להתפרסם ויודעים שבשביל זה צריך לבלוט ו"לעשות רעש" והם מוכנים לזה.

lady mahvat

Well-known member
זה נחמד שבן נותן את הדוגמא של דניאל די לואיס ללא יהודי בשם דניאל🤣

רק שמה לעשות, דניאל הוא יהודי
והשם דניאל הוא שם יהודי

zoecho

Well-known member
זה נחמד שבן נותן את הדוגמא של דניאל די לואיס ללא יהודי בשם דניאל🤣

רק שמה לעשות, דניאל הוא יהודי
והשם דניאל הוא שם יהודי
השם דניאל הוא השם הנפוץ ביותר בעולם. וזו עובדה

רות 1234

Well-known member
המסורת הקבועה נמשכת: גם היום פרידה לבושה מכוער, פרובוקטיבי, ולא מחמיא לה בכלל

פאף פה

Well-known member
כבר 24 שעות שאני בקושי צופה ואמנם לא ראיתי את הקטע המדובר עם קורלי אבל ממה שהתרשמתי בפורום הבנתי שקורלי הבלתי נסבלת הבינה שצריך לעלות מדרגה בהצגות הצומי והלקק כי כל הגברים בבית כבר ברחו ממנה. אז מבחינתי - אין לי שום בעיה עם סיפורי סקס ושיחה נורמלית ומעניינת על סקס. יש לי בעיה עם קורלי ועם הנואשות שלה לתשומת לב גברית ולתשומת לב בכלל בכל מחיר. זה מביך, זה פתטי.
בלי לצפות אין לי ספק בכלל שמטרתה היתה לרכז סביבה אנשים ובעיניים בורקות לספר צ׳יזבטים עם פרטים שידליקו ניצוצות של התעניינות.
היא נשרפת מבפנים שאמילי, הדר ופרידה זוכות בתשומת לב ואהדה מהצד הגברי מבלי להתאמץ והיא - כל מאמציה עולים בתוהו וכל ניסיונותיה לקלקל לאחרות גם אינם צולחים.
ואז היא עוד יותר מתאמצת.
זה כבר מעבר למביך. זה עצוב.

מיק83

Well-known member
כבר 24 שעות שאני בקושי צופה ואמנם לא ראיתי את הקטע המדובר עם קורלי אבל ממה שהתרשמתי בפורום הבנתי שקורלי הבלתי נסבלת הבינה שצריך לעלות מדרגה בהצגות הצומי והלקק כי כל הגברים בבית כבר ברחו ממנה. אז מבחינתי - אין לי שום בעיה עם סיפורי סקס ושיחה נורמלית ומעניינת על סקס. יש לי בעיה עם קורלי ועם הנואשות שלה לתשומת לב גברית ולתשומת לב בכלל בכל מחיר. זה מביך, זה פתטי.
בלי לצפות אין לי ספק בכלל שמטרתה היתה לרכז סביבה אנשים ובעיניים בורקות לספר צ׳יזבטים עם פרטים שידליקו ניצוצות של התעניינות.
היא נשרפת מבפנים שאמילי, הדר ופרידה זוכות בתשומת לב ואהדה מהצד הגברי מבלי להתאמץ והיא - כל מאמציה עולים בתוהו וכל ניסיונותיה לקלקל לאחרות גם אינם צולחים.
ואז היא עוד יותר מתאמצת.
הקטע הכי ההזוי שהיא סיפרה אתמול שהיא נישקה בלחי את יהב, לא כי היא יודעת שיהב מעוניין ויש משהו בניהם… אלא כדי לסמן את יהב ואז שהדר תעשה משהו - קורלי תשב בצד כמו מסכנה שגנבו לה את הגבר שלה… וכולם בחוץ יראו את זה…

ומה שהכי הזוי שלפני כן היא עוד אמרה להדר, שאין לה עניין בכלל עם יהב…

טרולולו

Psy Bear

Well-known member
ואז היא עוד יותר מתאמצת.

זו לא הייתה שיחה על סקס. זו אפילו לא הייתה שיחה.
זו הייתה קורלי מתרברבת בכמה אונליפאנס ופורנו היא ראתה, את הג'ונג' של איזה ראפר ואת הקוצ'י של איזו דוגמנית, ואיך החשפנית ההיא פותחת ואיפה דוחפים לה שטרות.

זו לא הייתה שיחה על סקס, ולא שיחה סקסית. לטעמי זה היה פשוט דוחה.

פאף פה

Well-known member
זו לא הייתה שיחה על סקס. זו אפילו לא הייתה שיחה.
זו הייתה קורלי מתרברבת בכמה אונליפאנס ופורנו היא ראתה, את הג'ונג' של איזה ראפר ואת הקוצ'י של איזו דוגמנית, ואיך החשפנית ההיא פותחת ואיפה דוחפים לה שטרות.

זו לא הייתה שיחה על סקס, ולא שיחה סקסית. לטעמי זה היה פשוט דוחה.
וואו
את זה לא ידעתי כי לא ראיתי, ובפורום דליתי פירורים.
יאק.

Psy Bear

Well-known member
וואו
את זה לא ידעתי כי לא ראיתי, ובפורום דליתי פירורים.
יאק.

לא יודע אם היא פשוט מכורה לפורנו בקטע לא בריא, או שזה מאמץ נואש למצוא חן ולהיראות מגניבה בעיני גברים.
ואולי יש גברים שאוהבים את זה אנאערף. לי זה נראה נואש, ילדותי ובעיקר רדוד ומגעיל.

פאף פה

Well-known member
@מרגוליקו

בקשר למה שכתבת בלילה על קורלי, על דרום ת״א וכו׳,
צר לי, מתנצלת🙏🏻 אני לא מסכימה עם שום מילה🙃
הרגלים מיניים או התנהגות מינית פרועה אינם מושפעים בעיקר מהסביבה אלא בעיקר מאופיו והרגליו של האדם עצמו. הסביבה יכולה להשפיע אבל בסופו של דבר אתה מחליט מה אתה רוצה ומה אתה אוהב.

מרגוליקו

Well-known member
@מרגוליקו

הרגלים מיניים או התנהגות מינית פרועה אינם מושפעים בעיקר מהסביבה אלא בעיקר מאופיו והרגליו של האדם עצמו. הסביבה יכולה להשפיע

@מרגוליקו

הרגלים מיניים או התנהגות מינית פרועה אינם מושפעים בעיקר מהסביבה אלא בעיקר מאופיו והרגליו של האדם עצמו. הסביבה יכולה להשפיע אבל בסופו של דבר אתה מחליט מה אתה רוצה ומה אתה אוהב.
אני חושבת שאם את בתור מישהי לא יהודיה בת לפליטים או משיגי גבול או וואוט אבר גדלה בכזאת סביבה קשוחה בלי תמיכה הורית במקום מלא פשיעה כשאת נחשבת לזרה ואולי גם נפגעת מינית במקום פרוץ לפורנו לזנות למעשים מגונים וכל הזמן את בסביבה הזו ואולי גם בך פגעו מינית והמשכת לחיות באותה סביבה פוגענית את בהחלט יכולה לגדול לנערה ולבחורה עם הפרעות בהתנהגות מינית.

willing

Well-known member
אני חושבת שאם את בתור מישהי לא יהודיה בת לפליטים או משיגי גבול או וואוט אבר גדלה בכזאת סביבה קשוחה בלי תמיכה הורית במקום מלא פשיעה כשאת נחשבת לזרה ואולי גם נפגעת מינית במקום פרוץ לפורנו לזנות למעשים מגונים וכל הזמן את בסביבה הזו ואולי גם בך פגעו מינית והמשכת לחיות באותה סביבה פוגענית את בהחלט יכולה לגדול לנערה ולבחורה עם הפרעות בהתנהגות מינית.
מסכימה.
בפרט שגדלים בלי הורה נוכח ומתפקד. יש לזה המון השלכות כמבוגר. וצריך תהליך להכיר בזה וללמוד להשתקם.

פאף פה

Well-known member
עדיין… זה לא מה שגרם לה להתרברב על בולבולים באונליפנז ופורנו. זה כבר חלק מהאופי שלה להידבק לאנשים, לחפור להם למוות, לעשות הכל כדי שיקשיבו לה ויאהבו אותה. הדרך דפוקה זה ברור. והיא יותר מדי גאה בדרך המטומטמת שלה ועוד קוראת לזה העצמה נשית.

CoolCat92

Well-known member
@מרגוליקו

התנהגות מינית מופרזת היא מאפיין של הרבה אנשים שעברו תקיפה מינית בילדותם (קורלי עברה את זה בתור ילדה)

מצב
הנושא נעול.
למעלה