** שרשור בוקר - היום ה-25 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

hinna

Well-known member
אני יודעת שעינב דיברה על איזה בחור בחוץ, אבל לפי הוויב שלה נראת לי בכלל לסבית

mariamma 86

Well-known member
כל פעם שאני רואה את חיים הוא עושה למישהו מסג' או מסנג'ר את אור ואורית. לרוב אני שוכחת מקיומו בבית. אהבתי אותו בהתחלה. עכשיו הוא בין הדיירים שלא יותר מתפאורה. גם דני הפך לצל של אור ואורית והלך לאיבוד

רימון2024

Well-known member
היא פתחה על פרידה והתאומים בלי להתבייש ודחפה את השם של הדר בלי קשר, רק בשביל להדליק אותם

מיק83

Well-known member
היא פתחה על פרידה והתאומים בלי להתבייש ודחפה את השם של הדר בלי קשר, רק בשביל להדליק אותם
לא לשכוח כאשר חזרה מבית החולים היא חיממה את הקבוצה נגד אור ואורית בנסט.. שהם הכי רעים, שצריך להחרים אותם ולהראות מי פה שולט.. יומיים אחרי היא כבר התנשקה עם אור ואורית צרפתית… אבל את הקבוצה ההיא השאירה מחוממת

רימון2024

Well-known member
לא לשכוח כאשר חזרה מבית החולים היא חיממה את הקבוצה נגד אור ואורית בנסט.. שהם הכי רעים, שצריך להחרים אותם ולהראות מי פה שולט.. יומיים אחרי היא כבר התנשקה עם אור ואורית צרפתית… אבל את הקבוצה ההיא השאירה מחוממת
מצאה לעצמה יום להיות בלתי נסבלת, בהדחה בהפתעה, הלוואי ותעוף היום למרות שאני לא מאמינה שזה יקרה

nicknick

Well-known member
משהו במטבח שם השנה שקט וחסר חיים....
נראה שדנה מבשלת דברים נחמדים, אבל בדרך כלל חוץ מהבשלן הראשי יש עוד דיירים שנכנסים, מבשלים , מנסים דברים. המטבח די שומם הפעם.

GALxp

Well-known member
משהו במטבח שם השנה שקט וחסר חיים....
נראה שדנה מבשלת דברים נחמדים, אבל בדרך כלל חוץ מהבשלן הראשי יש עוד דיירים שנכנסים, מבשלים , מנסים דברים. המטבח די שומם הפעם.
טוב מאוד.
הדיקטטורה בעונה הקודמת היתה בלתי ניתנת לצפייה.

המלאך האדום10

Well-known member
אם דנה הולכת יוכלו 💩כי אף אחד שם
לא יודע לנהל מטבח.
חוץ ממרק נקניקיות שלא יודעת איזה טעם היה לזה

מצב
הנושא נעול.
למעלה