** שרשור בוקר - היום ה-27 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ziniozi

Well-known member
עדכון למי שפספס: עידן מציג איבוד ערך מטורף - אתמול בלילה אורית אמרה לעידן את המשפט - למי הקהל יתחבר, לאישה מבוגרת או לילדה עם פה ג'ורה?
כשהכוונה היא אמילי.
עידן הנהן ושתק, לא הביע שום מחאה או התנגדות.

איך להתחיל להסביר כמה המשפט הזה מעוות??
ראשית - אורית היא פה ג'ורה ולא אמילי.
שנית - מעולם לא התחברו רק כי האישה ''מבוגרת'' (והיא גם לא כזאת מבוגרת.)
3. שיקולים כמו להתחבר לקהל ולשנות את ההתנהגות כדי שהקהל יאהב - ביג נו נו. חוסר אותנטיות זה ה-חטא באח.
ו-4 : עידן הוא הבויפרנד של אמילי!!! פור קרייסט סייק, זה לא סתם עוד דיירת מבחינתו.
אבל אחרי הווידוי שלו בחדר האח, ככל הנראה שהיא לא באמת חשובה לו מעבר לבובת ליטופים במיטה.

פאף פה

Well-known member
עדכון למי שפספס: עידן מציג איבוד ערך מטורף - אתמול בלילה אורית אמרה לעידן את המשפט - למי הקהל יתחבר, לאישה מבוגרת או לילדה עם פה ג'ורה?
כשהכוונה היא אמילי.
עידן הנהן ושתק, לא הביע שום מחאה או התנגדות.

איך להתחיל להסביר כמה המשפט הזה מעוות??
ראשית - אורית היא פה ג'ורה ולא אמילי.
שנית - מעולם לא התחברו רק כי האישה ''מבוגרת'' (והיא גם לא כזאת מבוגרת.)
3. שיקולים כמו להתחבר לקהל ולשנות את ההתנהגות כדי שהקהל יאהב - ביג נו נו. חוסר אותנטיות זה ה-חטא באח.
ו-4 : עידן הוא הבויפרנד של אמילי!!! פור קרייסט סייק, זה לא סתם עוד דיירת מבחינתו.
אבל אחרי הווידוי שלו בחדר האח, ככל הנראה שהיא לא באמת חשובה לו מעבר לבובת ליטופים במיטה.
אין לתאר את התחושה… עוד לפני כמה ימים כשאורית צעקה על עידן ״תסתום לה את הג׳ורה״, כבר אז עידן היה צריך לשים סטופ ולהגיד לאורית שהוא לא מוכן לשמוע דברים כאלה על חברה שלו. כבר אז היה צריך לתת לאורית להבין שדברים כאלה לא יעברו בשתיקה.
והנה היא ממשיכה והוא ממשיך לספוג מבלי להגיב.
זה לא חברי עידן! מעבר לזה שמדובר באדם הכי קרוב אליך בבית (אמילי), תפסיק לתת יד לפה הג׳ורה הראשי בבית שמשתלט על כל חלקה טובה ומרקיב אותה.

ziniozi

Well-known member
אף על פי שעדיין לא היתה תקשורת בין עידן למלאני, למרות שכולם ציפו לזה, אפשר להתרשם שעצם החזרה שלה לבית,
חידדה לעידן את מה ש''מדוייק'' עבורו
או במילים אחרות - שאמילי איננה מדוייקת בשבילו
ומישהי כמו מלאני, למשל, כן.

svtar25

Well-known member
אף על פי שעדיין לא היתה תקשורת בין עידן למלאני, למרות שכולם ציפו לזה, אפשר להתרשם שעצם החזרה שלה לבית,
חידדה לעידן את מה ש''מדוייק'' עבורו
או במילים אחרות - שאמילי איננה מדוייקת בשבילו
ומישהי כמו מלאני, למשל, כן.​
האמת שזה בדיוק זה, אמילי עבור עידן היא בררת מחדל, אחרי מילואים בעזה הוא זקוק לאישה להתפרק איתה. בתכלס מלאני ( גאיה) הייתה עדיפה, אבל הסתבר שהיא שחקנית ולמלאני יש בן זוג. אמילי בכלל לא הטייפ שלו, היא לא "מדוייקת עבורו" ומצד השני יש משהו תמים באמילי, משהו שעידן זקוק לו, משהו מנחם. קשה להיפרד בבית האח הגדול, נכון שתום והדר נפרדו, אבל מה שהקל על הפרידה זה הדחה של תום. נראה איך העניינים יתפתחו​

meital38

Well-known member
עידן ואמילי הסוף???? לא האמנתי לזוגיות הזאת. הוא כל הזמן אומר שהיא ילדה. נראה לי שהוא לא אוהב שהיא עונה לאורית ואורית כל הזמן מטפטפת לעידן. קיצר כנראה נגמר ביניהם מה שלא התחיל..... וטוב שכך

אזרחית שקופה

Well-known member
עידן ואמילי הסוף???? לא האמנתי לזוגיות הזאת. הוא כל הזמן אומר שהיא ילדה. נראה לי שהוא לא אוהב שהיא עונה לאורית ואורית כל הזמן מטפטפת לעידן. קיצר כנראה נגמר ביניהם מה שלא התחיל..... וטוב שכך
לא חושבת שזה הסוף של עידן ואמילי. אני לא מאמינה שהוא סיפר לה על כל השיחה שלו ושל אורית
וחבל. כי אז הוא יכול היה לשמוע ממנה מה נכון ומה שקר.

nicknick

Well-known member
אכן.קשה להבין מה באמת קרה כי לא מראים אותם, אבל גם אם נפרדו , זה בית עם אפס אנד דאון... בלתי אפשרי לחוות אותו חלק ובלי מהמורות.
מרגיש לי שיש שם קשר טוב, שהם יכולים לתקשר את מה שקורה ולהתחזק מזה...

לגבי אם סיפר לה על השיחה, הדברים ביניהם די פתוחים בנושא, הם מדברים המון על אורית, כבר אמר לה הרבה פעמים איך אורית מדברת עליה באזניו...אמלי גם ביקשה כמה פעמים שלא יילחם את המלחמות שלה . אין לי ספק שזה היה בשיח שלהם בלילה, הוא תמיד מספר לה

מצב
הנושא נעול.
למעלה