** שרשור בוקר - היום ה-27 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

מיק83

Well-known member
זה מעניין כי בדרך כלל ככל שהעונה נמשכת, המריבות מתעצמות יותר. פה נראה הפוך, ככל שהעונה מתקדמת יש יותר שקט 😆
הן מעדיפות שהריבים שלהן יבואו ממעשים שאחת כלפי השניה, ולא אחרים יטפטפו להם… לכן החיילים שלהם בבעיה יותר

mariamma 86

Well-known member
האמת בא לי שכל ה8 שברשימת ההדחה יעופו הביתה ביחד
כולל עינב שקולות שהיא עושה משגעות לי את הצורה - היא במיוט קבוע. קשה לי איתה לא פחות מקורלי והדר

פאף פה

Well-known member
האמת בא לי שכל ה8 שברשימת ההדחה יעופו הביתה ביחד
כולל עינב שקולות שהיא עושה משגעות לי את הצורה - היא במיוט קבוע. קשה לי איתה לא פחות מקורלי והדר
אני שונאת את הקול של עינב, את הצרחות והחפירות בקול גבוה שחורך את האוזן - אבל היא לפחות חיובית וחמודה ובטח עדיפה על קורלי הדר ואורית

פאף פה

Well-known member
עם כל האנטי שיש לי כלפי אורית,
אני מוכנה לסבול את נוכחותה עוד שבוע, העיקר שקורלי תעוף.
אני לא יכולה לשאת יותר את השקרנית הצבועה הדו פרצופית תת רמה הזו שחיה בסרט הזוי ונמרחת על כל זכר בבית.

מיק83

Well-known member
עם כל האנטי שיש לי כלפי אורית,
אני מוכנה לסבול את נוכחותה עוד שבוע, העיקר שקורלי תעוף.
אני לא יכולה לשאת יותר את השקרנית הצבועה הדו פרצופית תת רמה הזו שחיה בסרט הזוי ונמרחת על כל זכר בבית.
בשביל זה צריך להצביע עינב ויהב

hinna

Well-known member
אולי לעידן יש אישיו עם אמא שטלטנית ואורית איכשהו מזכירה לו אותה? אולי יש לו דפוס שאמא תמיד צודקת? לאמא לא סותרים.
אם כך, חבל לי עליו ואני מוכנה לקבל ולא לבקר.
אחרת הוא פשוט בלתי

פאף פה

Well-known member
אולי לעידן יש אישיו עם אמא שטלטנית ואורית איכשהו מזכירה לו אותה? אולי יש לו דפוס שאמא תמיד צודקת? לאמא לא סותרים.
אם כך, חבל לי עליו ואני מוכנה לקבל ולא לבקר.
אחרת הוא פשוט בלתי
הוא פשוט לא רוצה שאורית תהפוך עליו את הבית
ככה הוא עוד יכול לשרוד בשקט.
אם אורית תתחיל לטנף עליו עם אור ודני ועוד אנשים הוא יסבול כי לא ירצה להיגרר לכסאח.
חבל שהוא לא מבין שככל שהוא מתעלם כך הנזק יהיה גדול יותר לו, לאמילי ובכלל.

svtar25

Well-known member
הוא פשוט לא רוצה שאורית תהפוך עליו את הבית
ככה הוא עוד יכול לשרוד בשקט.
אם אורית תתחיל לטנף עליו עם אור ודני ועוד אנשים הוא יסבול כי לא ירצה להיגרר לכסאח.
חבל שהוא לא מבין שככל שהוא מתעלם כך הנזק יהיה גדול יותר לו, לאמילי ובכלל.​
אני חושבת שאם עידן יעזוב את אמילי בגלל העמדה להדחה , בגלל אורית, זה נמוך מאוד ומזויף. אמילי פשוט מבטא במילים מה שכולם חושבים אומרים מאחורי הגב ובחדר האח. עידן לא רוצה להיות מוכתם ב"טעיות" של אמילי. עידן התחיל לראות באמילי צדדים שאליהם הוא לא מתחבר - ישירות שלה, חברות עם עינב וזרימה עם קורלי בשירה שטויות. אז אמילי "לא מדוייקת בשבילו". רק נשאר לאח הגדול לשדר את הקטע הזה במסגרת משימה על מנת לפתוח את הכ
עיניים של אמילי על עידן.​

טופיt

Active member
זה שפוי שממשיכים להסתיר את עידן ואמילי?
ביחד או לחוד לא מראים אותם

yalian

Well-known member
אורית אלופה בלקרוא לאחרים 'צבועים',
אבל אצלה נירמול היחסים עם הדר אין בעיה שיכלול כמובן המשך הצחוק והטינוף עליה ברגע שהיא מסובבת את הגב

מצב
הנושא נעול.
למעלה