זה מעניין כי בדרך כלל ככל שהעונה נמשכת, המריבות מתעצמות יותר. פה נראה הפוך, ככל שהעונה מתקדמת יש יותר שקטבסוף אורית והדר יתחילו להסתדר ביניהן
הן מעדיפות שהריבים שלהן יבואו ממעשים שאחת כלפי השניה, ולא אחרים יטפטפו להם… לכן החיילים שלהם בבעיה יותרזה מעניין כי בדרך כלל ככל שהעונה נמשכת, המריבות מתעצמות יותר. פה נראה הפוך, ככל שהעונה מתקדמת יש יותר שקט![]()
אני שונאת את הקול של עינב, את הצרחות והחפירות בקול גבוה שחורך את האוזן - אבל היא לפחות חיובית וחמודה ובטח עדיפה על קורלי הדר ואוריתהאמת בא לי שכל ה8 שברשימת ההדחה יעופו הביתה ביחד
כולל עינב שקולות שהיא עושה משגעות לי את הצורה - היא במיוט קבוע. קשה לי איתה לא פחות מקורלי והדר
בשביל זה צריך להצביע עינב ויהבעם כל האנטי שיש לי כלפי אורית,
אני מוכנה לסבול את נוכחותה עוד שבוע, העיקר שקורלי תעוף.
אני לא יכולה לשאת יותר את השקרנית הצבועה הדו פרצופית תת רמה הזו שחיה בסרט הזוי ונמרחת על כל זכר בבית.
נכוןבשביל זה צריך להצביע עינב ויהב
שום דבר בעולם לא יגרום לי להצביע לאף אחד מהם. שום דברבשביל זה צריך להצביע עינב ויהב
הוא פשוט לא רוצה שאורית תהפוך עליו את הביתאולי לעידן יש אישיו עם אמא שטלטנית ואורית איכשהו מזכירה לו אותה? אולי יש לו דפוס שאמא תמיד צודקת? לאמא לא סותרים.
אם כך, חבל לי עליו ואני מוכנה לקבל ולא לבקר.
אחרת הוא פשוט בלתי
הוא פשוט לא רוצה שאורית תהפוך עליו את הבית
ככה הוא עוד יכול לשרוד בשקט.
אם אורית תתחיל לטנף עליו עם אור ודני ועוד אנשים הוא יסבול כי לא ירצה להיגרר לכסאח.
חבל שהוא לא מבין שככל שהוא מתעלם כך הנזק יהיה גדול יותר לו, לאמילי ובכלל.
כשהוא מוזג לעצמו מים, הוא יותר מעניין מאחרים.זה שפוי שממשיכים להסתיר את עידן ואמילי?
ביחד או לחוד לא מראים אותם
ושוב אורית הבהמה על המסךכשהוא מוזג לעצמו מים, הוא יותר מעניין מאחרים.
הלרלור המגעול של אורית ואור איכככושוב אורית הבהמה על המסך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.