בוקר טוב
מדויק והם לא מנסים להסתיר את זה יותר מדינראה כאילו מלאני נכנסה שוב לבית בשליחות האח ובהוראות בימוי מפורטות. יושבת לשיחות מאולצות עם כל דייר, מעבירה לו מסרים. משהו שם נראה מבויים. יש מצב שהאח שלח אותה להדליק מדורות ועוד מעט היא תצא באמתלה כלשהיא?
גם אני מחבבת את אמילי... ואני סבבה עם שיחות שלה , רק חבל שזה היה במקום שיחה שחיכינו לה, לראות את עידן קצת נפתח ומדבר...ראיתי הבוקר את שיחת הלילה שהיתה בין מלאני לעידן (החל מסביבות 23:50 של יום ראשון)
נהניתי מהשיחה הטובה והעמוקה והלא-מתאמצת,
ומלשמוע את איך שעידן רואה ומסביר את עצמו ואת הבית מההתחלה.
כיף שיש בבית אנשים שמסוגלים לתקשר ברמה הזאת.
*אני קצת חוששת מאפשרויות העריכה של השיחה הזאת,
כי אני מתרשמת שרועי עוז עדיין לא החליט איך לצייר את עידן בתכניות,
והשיחה הזאת נותנת לו מלא אפשרויות שאת חלקן אני פחות אוהבת
והאמת שגם היה לי מעניין לשמוע בין לבין את אמילי והדר בשיחה במיטה לפני כיבוי אורות,
תגידו מה שתגידו, שתיהן אחלה בחורות![]()
כן, שהרבה בבית ראו/רואים שיחה איתו בעיקר כפלטפורמה להשמיע את קולם ולספר על עצמם,מהמעט שראינו אתמול, מהשיחה של עידן ומלאני...
אני מרגישה שקיבלנו עוד קצת מהסיפור של עידן.
תמיד היה נדמה...שאחרים לא מספיק מעניינים לו , שהוא לא מתחבר. אבל מהשיחה הזאת התחושה היא שהוא מסתובב עם עצמו, בחוויה שהוא זה שלא מספיק מעניין , אנשים לא רוצים את התוכן שלו ואת מה שהוא מביא.
בחיים האמיתיים רוב השיחות הן כאלה. להשמיע את עצמנו.כן, שהרבה בבית ראו/רואים שיחה איתו בעיקר כפלטפורמה להשמיע את קולם ולספר על עצמם,
שואלים שאלה ולא באמת מקשיבים לתשובה, ולא באמת זוכרים אחר כך מה הוא סיפר.
זה במיוחד נכון לתחילת העונה, שכולם מגששים עם כולם,
אבל נראה לי שזה דגם של הרבה מהשיחות בבית עד עכשיו, למעט אנשים בודדים.
הוא נתן דוגמה של שיחה עם תאום, שעידן סיפר לו איזה סיפור מרגש כמה דקות (בתגובה למשהו שהתאום שאל), והתאום פשוט איבד קשב.
גם סיפר איך הוא בהתחלה היה מדבר שיחות ארוכות עם אור, אבל אור אף פעם לא שאל אותו לגביו.
אז בקיצור, זה הוציא לעידן את הרצון לשתף דברים מעצמו למעט מול גאיה בהתחלה, אמילי בהמשך, ועכשיו כנראה גם מלאני.
בוקר טוב
פרידה על הבוקר
אתם בקושי פתחתם עיניים
פרידה על הבוקר
זה מה שעגום בינתיים
האיפור צורח
הפרצוף נמעך כמו מסטיק
ואנחנו פה תקועים
עם סיליקון בומבסטיק
מה יהיה מה יהיה
מה יהיה מה יהיה?
חחחחח זה טואובפרידה על הבוקר
צחצחה את הניקוטין מהשיניים
יום חדש מתחיל
עם סיליקון בשפתיים
שחקני הבימה
החדר של האח פתוח
התחת מזוייף
רק האף שלה בטוח
חוץ מהצקות להדר אין לו שום עלילהבין אם זה יום שדני בא לי בטוב ובין אם לא...
הוא משעשע אותי
מתח מיני עם פרידה שלא נראה מאז ''מונלייטינג''חוץ מהצקות להדר אין לו שום עלילה
אל תישא את שם סיביל וברוס לשווא!מתח מיני עם פרידה שלא נראה מאז ''מונלייטינג''
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.