אזרחית שקופה
Well-known member
מצד שני הוא גר עם אמא שלו. הוא לא קצת מבוגר בשביל זה?אור מספר שבקבוצת החברים שלו הוא הכי צעיר,
ויש לו חברים ממש קרובים בני 50 שהוא יוצא איתם למסיבות וכו'
קצת מסביר את החיבור המוגזם עם אורית...
מצד שני הוא גר עם אמא שלו. הוא לא קצת מבוגר בשביל זה?אור מספר שבקבוצת החברים שלו הוא הכי צעיר,
ויש לו חברים ממש קרובים בני 50 שהוא יוצא איתם למסיבות וכו'
קצת מסביר את החיבור המוגזם עם אורית...
נכון, שכחתי מזה,מצד שני הוא גר עם אמא שלו. הוא לא קצת מבוגר בשביל זה?
הרבה גרושים חוזרים לגור עם אמא.מצד שני הוא גר עם אמא שלו. הוא לא קצת מבוגר בשביל זה?
כן..אני בהחלט לא עוקבת מה הוויב שלו בבית...חוץ מהצקות להדר אין לו שום עלילה
וגם כלום בראש...לא יאומן עד כמה ריק לו שם.חוץ מהצקות להדר אין לו שום עלילה
אני מחכה לרגע והלוואי שיקרה כמו שצריך, ולא חצי עבודה כמו הסטייל הכללי של עוזנעלמה קורלי הבוקר, המשימה הזאת מלחיצה אותה מדי , יותר מדי אינפורמציה שעלולה להיחשף
חחח יש לי קצת חמלה אליהם , שלא ידרכו עליהם עד הסוףאני מחכה לרגע והלוואי שיקרה כמו שצריך, ולא חצי עבודה כמו הסטייל הכללי של עוז
חשיפה-חשיפה של קורלי השקרניקית
קשה לי למצוא חמלה לקורלי לפעמיםחחח יש לי קצת חמלה אליהם , שלא ידרכו עליהם עד הסוף
אבל כן, שדברים יצאו לאור
לי הוא דווקא נראה כמו פרח נבול.אור פורח מאז שאורית יצאה מהבית
נתפס לו הגב אז הוא בטח בכאביםלי הוא דווקא נראה כמו פרח נבול.
נתפס לו הגב אז הוא בטח בכאבים
ובלי קשר, הלך לו חלק גדול מעלילת היום שלו (אורית), אז הוא מוצא את עצמו מחדש בלעדיה
אני חושבת שאורית לקחה הרבה אנרגיות מהסובבים אותה, הם היו מושקעים בלעזור לה, לדברר אותה ולהגן ועליה ולמעשה הרבה מהמשאבי נפש שלהם הלכו לעיסוק בה במקום לעצמם ולהוויה שלהם בבית.אור פורח מאז שאורית יצאה מהבית
"המשולש הרומנטי" הכי מאולץ ומומצא שהיה באח מאז היווסדוההרגשה שלי עינב או בן. נראה לי עוז דווקא רוצה להשאיר את קורלי עם המשולש הרומנטי
בכדי שקורל תעוף אנחנו חייבים להיות ממוקדים בהצבעות לעינב ויהב."המשולש הרומנטי" הכי מאולץ ומומצא שהיה באח מאז היווסדו
אני ממש מקווה שעוז לא יילך בכיוון הזה,
קורלי צריכה לעוף, היא פשוט נעל סתומה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.