המלאך האדום10
Well-known member
חלאס באמת הגזימו היום
נראה לי הולכת לשנ״ץ
נראה לי הולכת לשנ״ץ
מוציאה את השמפניהאז נכון שהוא קולני, נכון שיש לו דיבור נגוע, נכון שהוא התגלמות הסטראוטיפ ומגיע במגוון ניחוחות של ערסטיק, אבל אותי אור הרבה יותר מעניין מכל מיני "מלח הארץ" מתנשאים עם כריזמה של תאנה עבשה, מלאים בעצמם ובהרהורים מלאי חשיבות עצמית ובו בזמן עושים פוליש וקס לטוסיק של הסטראוטיפ בשביל לטפח את תסמונת "האיש ההוא" ולהימנע מעימותים, גם אם זה בא על חשבון צדק. טיפה של אופי עדיפה בעיניי מאפס אופי.
אם זה לא היה ברור, אני ואור חזרנו
אז נכון שהוא קולני, נכון שיש לו דיבור נגוע, נכון שהוא התגלמות הסטראוטיפ ומגיע במגוון ניחוחות של ערסטיק, אבל אותי אור הרבה יותר מעניין מכל מיני "מלח הארץ" מתנשאים עם כריזמה של תאנה עבשה, מלאים בעצמם ובהרהורים מלאי חשיבות עצמית ובו בזמן עושים פוליש וקס לטוסיק של הסטראוטיפ בשביל לטפח את תסמונת "האיש ההוא" ולהימנע מעימותים, גם אם זה בא על חשבון צדק. טיפה של אופי עדיפה בעיניי מאפס אופי.
בהצלחהאז נכון שהוא קולני, נכון שיש לו דיבור נגוע, נכון שהוא התגלמות הסטראוטיפ ומגיע במגוון ניחוחות של ערסטיק, אבל אותי אור הרבה יותר מעניין מכל מיני "מלח הארץ" מתנשאים עם כריזמה של תאנה עבשה, מלאים בעצמם ובהרהורים מלאי חשיבות עצמית ובו בזמן עושים פוליש וקס לטוסיק של הסטראוטיפ בשביל לטפח את תסמונת "האיש ההוא" ולהימנע מעימותים, גם אם זה בא על חשבון צדק. טיפה של אופי עדיפה בעיניי מאפס אופי.
מזל טוב בסימן טובאז נכון שהוא קולני, נכון שיש לו דיבור נגוע, נכון שהוא התגלמות הסטראוטיפ ומגיע במגוון ניחוחות של ערסטיק, אבל אותי אור הרבה יותר מעניין מכל מיני "מלח הארץ" מתנשאים עם כריזמה של תאנה עבשה, מלאים בעצמם ובהרהורים מלאי חשיבות עצמית ובו בזמן עושים פוליש וקס לטוסיק של הסטראוטיפ בשביל לטפח את תסמונת "האיש ההוא" ולהימנע מעימותים, גם אם זה בא על חשבון צדק. טיפה של אופי עדיפה בעיניי מאפס אופי.
איזה רעההלוואי שיהב יודח היום עם תחפושת של קלף
אמילי נאכלתאני מבינה שלא היה כלום היום
מי יודעלמלאני עידן נפתח וסיפר על עזה.
לאמילי הוא לא סיפר?
מקווה שיתברר לאמילי שהוא סיפר למלאנימי יודע
הכל מצונזר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.