בוקר טוב
כולם מדברים בתוך הבית ומחוצה לו שאלה "שחקנים" ואלה "אמיתיים".בוקר טוב
לא מדויק. בתחילת התכנית זה אולי נכון. אבל ככל שעובר הזמן הם שוכחים מקיומם של מצלמות ואז מתנהגים יתר בטבעיות ופחות משחקים (לפחות חלקם)כולם מדברים בתוך הבית ומחוצה לו שאלה "שחקנים" ואלה "אמיתיים".
חרטא. אף אחד שם לא אמיתי, כל אחד/אחת בדרכם היחודית.
אני לא מכיר בן אנוש שיודע שהוא מצולם ומשודר ב live
ויתנהג "בטבעיות". הרי "איך הם נראים בחוץ" לא יוצא להם מהראש אפילו לשניה.
יש כאלה שדרך ההתמודדות שלהם יותר לטעמינו, יש שפחות.
אף אחד שם, לא ממש אמיתי.
לכן הם לא מפסיקים לתהות, איך זה נראה בחוץלא מדויק. בתחילת התכנית זה אולי נכון. אבל ככל שעובר הזמן הם שוכחים מקיומם של מצלמות ואז מתנהגים יתר בטבעיות ופחות משחקים (לפחות חלקם)
אתה יודע,כולם מדברים בתוך הבית ומחוצה לו שאלה "שחקנים" ואלה "אמיתיים".
אף אחד שם, לא ממש אמיתי.
בדיוקכולם מדברים בתוך הבית ומחוצה לו שאלה "שחקנים" ואלה "אמיתיים".
אף אחד שם, לא ממש אמיתי.
לגבי חיים . לדעתי חיים לא משחק הוא הכי אמיתי שיש . אני מתעלמת מגובהו ורואה אדם נעים חכם וחבר טוב. זה שהוא התחבר לאור אורית ..לא סובלת אותם אגב...הוא מרגיש הכי נח איתם ובמיוחד עם אור. אני לא מוצאת באיש מגרעותכולם מדברים בתוך הבית ומחוצה לו שאלה "שחקנים" ואלה "אמיתיים".
אף אחד שם, לא ממש אמיתי.
שום מגרעות?לגבי חיים . לדעתי חיים לא משחק הוא הכי אמיתי שיש . אני מתעלמת מגובהו ורואה אדם נעים חכם וחבר טוב. זה שהוא התחבר לאור אורית ..לא סובלת אותם אגב...הוא מרגיש הכי נח איתם ובמיוחד עם אור. אני לא מוצאת באיש מגרעות
אני כן מאמינה לו בקטע של המילה גמד.שום מגרעות?
גם הבקשה שלו לא לקנות מעדן כי קוראים לו מעדן גמדים והוא נפגע מזה מרגיש לך אמיתי?
לדעתי חיים הגיע מוכן ומזמן לשחק על קלף הגמד עד המליון
המילה גמד ביחס אליו? גם אני מאמינה לואני כן מאמינה לו בקטע של המילה גמד.
זה חלק מההכחשה או מהרצון להיות כמו כולם.
לכן גם הוא רוצה לצאת עם נשים ״רגילות״.
אני לא חושבת שהוא משחק. הוא התחבר למי שהתחבר, זה היה לו יותר טבעי מלהתחבר לחבורה של הדר.
נכון, יש לו שריטות כמו לכל אחד והוא איכזב בעניין החברתי אבל עדיין הוא אדם טוב אינטליגנטי נעים ומוכשר בריקוד. אני גם לא חושבת כבר שעושים ממנו קרקס. הוא נהנה מזה ורואים את זה! נהנה לשיר ולפזז אז שיהיה לו בכייף!
למה הצגות? לכל מי שתומך בה נשבר קצת הלב אתמול. אני ליטרלי הזלתי דמעה...מעניין איזה הצגות פרידה תעשה היום
שיחזירו את עידןאנחנו מתקרבים לאמצע העונה. אני מניח שהכניסה השנייה תהיה בין היום ה-50 ל-60. כמה יהיה אפשר להתחיל עלילה חדשה בבית? אז ייכנס דוגמן חתיך וכמה בנות ירצו אותו. וואו. זה לא משהו שראינו כבר בערך 50 פעמים?
את הגלגל כבר המציאו.אנחנו מתקרבים לאמצע העונה. אני מניח שהכניסה השנייה תהיה בין היום ה-50 ל-60. כמה יהיה אפשר להתחיל עלילה חדשה בבית? אז ייכנס דוגמן חתיך וכמה בנות ירצו אותו. וואו. זה לא משהו שראינו כבר בערך 50 פעמים?
אמן ימצאו גמדהאנחנו מתקרבים לאמצע העונה. אני מניח שהכניסה השנייה תהיה בין היום ה-50 ל-60. כמה יהיה אפשר להתחיל עלילה חדשה בבית? אז ייכנס דוגמן חתיך וכמה בנות ירצו אותו. וואו. זה לא משהו שראינו כבר בערך 50 פעמים?
כן הדג שימי עונה 3היתה עונה עם דג מדבר
ועכשיו יש עונה עם קולב מדבר
היה קטעים עם שימיכן הדג שימי עונה 3
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.