yoni564712
Well-known member
משהו גדול בשבת
כמוני - כמוך.בוקר טוב,
ושוב פיספסתי את הפרק של אמש. צפיתי ברוקדים עם כוכבים בלית ברירה כי לא היה משחק כדורגל. יהיה מחר. בינתיים אני צריכה להסתפק בהקלטה של האח הגדול של אמש. תראו, העונה הזאת היא פשוט בלתי אפשרית. בלתי ניתן להבין שום דבר או לקלוט את הנפשות הפועלות כי הם פשוט לא אמיתיים באמת. חבורה של שחקנים אשר כל אחד מהם הלביש על עצמו את התפקיד שהוא רוצה לשחק, הם לא רעבים לבן זוג ולא צמאים לאהבה, הם באו לשחק תחת הבימוי של האח הגדול. הקונפליקטים ביניהם באמת לא ממש אישיים אלא בדיקה של מי משחק טוב יותר את התפקיד שלו. אני מודה שלא הצלחתי למצוא עניין אישי באף אחת מהדמויות למרות שבהתחלה שמתי את יהבי על פרידה כי חשבתי שיש בה הרבה בשר תרתי משמע שישחק לטובתה באופן טלויזיוני. והיא אכן סקסית מאוד אבל בזה זה מסתכם. היא רחבת לב וטובה אבל אני לא יודעת אם זה מספיק בשביל המיליון. בקיצור, אני מרגישה כמו בתחנת הימורים ועומדת בפני טופס ריק. לא יודעת מה למלא. בדרך כלל אני ממלאה מספרים באופן רנדומלי ומתפללת לאלוהי המזל. הפעם לא יוצא לי כלום מהימור כזה או אחר. אף אחד מהם לא מעניין אותי באמת. אף אחד לא מתפתח לשום מקום. נחכה לכניסה הבאה.
תגובה מתנשאת. כאילו באת לומר לה מה את צופה בשטויות האלה בזמן מלחמה.... תבדקי בכותרת באיזה פורום את/ה.כמוני - כמוך.
ההבדל בינינו:
שאותך זה מטריד, ואותי - לא.
אותי מטרידות יותר ההודעות הכתומות על "כלי טיס עויין".
הופה !!!תגובה מתנשאת. כאילו באת לומר לה מה את צופה בשטויות האלה בזמן מלחמה.... תבדקי בכותרת באיזה פורום את/ה.
נשמה, מה שלומך?הופה !!!
תודה על שיעור החינוך.
אם היית מכיר אותי ואת בלנקה המקורית, ואת היחסים בין שתינו -
היית יודע, שהאחרונה שאתנשא עליה זו היא.
לא תמיד צריך לקפוץ.
את יודעת איך זה:נשמה, מה שלומך?
התגעגעתי. האמת היא שזה לא מטריד אותי בכלל כל האח הגדול. מצידי שיסגרו את התוכנית כבר עכשיו. גם כשאני כותבת עליהם זה מתוך שיעמום ומילוי הזמן כל זמן שאין לי כדורגל ברקע. כידוע לך יש עכשיו את משחקי היורו וזה הרבה יותר מרתק אותי מאשר קשקושי השכל באח הגדול. האמת היא שאני גם מרגישה שבעונה הזאת אני לא ממש מסתדרת עם הדמויות. חוץ מהבלחה פה ושם של אחד המשתתפים, פשוט הכל יבש נורא. לגבי הכת"במים שמעתי הרגע על כלי טיס עוין בנהריה.
לא ממקומך לנזוף באופן אישי בגולשים, בטח כשאינך מכיר את הנפשות הפועלות.תגובה מתנשאת. כאילו באת לומר לה מה את צופה בשטויות האלה בזמן מלחמה.... תבדקי בכותרת באיזה פורום את/ה.
מה זה "הקלטה"?בוקר טוב,
ושוב פיספסתי את הפרק של אמש. צפיתי ברוקדים עם כוכבים בלית ברירה כי לא היה משחק כדורגל. יהיה מחר. בינתיים אני צריכה להסתפק בהקלטה של האח הגדול של אמש. תראו, העונה הזאת היא פשוט בלתי אפשרית. בלתי ניתן להבין שום דבר או לקלוט את הנפשות הפועלות כי הם פשוט לא אמיתיים באמת. חבורה של שחקנים אשר כל אחד מהם הלביש על עצמו את התפקיד שהוא רוצה לשחק, הם לא רעבים לבן זוג ולא צמאים לאהבה, הם באו לשחק תחת הבימוי של האח הגדול. הקונפליקטים ביניהם באמת לא ממש אישיים אלא בדיקה של מי משחק טוב יותר את התפקיד שלו. אני מודה שלא הצלחתי למצוא עניין אישי באף אחת מהדמויות למרות שבהתחלה שמתי את יהבי על פרידה כי חשבתי שיש בה הרבה בשר תרתי משמע שישחק לטובתה באופן טלויזיוני. והיא אכן סקסית מאוד אבל בזה זה מסתכם. היא רחבת לב וטובה אבל אני לא יודעת אם זה מספיק בשביל המיליון. בקיצור, אני מרגישה כמו בתחנת הימורים ועומדת בפני טופס ריק. לא יודעת מה למלא. בדרך כלל אני ממלאה מספרים באופן רנדומלי ומתפללת לאלוהי המזל. הפעם לא יוצא לי כלום מהימור כזה או אחר. אף אחד מהם לא מעניין אותי באמת. אף אחד לא מתפתח לשום מקום. נחכה לכניסה הבאה.
יש לי אפשרות לראות את כל התוכניות שהפסדתי בכל ערוץ קיים במשך שבועיים אחורנית.מה זה "הקלטה"?
זה בחברת יס.יש לי אפשרות לראות את כל התוכניות שהפסדתי בכל ערוץ קיים במשך שבועיים אחורנית.
כאשר אבדנו אבדנו
עוד מקושר מהתעשייה, איזה שעמוםםם
ראיתי את הסדרה דנה קמה
אולי שיהיה *לנו* בהצלחה,ראיתי את הסדרה דנה קמה
נותרתי עם זעזוע עמוק ואת דרור אני לא סובלת
שיהיה לו בהצלחה
נכוןאולי שיהיה *לנו* בהצלחה,
הוא מ'כפת'לו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.